Posts by psyy
-
-
yağmaya gittiği yerde kesilen, rodos basan, şehri bırakan deliçoban

-
Tekrardan merhabalar, raporlara ufak ufak devam ediyoruz, hades basmak dışında çaresi olmayan deli ittifağı aynı sistemde devam ediyor, bizim için rapordur odur budur önemli değil rakibe zarar verdiğimiz sürece gerisinin önemi yok. DELİ ittifağı kendi çapında bir strateji belirledi elbet, bunu zaten savaşa başlamadan biliyorduk sorun değil. Tek çareleri hades basıp, cephe açmamaya çalışıp zaman kazanmak olacaktı öyle de oluyor, hades basmasalar belki 200 cephe açacağız ama karşıda da o cesaretin olması gerekiyor, olmasa da önemli değil biz her şeyi göze aldık. Hadesten çekildiğimiz raporlar dışında rapor alabilecekler mi onu da merakla bekliyoruz ama illa ki savunmasız 3-5 hesap bulup yağma atacaklardır, şevketin taktiği gereği hatta 400 gemiyi 4 e 5 e bölüp fazla rapor almaya çalışacaklar, önemli değil. KAVGADA YUMRUK SAYILMAZ, işin sonunda kimin ayakta kaldığı önemli bizim için, biz 5000 rapor alalım asalım siz 5001 alın önemli değil bizim için, işin sonunda burdan gittiğiniz sürece biz okeyiz, ittifağın bastığı generallere rağmen ittifağı kısıtlayıp savaşmamaya çalışmak bakalım ne kadar sürecek
Biz oyundan zevk almaya çalışmaya ne olursa olsun devam edeceğiz, zaten herkes Şevketin gerçek yüzünü az çok biliyor çokta uzatmaya gerek yok 

-
-
-
-
-
-
-
İyi akşamlar, 100 rapor daha asayım devamı gelir. Kişi kendinden bilirmiş işi diye başlayalım yukarıdaki güzel arkadaşlara. Ahmet sana cevap vermiyorum, sen sorumluluk alman gerektiğinde sus pus olan bir adamsın.
Eski davaları açmışsınız, ben ne mesaj silerim ne bir şey haberiniz olsun, buralarda rezil rüsva olursunuz. Chide bizi dağıtan(!) arkadaş sonrasında tüm sistemini satıp oyunu bırakmıştı, sonra deltaya gidip sonra deltada o sistemi ne üzerine kurdun diye başlarım konuşmaya burda, karakterden falan bahsetmeyin boş yere karakterli insanlarmışsınız gibi. Bugüne kadar ittifağı hep ben durdurdum, hep boşverin dedim dostlar dedim, bir yerde tak ediyor yaptığınız bir değil 5 değil 10 değil. Kendi çıkarınız dışında hiçbir şeyi düşünmüyorsunuz, destek olduğunuz savaşta öncesinde gizli hesaplarla elt ye gireriz diye konuşmuşsunuz, adamları da satmışsınız yani arada.Yaptığınız şeyler de olmuştur belki ama bunların lafını edecekseniz bu zaten dostluk değil ya iyilik yapmayın dostunuza ya da yaptığınız şeyi konuşmayın. Bu oyunda, bu hayatta herkes hakettiğini bulur, yaptığınız pisliklerde boğulacaksınız. Size sizin sayenizde saldırıp(!) sizi sizin sayenizde dağıtacağız. Yaptığınız planlar da belli, hades basmak dışında bir şey yapamayacak kadar acizsiniz, hades bastığınızda çekildiğimiz raporları da yakında asarsınız bekliyoruz sizden
Biz olacakları göze aldık, yapacağın maksimum 20 kişi toplar gece ışın atar rapor çıkarmaya çalışırsın, biz tüm bölgelerinizi gezdik hades basmadığınız her yeri yaktık, hadesle size bedavadan kaynak kazandıracak değiliz yoksa zaten 500 cephe de olsa savaşırız da. Aylarca sürsün sorun yok, cephe açsanız da bize yarar, cephe açmasanız da bize yarar, zamana yaysanız da bize yarar, kaçak dövüşseniz de bize yarar sıkıntı yok. Hayatınızda kaç kere anlaşmalı cephe savaşına girdiniz ki anlaşma bekliyorsunuz bizden anlamadım. Neyse gidin kendi sayfanıza yazın çizin, buraları meşgul etmeyin.

