Posts by ssdd

  Buna dimineata,

  este compromisa si aceasta runda de pirati, cu delfin arata ca se trimite mobila 6 ore si in realitate face 13h.

  Raidurile in continuare, o mare parte din ele arata 5 minute pe aceeasi insula, dar in actiuni apar cu cateva zeci de secunde peste 6 minute, daca tot dai refresh poti da alt raid dupa 10 minute, desi iti mai arata peste 2 minute ca te intorci din raid anterior.

  Pe aplicatia mobila, functionala doar pe IOS, la actiuni in orase nu iti mai apare nimic, multi colegi care joaca din aplicatie si-au pierdut apetitul pentru joc si asteapta momentan ca GM sa remedieze ceva.

  Odata cu migrarea, au fost un sir lung de inadvertente, primesc mesaje de la colegi care nu mai au rabdare sa joace cu aceste BUG-uri si din pacate abandoneaza jocul.

  Stiu ca aplicatia nu mai este o prioritate pentru GF, dar este indispensabila datorita usurintei conectarii. Pe telefon din browsere, te deconecteaza des, sunt multe erori de conectare, mult mai greu de gestionat conturi. Mai jos unul din mesajele primite.....


  VASI73 Mesaj la toata alianta VIN D [98:23] 19.02.2022 17:21:50
  Sa aveti succes in continuare ,o sa ma retrag din ika nu se poate juca in halul asta

  Buna seara,

  am si eu o serie de colegi care nu pot folosi delfinul.

  In urma ultimului update, au aparut o serie de erori: pe aplicatie nu mai apar pe oras actiunile efectuate, delfinul functioneaza la drumul dus, dar nu mai functioneaza la intoarcere, fara sa fi expirat, delfinul nu se mai activeaza deloc, etc.

  Se pot da informatii mai concrete cand rezolva colegii vostrii de la suport problemele aparute?

  Buna ziua,

  va rog sa-l ajutati cu scoaterea din vacanta si pe colegul meu care nu are acces la forum.

  Nume cont:Steve Vai

  Server sursa:CHI

  Server destinatie:BETA

  Multumesc!

  Buna seara!

  Iti multumim frumos pentru efortul tau!

  a fost fain in vacanta fortata, bine ca ne-au putut da raid :(  ssdd M6
  02.12.2021 12:57 Infrangere! Fortareata Corsar proprie a fost pradata de piratii lui EUGEN M din DELFIN M1. 231180 capturePoints_small.png puncte de prada ti-au fost furate in acest timp. Nava piratilor inamici se indreapta catre fortareata lor.  [mod]***PanNtix:Inteleg ca situatia nu este una deloc placuta, dar totusi sa ramanem la subiectul thread-ului.[/mod]

  Nu stiu cand va fi transferat, deoare au aparut niste probleme neprevazute.


  Vei avea dreptul sa iti alegi insusele, restul fuziunii se va desfasura in conditiile deja mentionate, adica vei primi un numar de mutari egale cu numarul de orase.

  Ar fi ok sa ne fie anulat modul vacanta, pentru a beneficia de egalitate de sanse cu cei care nu au fost banati. In timp ce ei ocupa toate forjele, colosii, delfinii noi mai ramanem cu resturile.

  La toți apare așa,deci nu ești singurul Banat😅

  Imi pare rau, nu ai dreptate, am un cont cu care am intrat si am mutat orasele deja am colegi care au intrat si joaca pe Beta.

  Daca te ajuta, iti trimit poze cum deja si-au pus adversari orase imprastiate fix unde doream sa colonizam alianta noastra...ei pot, noi stam majoritatea buluc in vacanta :)))

  In fine, nu mai este nimic de comentat, astept sa iau si raid la pirati pana se rezolva, fiind in vacanta imi pot da raid :)))

  Am sa incerc sa fac o descrie cat de bine pot in cele ce urmeaza, (cele descrise se aplica in cazul meu avand un lobby unde am toate conturile)


  Pentru a va muta aveti urmatoarea optiune , dupa care veti alege serverul dorit, veti fi scosi in lobby va aparea in dreptul contului ca este banat pana in 2038, si totodata va aparea acest mesaj.


  Accesati acest link dupa care veti primi un email pentru legarea conturilor cam asa ar trebuii sa arate, pe urma, va aparea in "conturile tale" optiunea JOACA si cel mai probabil o sa va intre contul in vacanta.

  Este obligatoriu la fiecare cont sa accesam adresa de mail?

