Ve böyle bir karara kannate vardım bu saatten sonra biri aciz diğeri yağcı yalaka tayfasila tartismiyacam kayle almiyacam bu sayfaya burda son noktayı koyuyorum iyi forumlar :)) not bu Muhittin *GOZTEPELI* nin o savaş raporlarini cerceveleyip iş yerimin nacizane bir köşesine asacam hatıra kalsın bende :))))))))
Posts by XeW
-
-
Muhittin ayıp ticaretmi yapiyon bu oyunda bakın muhittin neler yapıyor Burdada ahkam kesiyor yagcisiyla yalakacisi olacak cetrion berbaer
-
Aynen Muhittin sosyal medyada hesap satıyor :))))
-
Vakti Forum rapor ortada usta bundan bırak savaşçı bir şey olmaz :))) kendini savunamiyor bile forumda parayla bir yalaka tutmuş o göztepeli Muhittin ni savunuyor :)))))))))))
-
cetrion Yavrucum ben senin gibi kara karşılığı ad savunmuyorum :))))) yalaka ne olacak bilgeme senin gibi capsizlarla uğraşamaz o hürmet ettiğim biri kalende bir insan sen nesin kemikci goztepeli kemik verir sen onu savunursin bu arada birtane Muhittin diye biri ikariam hesapları satıyor olaki sana para yetiştirmeyince hesap satmaya başlamış bu Muhittin:)))))))))
-
-
cetrion ey mantıktan nasibini almamış anlayışı kit adam ben kan itifaginda kimseyi tanımam etmem Osman 11 yıllık dostum arkadaşım osmanin yeni senle tanımıyorum da anlamadığım Osman'ın senin gibi adamla ne işi var göztepeli yide saymıyorum o çakma savaşci sahibin sana iyi kemik atıyor belli :))))))))))
-
Abi ben telefondan takip ediyorum bana özelden ulaşsana :))
Bilgemen abim
-
Abi ben telefondan takip ediyorum bana özelden ulaşsana :))
-
BiLGeMeN abi sen her daim hürmete laik biri olmusun öylede kalacaksin boş ver kimin ne olduğunu herkes bilir
-
-
@göztepeli sen yazıp yorulma yalakan cetrion yazsın :))) alın bu raporları biraz neselenin. Hiç utanman yokmu göztepeli bu rapora bakinca
-
Sana gereksizler gelmiş biri para için adam savunur yalakalık yapar biride surlar savaşır sonra kendini savunamaz parayla adam tutar beni savun der :)))))
Hicmi utanmaniz yok insanın biraz yüzü kızarır ve:))))))))))
-
Senin bu göztepeli kadar olmasakta yine varız diyecek kadar varız senin bu ileri zeka abinin raporuna bak utannnn utannnn:))))))
-
Merhaba bilgemen abim alınan son bilgiye göre biz bu cetrion ne fazla yuklendigimiz için göztepeli den fazla ücret talep ettimis garibim hammalik parası yetmeyince ayakkabı boyaciligina başlamış bu para göze para yetiştirmek için ek iş yapıyor bilgemen aşiret ve kan itifagi bana çok yükleniyor kurban olayım ne istersen yaparım demiş buda fazla ücret talep ettimis abi yazık ya yuklenmiyelim buna bukadar :))))))
-
İnsanda biraz utanma olur halla burda laf ediyorsun gerçi laf etmesen aç kalacaksin yoksa bu Muhittin sana günahını vermez hahahahahahahah
-
Grand tırand bak göztepeli sahibinin raporuna bak serinlen sahibin ipini gevşemiş yine :))))
-
Surla savaşan sözde kendini savaşçı sanan göztepeli ve yağcı yalakacisi savunmacısı cetrion ne ayaksiniz alın bu raporu serinlenin ey ya halı bu göztepeli varya akşama kadar hammalik yapıp kazandığı üç kuruşu atemeye gidip bir kısmını bu yalaka tayfasi cetrion yoluyor ki burda onu savunma karşılığında yazık be al al rapor serinlen :))))))hahahahhahaha la Muhittin seni surlarla mucatele komite ayakcisi yaptın gözün aydın hahahahahah
-
cetrion ben biraz daha yükleneyim göztepeli ye sende biraz daha yağ çek yalakalık yap belki üç beş yolunu bulursun :)))))))))))))))))))>)))
-
La cetrion al hokkobaz senin göztepeli raporu :))))))))))