Buna seara!
Fiind stapan pe PSI si CHI, vin cu cateva intrebari pe care mi le-au adresat colegii mei dar si intrebari personale la care va rog sa aveti amabilitatea sa imi raspundeti.
Inteleg necesitatea fuziunii serverelor, dar la fel de bine inteleg si sa imi protejez colegii, efortul depus de fiecare pentru construirea conturilor.
Pe PSi si CHI sunt pe locul 1, migrarea pe Alpha ma va "arunca" pe locul 232 sau 447, in functie de ce cont mut, in cazul fericit in care nu mai vin si alti jucatori de pe alte servere cu conturi mai mari.
Avand in vedere imposibilitatea transferului ambroziei de pe PSI/CHI pe contul de pe Alpha, voi fi obligat sa renunt la cel de pe Alpha dupa 4993 zile de activitate.
Totusi, am verificat cu atentie insulele de pe Alpha si sunt arhipeleaguri intregi cu un singur miracol forja pe sulf, majoritatea ocupate partial sau total. In 20 minute am gasit doar 6 insule cu forja libere, toate pe sulf, insule pe care incepand de miercuri de la ora 12 va fi o batalie crunta.
Ne-am obisnuit sa avem forja continua pentru a putea fi activi militar. Ce sa facem cu atatea orase pe sulf, 6 ca sa fie continua? Ce sanse are un coleg de pe PSi cu cont de 1 milion pe care vreau sa il aduc pe Alpha daca isi va muta orasele langa un jucator de 50 milioane punctaj?
Vom avea dreptul doar la o singura mutare a fiecarui oras, daca se va "actualiza" ulterior harta cu forja si pe alte resurse, colegii care au mutat deja vor ramane cu orasele fixate pe forja/sulf? Exista o estimare a actualizarii?
Mi-e teama ca aceasta migrare sa nu elimine potentialii jucatori mai noi tocmai din cauza acestor neclaritati.
Referitor la pirati, din mesajul dumneavoastra inteleg ca mutarea contului inseamna resetarea la 0 a fortei, cu 4 zile inainte de top. Dupa 20 zile de raiduri si timp pierdut, ar fi neplacut ca cei de pe Alpha sa ramana cu forta iar restul sa fie carne de tun. Era utila migrarea imediat dupa top, un fel de ultima editie pentru fiecare in forma curenta. Sa nu ne mutam si batuti, si fara resurse 
Totusi, cea mai mare problema pe care o vad sunt miracolele, pe CHI si PSI am toate orasele pe forja si delfin, lucru care imi permite sa fiu activ militar. Este sufletul jocului, iar daca aceste miracole nu se rezolva pana la fuziune, simt ca multi vor abandona sau vor deveni niste constructori la marginea hartii.
Sa pui impreuna jucatori de peste 14 ani de pe Alpha cu jucatori de maxim 527 zile de pe PSI poate sa fie demoralizator, chiar si pentru cei mai mari si mai activi dintre noi. Aveam nevoie de mai mult timp pentru a ne putea intelege, de la anunt prindem doar un weekend in care cei mai multi jucatori sunt activi.
Sper sincer intr-o revigorare a jocului, trebuie doar sa avem premisele unui echilibru, daca nu avantaj pentru ca ne stergem unele conturi si ne mutam pe lumi noi.
O seara frumoasa va doresc!