Posts by N E S A
-
-
Bravo Lazo udri ove specijalce
uskoro eto i mene
-
Cestitam Bosko.. Vise stvarno nema smisla haha
-
Jao molim vas cuti te tu uvek kada vas jurimo vi morate da pobegnede ili lupite kolosa igrate kao neke kukavice.
Клинац до пре пар дана си ми био смешан заиста чак сам гледао са те стране, да ниси крив ти што си аматер и што не разликујеш пљачку од хофа, флоту од трупа и да не набрајам небулозне ствари које си писао овде у којима сам уживао сваки пут. Онда си кренуо већ да будеш безобразан а што је највећа фора и најжалосније у целој причи, кренуо си да лажеш ( иако сам очекивао ону стару Српску " деца не знају да лажу " ) али ти си изгледа заобишао обичаје у широком лику. Ћути ту и смрди, постављен си тачно где треба да будеш, на форуму једно 20 пута за овај период, фарман си до бесвести. Један напад ниси извршио за сво време само бежиш из града у град и да не набрајам више, заиста је смешно губити време на аматере..
Sta ti znas o meni paćeniče samo mi to reci?
Zna da si pobegao opet u MO
a uskoro ces opet da visis na forumu hahahahaha
-
Ооооо петреееее
Недостајао ди нам нубаро једна, аматеру, незналице.
Дошао си опет да нам честиташ на масовном хофању вашег савеза?
Па хвала хвала
Пре свега нити си ти опљачкао Неши 500к реса, нити овде ико бежи осим тебе, избегаваш битке МАКСИМАЛНО, ДНО ДНА, БЛАТО.
Ако уопште поредиш 200-300к са милијардама ресурса које смо ми вама узели то си скренуо са ума, уствари скренуо си свакако. Хофамо вас дечко на сваком кораку, малтретирамо вас, свако јутро тражите и најмањи разлог да нађете трунку забаве у игри, али џаба.
Шта се десило са гусарима кромањонцу паметни?
Како беше, Неша више неће улазити у топ 20?
Узимам ти гусаре сваки дан, Неша Пантеру ко детету играчку, што заправо и описује однос два савеза.
Играмо се са вама
А ти незналице и кукавице највећа на Икаријаму икада, иди се рокај са Хомером, ниси довољно велики човек да нама уопште и парираш.
Уствари, ти уопште ни ниси човек, ти си ништавило, баш као и сви твоји другари.
Бежи одавде да вас не хофамо још више, бежи петре, иш иш.
@N E S A
Је л чујеш ти ово, трошиш 400 амброзија на гусаре, ХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХХААХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Nije vredan uopste rasprave.. Ako bas hoce da zna svega 15 ambrozije potrosio i to da vidim kako funkcionise
Koprcate se ali dzabe vam indijanci jedni... Mene i jesu vaspitali da uvek kazem istinu i samo istinu a to je da ste Nubare i indijanci na kvadrat... uzivaj
-
Auu Bosko crni Bosko ... Hoces da nam ugasis server? Haha salim se samo udri ove pacere
Vise ne znas jel Marko,Danilo,Petar,Njegos .. ali uvek je ishod isti
Sve cestitke jos jednom lep hof
-
Hahahah nzm da li ti je onaj tvoj drug sto je tek sada diplomirao rekao da su ga hofnuli Petar i Panter zajedno sa Nesom BO trebace Kadiaku i Nesi
eh mucenice ti kad bi znao gde si
ti bi bio srecan covek
ne znas ni sta je hof hahahaha hajde kod Njegosa na vaspitavanje
okacite hof junaci
Hahaha smesan si mi
Jel te sramota sto svaki dan visis ovde kao visibaba ?
mene bi bilo da sam na tvom mestu, ah da tesko je biti na tvom mestu decace
opusti se i samo pravi sto vise vojske
-
Hahahah nzm da li ti je onaj tvoj drug sto je tek sada diplomirao rekao da su ga hofnuli Petar i Panter zajedno sa Nesom BO trebace Kadiaku i Nesi
eh mucenice ti kad bi znao gde si
ti bi bio srecan covek
ne znas ni sta je hof hahahaha hajde kod Njegosa na vaspitavanje
okacite hof junaci
-
Bravo Bosko legendo moja
-
Sacu i ja poceti da napadam u cetiri ujutru !!
