Herkese merhaba,
Konuyu birbirinize hakaret etmek için mi kullanacaksınız yoksa Delta da kimin kazanacağını mı tartışacaksınız? Önümüzdeki 24 saat bu konunun kaderini tartışma tarzınızla siz belirleyeceksiniz.
Saygılarımla
Herkese merhaba,
Konuyu birbirinize hakaret etmek için mi kullanacaksınız yoksa Delta da kimin kazanacağını mı tartışacaksınız? Önümüzdeki 24 saat bu konunun kaderini tartışma tarzınızla siz belirleyeceksiniz.
Saygılarımla
@K E H A N E T - BLOCK beni etiketlemenize gerek yok Ayrıca lütfen bir daha peş peşe 3-5 mesaj atmayınız. Onaylamayacağım. Bir postun içine alabileceği kadar ekran görüntüsünü bırakın, kalanını bir sonraki kullanıcının mesajından sonra veya bir gün sonra atınız.
Hey,
herkese uyarımdır: klavyelerinize sahip çıkınız!
Saygılar.
Merhaba,
mesajlarınızı buraya taşıdım. Aynı konu hakkında birden fazla başlık açmayın lütfen!
İyi forumlar
yazıp yazıp sonra diğer konuya taşıyın diyeceğinize, direkt o konuya yazsanız nasıl olur?
Merhaba,
lütfen bu konuyu savaş ve yağma raporları için kullanalım! Tartışmalar için aşağıdaki konuyu kullanınız!
Tartışma başlığınız: ARAF Tartışma Başlığı
Not: Lütfen sonraki seferlerde art arda mesaj göndermeyiniz, spam kabul edilir.
Merhaba,
Genel forum kuralları ve bölüm kuralları bu başlık için geçerli olacaktır.
Alakasız postlar kaldırılmıştır. Lütfen tartışmalarınızı ATA İttifakı Tartışma Başlığı dan devam edeniz. Bu konu, savaş ve yağma raporları içindir.
Gameforge, güvenlik sebebiyle global olarak tüm oyun forumlarda böyle bir adım atmıştır, geçmişte yaşanan bazı olaylardan yola çıkarak... Bizim doğrudan müdahale edebileceğimiz bir konu değildir.
Merhaba, toplamda 49 post savaş raporu içermediğinden dolayı, tartışma başlığına taşınmıştır.
Lütfen bu konuyu, savaş ve yağma raporlarını topladığımız alan olarak kullanalım. Tartışmalarınız için hali hazırda bulunan konu üzerinden devam edelim!
Takip => SAVAŞ İttifakı Tartışma Başlığı
İttifağınıza ait tartışma başlığı => BLOCK İttifakı Tartışma Başlığı
Harici postlar ilgili konuya taşınmıştır.
KenNoKage spam koruması olduğundan dolayı, 10 mesajın altındaki kullanıcıların mesajları; resim,link vb. materyaller içerdiğinde moderatör onayına düşmektedir. Lütfen sabırlı olun! Kontrollerin ardından mesajınız onaylanacaktır.
Selam,
Forum toplulukların ortak buluşma noktasıdır ve burada ki her kullanıcı sizin gibi iyi bir davranışı hak eden kişilerdir. Lütfen size nasıl davranılmasını istiyorsanız, diğer kullanıcılara aynı davranışı sergileyiniz.
Bu ufak hatırlatmayı yapma gereği duydum. Çünkü son günlerde hakaret içerikli mesajlar çoğalmaya başladı. Bunun bir oyun olduğu düşüncesiyle hareket etmenizi istiyoruz. Bir birinize hakaret ederek, bir noktaya varamayacağınızı tekrar belirtmek isterim.
Son olarak hakaret içerikli mesajlar kaldırılmaya devam etmektedir. İlgili mesaj sahipleri kurallar ışığında gerekli yaptırımlara tabi tutulmaktadır. Sizleri rahatsız eden mesajları butonuna basarak bize bildirebilirsiniz.
Saygılar.