-
İyi forumlar, normalde bu sayfayı da açmazdım da açmak gerekecek elbet arkadaşları tanıdığımdan. Oyunda 2 taraflı 3 taraflı 5 taraflı oynamalardan sıkıldık, oyun zevkimiz sınırlandı ve biz oyundan zevk almadığımız sürece oynamaktan hoşlanan bir ittifak değiliz. Aradaki detayları anlatmaya gerek yok kısaca bahsedip geçiyorum, oyun zevkimizi sınırlayan, ittifakları bloklaşmaya sokan, savaştığımız herkesi belli bahanelerle ittifağa alıp arkadan türlü türlü işler çeviren arkadaşlar vardı, bir yere kadar bekledik ama sınıra erişince yeter dedik. Herkese iyi savaşlar, sonucu ne olursa olsun, ne kadar sürerse sürsün, ne kadar zarar görürsek görelim umrumuzda değil, sonuca bakacağız. Burada saçma sapan gereksiz tartışmalar olsa bile kaale alıp cevap vermek pek tarzımız olmayacak.
Öncelikle şunu belirtelim alt ittifak dağıtmakla, ana ittifaktan multi hesapları çıkarmakla o hesaplarınızı kamufle edemezsiniz bilginize. Biz hepsini zaten not aldık, hepsini de yağmaladık& yağmalayacağız. Hades basmak kurtaracak ancak sizi, o da size çıkar sağlamamak adına, yani aslında sizi elimizden sadece hades kurtaracak diyebiliriz, yine de multileriniz kurtulamayacak

-
-
Selamlar,
Adımız geçti geçmiş gelecek hepsi dahil konuya ufak bir dahil olayım kapatayım son mesajım.
CTB ile yıllar önce ben daha ortaokuldayken savaşıyorduk, kendilerini sevmem el corbobez de bilir o zamanlar nickim S L a y e r idi, apollonda bolca kapıştık türlü oyunlar dönen serverdı sürekli sözlerinden döndüler sonra ben başka servera geçtim çokta kaale almadım olaylar vardı oldu bitti gitti, ctb ittifağı zamanla zaten ssf e dahil olup devam etti hayatına sanırım.
Hera serverında oynamıyorduk denge olarak sadece stok yapıyorduk bazı cambazların tüccarlara oyun oynatmayacağız konuları vardı bizi hedef aldılar ssf harp birleşti illa ki ssf içinde de harp içinde de saldıralım olur diyenler oldu savaştık sonra ssf ittifağı hakettiğini bulup dağıldı, aradaki savaşa asıl sebep olan 2 arkadaş şuan ssf içinde bile değil medusada altın kasıp takılıyorlar, onlarla da işim bitti önemleri yok benim için. Ki ittifağın içine kadar girip tüm koordinatları çıkarıp kaydedip gidip casusluk yapan tiplerle bu saatten sonra da selamım bile olmaz. Nerde olursa karşısında olurum.
Olayları çok içselleştiriyorsunuz, harp ve jitem ile ilgili ortak bahsedecek olursam Tunahan ile jitemi resmen beraber kurduk aylarca konuştuk hydra serverında dosttuk sonra tunahan askere giderken ittifak yönetimi değişti vs derken Tunahan ile tek bir kez aynı safta savaşamadık ama 3-4 kere karşı saflarda savaştık, kazandık ettik ama oyun bu sonuçta geçip gitti yine.
Zelusta hiç savaşamadık, bizim de onların da pek bir bahanesi olmadı, zelustan kronosa geçtiler ki bence harp tarihinde verilmiş en doğru karar da buydu, onlara da söyledim.
Theseusta kardeş ittifağımız Caddeye karşı savaştılar, dostlarımız ile savaşa girdik ben bizzat girmesem de süreçte vardım onu da kazandık ama yine bitti gitti haliyle içselleştirilen bir durum yok.
Şuan geldiğimiz durumda ise Kronosta ittifak olarak oynamıyoruz benim nickim de bu nedenle farklı, hesabımın inaktife düşmesi sonucu yağma yedim ses çıkarmadım bidaha olmasın dedim, ama hesabım aktifken 2-3 hafta sonra kime bulaştığını bilmeden arkadaş tekrar yağmaya gelince sen misin bunu yapan dedim saldırdım, sonra Anıl da gelmek istedi savaşa geldi, savaştık çekildiniz vs. İlk kez Tunahan ile aynı safta savaşmış olduk

