Posts by Melione

  Από τις 14/09/2019 ισχύουν νέοι κανόνες για τη διεξαγωγή πληρωμών μέσω διαδικτύου, κυρίως online banking με τραπεζικές μεθόδους πληρωμών (π.χ. πιστωτική κάρτα, έμβασμα μέσω διαδικτύου, Giropay, SOFORT κτλ.) στην ΕΕ και τις χώρες ΕΖΕΣ (Ισλανδία, Νορβηγία, Λίχτενσταϊν).  Οι νέοι κανονισμοί που καθορίστηκαν από την ΕΕ στα πλαίσια της Payment Services Directive 2 (PSD2) έχουν στόχο, ανάμεσα σε άλλα, να προσφέρουν στον πελάτη πιο ασφαλείς τρόπους πληρωμής και online banking και να καταπολεμήσουν μακροπρόθεσμα την απάτη.


  Γι' αυτόν τον λόγο μελλοντικά θα υπάρχει μια αυστηρότερη εξακρίβωση της ταυτότητας των πελατών κατά τις διαδικασίες πληρωμής και το online banking.


  Το τι σημαίνει αυτό για σένα, ανάλογα με τις μεθόδους πληρωμής που χρησιμοποιείς, θα μπορείς να το διαβάσεις σύντομα στις ακόλουθες συχνές ερωτήσεις.

  https://www.gameforge.com/el-GR/support/PSD2  Καλησπέρα,


  δεν έχω τίποτα καινούριο να μοιραστώ μαζί σας.Πιέζω όπως μπορώ για απαντήσεις και λύσεις σε ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν. Όπως πολύ καλά καταλάβατε αποζημίωση θα υπάρξει, αλλα όπως έχω δηλώσει και πριν δεν γνωρίζω ποτε και τι είδους.

  Σίγουρα το φτιάξατε..? γιατί κάποιοι σύμμαχοι εξακολουθούν να χάνουν εμπορικά...
  Έχουμε 2 κρούσματα μέχρι στιγμής από χτες..


  Πόση ώρα αγνοούνται τα εμπορικά πλοία;


  Αν είναι περισσότερο από 4 ώρες παρακαλώ επικοινωνήστε ο καθένας ξεχωριστά με το σύστημα υποστήριξης για να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες (αριθμός εμπορικών που αγνοούνται και έπειτα από ποια κίνηση).

  Εγώ τα έχασα πριν από λίγο. Επομένως θα περιμένω μέχρι το πρωί μήπως και γυρίσουν

  Καλησπέρα,


  δεν έχουμε καμια ενημέρωση περί του θέματος. Αγνοούνται ακόμα τα πλοία?

  Καλημέρα και από εμενα,


  δεν έχουμε κάποιο νέο να μοιραστούμε μαζί σας ακόμα.


  Από την στιγμή που οι υποθέσεις έχουν μεταφερθεί στους αρμοδιους το μονο που μπορώ να κάνω είναι να πιέσω για μια απάντηση άμεσα. (Και αυτό κάνω)


  Κάποιος παραπονέθηκε για τα tickets που αργούν να απαντηθούν, υπήρχε η σχετική ανακοίνωση. Η ομάδα είναι υπό πίεση και κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να προσφέρει υποστήριξη σε όλους εσάς.


  Vasso , ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με την εταιρεία είναι μέσο εμού. Για αυτό είμαι εδώ. Μπορείτε να στείλετε email, αλλα πολύ πιθανόν να φτάσει πάλι σε εμενα :)


  .......... , αποζημίωση θα υπάρξει δεν μπορώ να πω με ακρίβεια ποια όμως.


  Όλες οι αναρτήσεις θα μεταφερθούν στην εταιρία.


  Ευχαριστώ για το feedback σας

  Από τις 14/09/2019 θα ισχύουν νέοι κανόνες για τη διεξαγωγή πληρωμών μέσω διαδικτύου, κυρίως online banking με τραπεζικές μεθόδους πληρωμών (π.χ. πιστωτική κάρτα, έμβασμα μέσω διαδικτύου κτλ.) στην ΕΕ και τις χώρες ΕΖΕΣ (Ισλανδία, Νορβηγία, Λίχτενσταϊν).

  Οι νέοι κανονισμοί που καθορίστηκαν από την ΕΕ στα πλαίσια των PSD2 έχουν στόχο, ανάμεσα σε άλλα, να προσφέρουν στον πελάτη πιο ασφαλείς τρόπους πληρωμής και online banking και να καταπολεμήσουν μακροπρόθεσμα την απάτη.


  Γι' αυτόν τον λόγο μελλοντικά θα υπάρχει μια αυστηρότερη εξακρίβωση της ταυτότητας των πελατών κατά τις διαδικασίες πληρωμής.


  Το τι σημαίνει αυτό για σένα, ανάλογα με τις μεθόδους πληρωμής που χρησιμοποιείς, θα μπορείς να το διαβάσεις σύντομα στις συχνές ερωτήσεις στις ιστοσελίδες μας. Θα σε ενημερώσουμε έγκαιρα μέσω e-mail και στα φόρουμ μας.

  Αγαπητοί παίκτες,


  όπως γνωρίζετε ήδη έχουμε μεταφέρει το πρόβλημα σχετικά με τα χαμένα πλοία και την αδυναμία αποχώρησης από την συμμαχία στα αντίστοιχα τμήματα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες.


  Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

  έχω δύο εγκυκλοπαιδικές απορίες προς την ΟΔ:

  - αν κάποιος από άλλη κοινότητα υπερβεί τους κανόνες του φόρουμ και πρέπει να τιμωρηθεί, γίνεται από την τοπική ΟΔ ή από την ΟΔ της κοινότητάς του;

  - το περιεχόμενο ή μέρος ενός ποστ όταν χαρακτηριστεί εκτός κανόνων, παραμένει η αφαιρείται;

  Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα το συγκεκριμένο νήμα.

  Γενικά, εάν ένας παίκτης παραβεί τους κανόνες σε ξένη κοινότητα τιμωρείται από την ΔO της κοινότητας αυτής.


  Στην συγκεκριμένη περίπτωση προτίμησα να επέμβω εγώ και ως υπεύθυνη της κοινότητας και να δώσω την ποινή που αναλογεί.


  Προτίμησα να μην αφαιρέσω το περιεχόμενο ως σημάδι ότι στη Ελληνική κοινότητα η προσβολή σε πολιτιστικό επίπεδο τιμωρείτε. Σε περίπτωση που οι παίκτες άλλης κοινότητας δεν έχουν κατανοήσει τους κάνονες της κοινότητας μας για κάποιους λόγους (είτε η μετάφραση δεν έγινε κατανοητή κτλ) υπάρχει η Αγγλική σημείωση.

  Θα κάνω μια μικρή παρέμβαση εδώ.

  Να θυμάστε τα παρακάτω (για να μην υπάρχουν τυχόν παρεξηγήσεις στο μέλλον) :


  1) Κρατήστε επίπεδο

  2)Μην προσβάλλετε τους παίκτες σε προσωπικό επίπεδο

  3)Αποφύγετε τους λεκτικούς πολέμους

  4)Αποφύγετε τις προσβολές σε πολιτικο επίπεδο

  5)Προσοχή στους κανόνες


  ************************************************************************************