  Am doi colegi care nu mai pot intra pe mailul alocat contului.

  Sunt solutii pentru aceasta situatie?

  Intelegand situatia, alegerile tehnice pentru serverele fizice pe care se gazduiesc lumile, bazele de date folosite, as avea cateva mentiuni mai jos pentru a-si forma colegii de joc o imagine in urma migrarii...sper ca toate datele sunt corecte...


  O harta are 5351 insule, 5351 insule * 16 locuri = 85.616 locuri si 5351 locuri pe locul 17, total 90.967 locuri disponibile pe harta.

  Forja pe harta este disponibila doar pe sulf si este prezenta pe 355 insule, reprezentand 6,63% din total locuri.

  Pe forja sunt in total 355* 17 = 6035 locuri. Pentru forja continua, un jucator are nevoie de 6 locuri pe forja, deci ar putea avea 1000 jucatori forja continua.

  As avea cateva mentiuni:

  -majoritatea isi vor muta orase de pe marmura/forja pe sulf/forja, deci vor demola cate 6 cariere 32 ca sa faca 6 turnul alchimistului….oricum venim cu puncte mai putine decat vechii jucatori de pe Alpha si Beta, mai si demolam cladiri, destul de neplacut ca timp necesar

  -am vazut pe Alpha ca deja sunt jucatori care isi plaseaza cate un oras de secundar pe insule de sulf/forja, speculeaza incorect startul si isi creaza un avantaj, o intrare pentru cei care vor sa mute acolo. Harti noi si cu miracole bune ar fi fost de preferat, astfel nimeni nu mai forta startul si ar fi conferit aceleasi sanse jucatorilor activi.

  -pentru ca in zona centrala absolut toate insulele de sulf/forja sunt partial sau total ocupate, sansele sa ocupi insule apropriate este inexistent.

  -daca iti imprastii orasele in zona centrala pentru a fi activ militar, distantele intre orase vor fi mari si vei muta toata ziua vin. Daca te muti la marginea hartii, iti poti grupa orasele pe miracole decente dar faci 2 zile cu flota pana in centru

  Buna seara,

  in acest moment acestea sunt conturile mele ssdd, toate pe aceeasi adresa de mail. Cand ma loghez la lobby cu adresa de mail si parola, imi apare acest camp din poza de mai jos.

  Eu nu inteleg cum le voi putea accesa pe toate 5 daca le mut pe Alpha, deoarece imi va aparea o singura lume Alpha.

  Lumile Chi, Psi, Ny si My vor disparea, ramane Alpha singura.

  Cum ma voi putea conecta pe Alpha la contul adus de pe Chi?
  Multumesc si o seara frumoasa!

  Buna seara,

  Pe CHi si PSi am cate 6 orase pe marmura cu forja si cate 5-6 orase pe delfin, fara aceste miracole practic este inutil sa mai speri la batalii navale.

  Ieri am petrecut pe Alpha cel putin 6 ore studiind harta, ca sa vad zone libere unde sa ne asezam orasele impreuna cu ceilalti colegi din alianta.

  Fiind forje si delfini foarte putini, arhipeleaguri intregi fara acest miracol, am gasit ceva decent doar pe unele margini ale hartii. Am simulat sa trimit o nava balon fara delfin si am constatat ca pana in centru pe 50 50 fac exact 2 zile 50 minute, este clar ca nu mai esti competitiv sa trimiti flota 2 zile si cel pe care ajungi sa bage vacanta inaintea sosirii tale...sau un colos.... 5 zile pierdute....

  In zona centrala mai sunt cate 2-6 locuri libere pe diferite insule sulf cu forja, dar asta inseamna ca iti imprastii orasele si toata ziua muti vin cu orele intre orase.

  Este o diferenta enorma intre hartile noi si cele vechi din punct de vedere al miracolului, este un mare pacat ca migrarea nu s-a facut spre hartile noi unde fiecare jucator si-ar fi gasit locuri dupa stilul lui de joc. Pe CHI am deseori puncte de atac si de aparare cate 250-300k pentru ca harta, delfinul si forja continua dar si dezvoltarea oraselor imi permite actiuni. Pe Alpha am un oras pe sulf, racirea forjei la 7 zile, desi este cel mai mare si mai vechi cont, am stat cu el in vacanta si am profitat de lumile CHI si PSi care imi permit actiuni navale si terestre frumoase.