Harp ile burada beraber bu savaşa girdik, savaşta denemez kıvılcım. Karşılık bulamadık. 2-3 haftadır kırmızı yakıp şehrimi oynatmamaya çalışıyorsunuz tatile almaya bakar ki kaale alsam onu da yaparım. Kaşınmayın.
Burada beraber savaşmamız yarın karşılıklı savaşmayacağımızın garantisini de sunmaz, yani siz de bu bakışla baksanız iyi olur 2 ay sonra biz beraber savaşa girdik neden şimdi karşımızdasınız muhabbetine girmeyin boşa şurda 3-5 ittifak kaldı oyunun dengeleri de belli. Sorunu olan beni bulabilir kronosta kaşınan varsa da söylesin oynamak istemiyoruz orada ama zorlarsanız el atarız sorun yok. Kendi başıma kronos serverında kafama göre takılıyorum canı sıkılan mesaj atsın yeter.
Yukarıda bahsettiğim sebeplerden ötürüdür ki SSF ve CTB ittifakları ile bizim hiçbir şekilde anlaşmamız olmayacak bu net. Varsa bu arkadaşlardan vay kardeşim bunu nasıl böyle dersin serverımız belli gelebilir de. Gerekirse kronosta Harp e girerim ssf ctb ile savaşırım gerekirse de başka bir dönemde yine Harp ile karşılıklı savaşabiliriz, strateji oyunu çok takılmayın yani.
-
Hayırlı olsun, rapor vs biz asmamıştık zaten artık gereği de kalmadı. Sorunsuz şekilde devam etmek dileğiyle.
-
anlaşmamız fırtınaman oyuncusu korsanda 2 gün kala gethit airlines e ışın atmasıyla sekteye uğrarken, gethit airlines o gün tatile alıp 2 güne açıp deli vuracağım diyip, 2 gün sonra hesabı açıp kimseyi vurmadan liste yapıp, çevirdim dediği puanların ekran görüntüsünü istememize rağmen güvenmiyorsanız vurun atmam dediğinde "neyse bu korsan böyle bitsin sözümüzden dönmeyelim ama bundan sonraki korsanda vs sizinle anlaşmayacağız" olarak kendisine bildirdiğimiz üzere bitti bu nedenle de ilk saldırıya biz geldik evet
aqresif gethit e sonraki dönem geldi, yenildi, puan istedi, verilmedi ama zaten anlaşma yoktu canımın içi ittifağına sorabilirsin
ki puanları da ihtiyacımız olduğundan değil kendi aralarındaki dostluktan ötürü istedi, geçen dönem puana ihtiyacımız hiç olmadı
fırtınaman e puan verdiğiniz dönem puan ihtiyacımız olmuştu istedik vermeyiz dediniz saygı duyduk fırtınaman sizin adaya ışın atana kadar 
-
Bunlar arkadaşlara yeter yağma raporu bile asmaya gerek yok, ömer boşa yorma kendini bunlara laf anlatılmaz

2 gün önce anlaşmak istiyorlardı, xahmetx boş boş konuştuğu ittifak arkadaşları tarafından bile kabul edilen bir insan olarak nasıl dolu bir hamle yapabilir ki

sözünüzden döndüğünüz şeylerin 1 tane kanıtı olsa keşke, yok multimi yağmaladınız vs diye ağlayıp duruyorsun senin multilerinin bekçisi miyiz alırsın joker ittifağına ağlamazsın gerçi artık istediğin ittifağa al kurtuluşun yok, tüm ada grubunuzun tatil fotoları duruyor kaale alıp asmamıştık bile. Siz gittiğiniz adaya korkudan 300 birimle gidip karşılık geldiği an sömü yıkan o joker ittifağı olarak konuşmaya devam edin

Ah ah eski joker iyiydi kimlerin eline kalmış komef bunları göre göre müsaade nasıl ediyor size

neyse ahmet arkadaşına söylediğim gibi anlaşma istiyorsan her gemini çekmeye hazırım diyorsan gelir tüm ittifaktan özür diler elimizi öpersin büyüksünüz dersin anlaşma işini konuşuruz :)))

-
doğru diyor, xahmetx 'in 18 yaş altı çocukça mesajları da çok masumdu

-
CADDE ittifağını galibiyet için kutlar, ELT ittifağına mücadelesi için teşekkür ederiz.
-
Emeği geçen tüm ittifak arkadaşlarımın eline sağlık, tebrikler
Onlar konuşur biz yaparız. -
tahmin ettiğimin dışına pek çıkmayan bir birleşme oldu 1-2 sürpriz dışında, herkes hakkında hayırlısı olsun