en son yeni sürüm videosu çektim
Birde BAN nedir NEDEN yenir çekeyim
çek çek Allah çektirtmesin
en son yeni sürüm videosu çektim
Birde BAN nedir NEDEN yenir çekeyim
çek çek Allah çektirtmesin
Bütün kuralları okumuşsunuz. Ancak 9. maddeyi okumamışsınız. Oyun yöneticisi 9. maddeye göre kural ihlali olsun yada olmasın, şüpheli gördüğü bir hesabı banlar. Ban geçicidir. Belirli bir süresi vardır. Bu süre zarfında hesap incelenir. Oyuncu itirazlarını yapar. Haklılığı uygun görülürse hesap tekrar açılır. Ancak oyun kuralları 9 madde ile de sınırlı değildir. GİS kurallarıda geçerlidir. Yönetici sizi GİS 8-2 ilede banlıyabilir. Tüm bunlar yaşanır iken Forumda yada ticket yolu ile haklı olsanız dahi, yöneticiye hakaret ettiğinizde ban, kural ihlalinden hakaret banına yani 360 günden uzun süreli ban a da dönüşür. Mümkün olduğu kadar haklılığınızı yasal çerçevede düzgün iletişim ile yapın. Emekleriniz heba olmasın.
Bu yazılanlardan bu çıkarımı yaptıysan bişey demiyorum Yarası olan gocunur . Hile hurda ile işi olmayan adamı Oyun yöneticileri neden banlayıp oyunda oyuncu kaybına sebep olsunlar . Keza böyle birşey olması durumunda Gameforge yönetimi el atar oyun takımlarına .
Yaw herneyse adamlar kafasına göre banlıyor işte
ayağınızı denk alın ona göre sivrilmeyin =))
Ve banlanan kişi bu posttan ötürü konuşuyorum . Şayet ki haksız banlanmış olsaydı eğer bu tarz karalama işlerine başvurmadan gerekli yöneticilere gerekli açıklamaları yaparak kendini savunabilirdi. Ama burdaki arkadaş Omega serverinde multi ile geçinen bir kişi. Onu yapmadım der şimdi neyse onu geçelim kendi egolarını tatmin edebilmek için omegada kral sanıp milleti aşağılayıcı ve hakaret içeren mesajlar atan birisi. Ki bunu ceza aldıktan sonra Oyun yöneticilerine karşıda sergiledi. Sen hocam senin başına gelen ve haksızlık olduğunu düşündüğün bir ceza uygulandıysa bunu Oyun yöneticileri ile çözebilirsin . Bu Sgrhnn gibi altı boş ithamlarla kimseyi zan altında bırakamazsınız . Oyun Yöneticileri yada Oyuncular için
QuoteŞimdi güzel dostum gelelim sana, oyun kurallarında Çoklu Hesaplar diye bir madde başlığı var bu şu demek 1 kişi toplamda 10 adet Hesap ile IP paylaşımı yapabilir ve bunun üstüne hangi çerçevede oyunu oynayabileceği detaylıca anlatılmakta.
ip paylaşımlı hesabı çıkar sağlamak amaçlı kullanım yasak
Youtube a video at video
Umarım güzel bir oransal artış güncelleme ile görebiliriz
Her Gün Foruma Girdiğimde Tekrar Paylaşım Yapıp Yapmadığını Kontrol Ediyorum. Güzel Eğlenceli içeriklerle Paylaşım Yapıyorsunuz Teşekkürler
Aralarında illegal ticaret söz konusu olsa ticket'e gerek kalmaz dostum, loglarda öyle bir durumda Ay gibi parlıyorlar sen fark edeseye 40 kere banlanıyorlar. Ada dolduranları ve puanı artmayanları şikeyet edip banlatabirsin, kendi kendine ya ben biliyordum bunlar hammadde kaçırıyordu benim sayemde banlandılar, gibi zanlarda bulunamazsın. Çünkü sistem sana bu zannı bulunmana imkan vermiyor.
Demek ki hesaplar arasında bir illegal ticaret olmuş. O şekilde sorun çıkaran kişileri bende bildiriyorum . Yöneticiler inceleyip gereken işlemi yapıyor saolsun
3.hesaplar aracılığıyla yapılan ticaretlerin kayıtları log kayıtlarında tutulur sistem tarafından ama herhangi bir yaptırım uygulanmıyor. Bunun için hesapları şikayet etmekten başka yol mu var ?
Yönetim tek başına bütün hesapları yada tüm log kayıtlarını inceleyecek zamanı bulabilir mi ki
Ama dediğin gibi tamamen adayı kapatmadan dolayı da ban yemiş olabilir ben o noktayı kaçırmışım yazarken
Detaylandırıp bilgilendirdiğin için Teşekkürler Hocam
Son durumu aktarayım , şikayet ettiğim ve oyun kurallarına uymayan bütün hesaplar banlandı
. Herkesden ricam bu şekilde hesapları şikayet edelim , ciddi anlamda ilgileniyorlar. Teşekkürler.
