Posts by StarDusT
-
-
-
-
bakıp göreceğiz . sunucunuzdaki en yüksek puan yapan kişiler kaç puanla bitirdiler . 190.000 benim oynadıgım sunucuda
-
kara ile saldırdım full ilk tur her şeyden atıp sonraki turlar ne çok vuruyorsa onunla saldırdım. Seviye yükselince hasar veren birimler değişiyordu tabi
iyi bakalım. peki sence bu etkinlik haftanın 2 günü sabit olarak başlatılır mı yoksa ayda yılda bir defa başlatılarak mı yapılır hocam
-
Ben 2 sunucuda 1. olarak bitirdim eğer çöpse bir daha hiç uğraşmam uğraşan da olacağını sanmıyorum
Benimde ilk ve sondu uğraşan uğraşabilir az sonra hata oldu deyip ödülleri alamazsak bir de o var
olma ihtimali yüksek bir olay
denemekten zarar gelmez dedik girdik hadi hayırlısı bakalım 
-
ne ile saldırı atıyorsun hocam . bide bazı sunucularda kimse saldırı dahi atmamış. sunucu sıralamasına göre mi ödül verilecek yoksa alınan puanında etkisi mi fazla olacak buda önemli bir gizlilik suanda

-
bakalım ödüller nasıl olacak
dediğiniz gibi yapmaya değer bir etkinlik mi 
-
-
-
-
Güzel yağmalar yapmışsınız tebrikler hocam .
-
15:30'da gelecek olan yeni versiyon (ki görünür bir değişikliği de yok ama neyse) hala gelememiş.

nelerde düzenleme olacaktı tahminin var mı hocam ?
-
şimdi fark ettim 43 numero :)))
-
Resimde görünen 48 kişi
1 kişiyi niye yazmadınız
47 kişi demişsinizde 
Diğer ittifaklarla anlaşma yapılmadıysa gerçekten Tebrikler sizlere :))
-
Display MoreDisplay More
Multi forum hesabi kullanmaktan kapandi hesaplar.
Falcon hesabimda multi hesapdan kapandi
küfürbazlık ve yalançılığın yanına bir de multicilik ekledin.
Falkön=küfürbaz+yalançı+multici

Bizlere o kadar küfür ettin, sonra hızını alamayıp yönetime bile ettin be bu kadar yalançılık olmaz. Kendinden utanmalısın.
Senin ölünü görem ki etmedim la

Hahaha
o kadar diyorsun ki seviyorum bu adamı