  Daca pana joi nu se remediaza miracolele pe Alpha si Beta, sunt convins ca la ora 12 va incepe o migrare a jucatorilor activi spre forjele de la margine hartilor si la ora 12.30 nu mai gasesti nici un loc pe forja unde sa muti. Joc de aproape 14 ani, inteleg strategia, nu am gasit nici o solutie in acest weekend pentru a putea sa ne grupam macar pe 15-20 arhipeleaguri toti colegii de alianta.

  Dilema mea ramane, sa ne mutam in primele 10 minute conturile in zone de pe marginea hartii care nu vor conta decat cel mult pentru dezvoltare sau sa asteptam cu mutarile primite in cadrul migrarii pana GF va corecta harta?

  Sper ca cel tarziu pana joi la ora 12 sa mai avem niste clarificari care sa ne ajute sa gandim corect strategia aliantei.

  Este o veste buna. Pana acum nu se puteau muta conturile principale de pe diferite lumi deoarece erau pe aceeasi adresa de mail si legate in lobby.

  Nu stiu cum ne vom putea conecta la ele dupa mutare, deoarece au aceeasi adresa de mail si vor fi pe aceeasi lume, dar probabil vor urma lamuriri suplimentare pana la migrare.

  Buna seara!

  Fiind stapan pe PSI si CHI, vin cu cateva intrebari pe care mi le-au adresat colegii mei dar si intrebari personale la care va rog sa aveti amabilitatea sa imi raspundeti.

  Inteleg necesitatea fuziunii serverelor, dar la fel de bine inteleg si sa imi protejez colegii, efortul depus de fiecare pentru construirea conturilor.

  Pe PSi si CHI sunt pe locul 1, migrarea pe Alpha ma va "arunca" pe locul 232 sau 447, in functie de ce cont mut, in cazul fericit in care nu mai vin si alti jucatori de pe alte servere cu conturi mai mari.

  Avand in vedere imposibilitatea transferului ambroziei de pe PSI/CHI pe contul de pe Alpha, voi fi obligat sa renunt la cel de pe Alpha dupa 4993 zile de activitate.

  Totusi, am verificat cu atentie insulele de pe Alpha si sunt arhipeleaguri intregi cu un singur miracol forja pe sulf, majoritatea ocupate partial sau total. In 20 minute am gasit doar 6 insule cu forja libere, toate pe sulf, insule pe care incepand de miercuri de la ora 12 va fi o batalie crunta.

  Ne-am obisnuit sa avem forja continua pentru a putea fi activi militar. Ce sa facem cu atatea orase pe sulf, 6 ca sa fie continua? Ce sanse are un coleg de pe PSi cu cont de 1 milion pe care vreau sa il aduc pe Alpha daca isi va muta orasele langa un jucator de 50 milioane punctaj?

  Vom avea dreptul doar la o singura mutare a fiecarui oras, daca se va "actualiza" ulterior harta cu forja si pe alte resurse, colegii care au mutat deja vor ramane cu orasele fixate pe forja/sulf? Exista o estimare a actualizarii?

  Mi-e teama ca aceasta migrare sa nu elimine potentialii jucatori mai noi tocmai din cauza acestor neclaritati.

  Referitor la pirati, din mesajul dumneavoastra inteleg ca mutarea contului inseamna resetarea la 0 a fortei, cu 4 zile inainte de top. Dupa 20 zile de raiduri si timp pierdut, ar fi neplacut ca cei de pe Alpha sa ramana cu forta iar restul sa fie carne de tun. Era utila migrarea imediat dupa top, un fel de ultima editie pentru fiecare in forma curenta. Sa nu ne mutam si batuti, si fara resurse :)

  Totusi, cea mai mare problema pe care o vad sunt miracolele, pe CHI si PSI am toate orasele pe forja si delfin, lucru care imi permite sa fiu activ militar. Este sufletul jocului, iar daca aceste miracole nu se rezolva pana la fuziune, simt ca multi vor abandona sau vor deveni niste constructori la marginea hartii.

  Sa pui impreuna jucatori de peste 14 ani de pe Alpha cu jucatori de maxim 527 zile de pe PSI poate sa fie demoralizator, chiar si pentru cei mai mari si mai activi dintre noi. Aveam nevoie de mai mult timp pentru a ne putea intelege, de la anunt prindem doar un weekend in care cei mai multi jucatori sunt activi.

  Sper sincer intr-o revigorare a jocului, trebuie doar sa avem premisele unui echilibru, daca nu avantaj pentru ca ne stergem unele conturi si ne mutam pe lumi noi.

  O seara frumoasa va doresc!