Demek ki hesaplar arasında bir illegal ticaret olmuş. O şekilde sorun çıkaran kişileri bende bildiriyorum . Yöneticiler inceleyip gereken işlemi yapıyor saolsun
Az çok multi kullanan kişiler oyun içerisinde kendilerini belli ediyor. Verilerle hareket etmek demek sadece ip bilgileri üzerine işlem yapmaktan başka birşey değil. Ama multi hesap kullanımını 3.hesaplar üzerinden gerçekleştiren kişiler için bir veri bulamazsın. Zaman zaman hesaplar arası transferler incelenir varsayım üzerine dediğin gibi banlanır. Ama bu yapılırken hesaplar arasında sadece 1 hesaba yönelik çıkar söz konusu ise burda varsayımdan ziyade artık gerçek bir multi kullanımı söz konusu olmaktadır bence .
bide anlamadığım bu herkesi ilgilendiren mesele ama ilgi görmedi yazdıklarım unutuldu bile benim düşüncem olarak en mantıklı ve ilk yapılması gereken bi güncelleme
Sırada o varmış zaten.
Allah kabul etsin . İnşallah dediğin gibi sıradaki güncelleme o olur hocam
Rica Ederim Hocam. İyi Oyunlar dilerim
Ve ek olarak şunu söyliyeyim sana Pangaia 3 sunucusu en sunucusudur . Tr Yönetimine ticket açman bişey ifade etmez . En sunucu yöneticilerine ticket atmalısın .
Bunu ticket atman lazım buraya konu açmak birşey ifade etmez
Arkadaşın dediği gibi yaparsan daha iyi çözüm bulunur . Ama bu kaynak artma azalma olayı oyun kuralları dahilinde maden vs geliştirme için yapılıyorsa ceza almaz arkadas. Aynı adalarda başlama olayı ise ya eski hesaptır araftan taşımıştır sunucuya yada sömürge atarak o bölgeye de taşınmış olabilir
Ey PannaCotta ne zaman öğreneceksin kuralları iyice okuyup anlayacaksın yetmedimi milleti bu oyundan soğuttuğun kabahatların özründen büyük kuralları kendince yontmayı bırak artık istifa et söz tazminat vericem sana. Cevap veremediğin konulardan hesapları kapatma artık burası senin eğlence yerin değil aşağıdaki kuralı oku iyice anla ve operatörlüğü yapamadığını görüp istifa et.
a ve X filo yapabilir.Bu hesaplarla ve kendi aralarında b ve Y yapamaz.
b ve Y filo yapıyorsa,X ve a kendi arasında ya da diğer ikisi ile filo yapamazTamamen haklısın kardeş pannacotta bir çok arkadaşımı yok yere banladı zamanında o yüzden işlerini hakkıyla yaptıklarına inanmıyorum..
Herkes sütten çıkma ak kaşık tek suçlu yöneticiler zaten Senin geçmişteki olayını bilmem ama bu arkadaşın multi hesap kullanımı kesin olduğu için ban yedi. Adam günde 5 tur asker aldı sattı aktarımı yaptı etti
Ve ek olarak oyun kurallarında olan ama kimsenin umursamadığı maddede var . İp bağlantılı hesapları kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanamazsınız. Örnek olarak şunu söyliyim . Depon yok ama 2 ip hesap ile oynarken birinde asker basıp 3.kişi aracılığıyla diğer hesabına sürekli asker vs satmakta çıkar olduğundan dolayı ban yeme riski bulunur .
Güzel yağmalar yapmışsınız tebrikler hocam .
AAA bak bak laflarada bak bizim küçük beye Büyümüş ama adam olamamış anca hakaret yine
Kuru Sıkı Mındhunter seni
he bide o kadar oyun kuralı atmışsın ya
ama sen gp çekiyor aynı gün altın alıyor sonra geri veriyorsun . Bu aktarıma bide 3.hesaplar eşlik ediyor
Bu değil mi multi kullanımı
ne kadar güzel takip etmişsin ulen şimdi kızdım senin gibi birinin akıl kapasitenin bukadar düşük olup olmadığını kontrol etmeden seninle muhattap olmuşum.
Allaha Şükür benim aklım bana yetiyor kendimi kimseden üstünde görmem, senin yaptığın gibi kimseyi aşağılamamda
he bide o kadar oyun kuralı atmışsın ya ama sen gp çekiyor aynı gün altın alıyor sonra geri veriyorsun . Bu aktarıma bide 3.hesaplar eşlik ediyor
Bu değil mi multi kullanımı