Pa i vi ste i onako budni u to vreme
Vidim Panter te je skroz okupirao
Pozabavicemo se sa vama!
hahaha evo uplasili smo se tresu nam se gace
inace Cestitke Lazo stvarno vise smo smorili sa ovim visibabama na forumu.. Gde samo nalaze ove intelektualce
ali dobro kao sto kazu isti se istom raduje ... Bravo jos jednom
-
Bravo majstore!
Ja vise i ne znam koji je rezultat.. a da ne pricam o gusarima sta smo im uradili
Nigde nikog nema cak ni na poruke ne odgovaraju haha .. Vesha ViSuLjaK ... idemo dalje gazimo
-
Bravo Nele ! Pa ovih nema nigde ali bukvalno nigde
Gde je sad ona pticica dragicica hahahaha Ali nema veze bitno je da citaju
Jos jednom bravo svaka cast
-
Eto i posle onda oni pricaju price neke.. Bravo majstore! idemo dalje
-
sta je sad ovo raspisali ste se svi po nekoliko poruka a sada muk???
nego jel pozdravio neko rahmetli kadiaka- rahmetilija :-))))))))))))))))))
Coveculjak pitao sam te i u PP sto pobeze juce? To treba da te zanima a ne ovo
kad budes smeo da ostanes do kraja onda mozes i da pises nesto do tada pali opet na Palma De Majorku
Druze ogranicena ti je inteligencija definitivno jer sa tobom sam razmenio 10 poruka u svakoj je bilo do 10 reci a u tih 10 reci od slova do slova imas napisano palma de majorka.
Ne znam o kakvim bezanjima pricas i kakve tebe muke more.
Kad budes skupio hrabrosti pa me napao posto non stop pricas o nekom bezanju onda cemo videti kakav ce ishod biti puno mi pozdravi kralja prevara i multi naloga coveka koji je oborio sve rekorde jer je kaznjen po treci put za multije a ima ih ravno 10 naloga ( ahilov sampion)
Na kraju se izvinjavam posto cu oko 27 ovog meseca morati na dve nedelje u mod jer cu ici na put pa ako smem da odsustvujem sa igrice 2 nedelje pa eto da znate kad odem tada u mod mozete pricati skoro dve nedelje koliko ste strasni i kako sam pobegao od vas.... oprostite mi molim vas
P.S.
U gusarenju nikad vise neces biti ni u prvih 20 a tebe to mnogo boli
Bice ishod da ces lupiti kolosa i pobeci u MO
eno ti pogledaj koji sam bio u gusarenju ako se ne varam u prvih 5 hahaha e moj indijanac
ps. Znas ti dobro koliko si puta pobegao..hmm Nego sto ne prihvatiste rat ? Sto ne komentarises hof? Visuljak jedan uzivaj i ne opterecuj se ti ko je banovan ili nije to rade administratori
-
sta je sad ovo raspisali ste se svi po nekoliko poruka a sada muk???
nego jel pozdravio neko rahmetli kadiaka- rahmetilija :-))))))))))))))))))
Coveculjak pitao sam te i u PP sto pobeze juce? To treba da te zanima a ne ovo
kad budes smeo da ostanes do kraja onda mozes i da pises nesto do tada pali opet na Palma De Majorku
-
-
Bravo ime moje
Svaka cast
-
Bravo majstore! Ne vidim nigde macu i onog indijanca da komentarisu sad
Jos jednom sve cestitke idemo dalje...
-
-
Cestitke...