לאחרונה קפץ לטופ אלפא שחקן שהוא למעשה כפול גנרלים מסויים, יש לו ניקוד נמוך יחסית כללי ומעל מאה מליון נקודות גנרלים. זאת לא הבעיה, הבעיה היא שאני לא מבין מאיפה הוא צץ? אני עוקב בחודשים האחרונים באדיקות אחרי הטבלה ובעיקר אחרי המאה וחמישים הראשונים בטבלה, ואין שום דרך לעלות בבת אחת במאה ועשר מליון נקודות ולקפוץ מאות מקומות בבת אחת (פיזית זה בלתי אפשרי, גם אם נניח שכל הערים בונות בו זמנית גנרלים וזה מתוזמן לכך שזה מסתיים בדיוק באותו זמן - הערים שלו לא יכולות להחזיק את כמות המשאבים הדרושה להרחבה כזאת גדולה של גנרלים בבת אחת, מדובר על כארבעה מליארד משאבים). בכל דרך אחרת לו היה עולה הדרגתית בניקוד, הייתי רואה את זה בטבלה ורואה אותו צומח ועולה מיקומים בזה אחרי זה.
האופציה האחרת היא שהוא פשוט הוקפץ מעולם אחר או מבית הקברות - אבל גם זה לא הגיוני, בגלל המגבלה במשחק לפיה מי שנמצא בתוך הטופ 50 בעולם שאליו הוא רוצה לעבור (וזה כולל גם מי שעובר מבית הקברות כמובן) לא יכול לעבור לאותו עולם - אז זה לא יכול להיות... הבעיה היא שאני לא רואה דרך אחרת... זה לא יכול להיות שחקן שהיה בחופשה וחזר כיוון שחופשות לא יכולות להיות כאלו ארוכות וכאמור אני עוקב כבר מלא זמן אחרי הטבלה.
אשמח אם למישהו כאן יש רעיון איך בעצם השחקן הזה הופיע פתאום בטופ של אלפא, שיסביר לי. אולי מנהל השרת יודע להסביר בנוגע לזה... או מנהל משחק ראשי כאן בפורום או משהו כזה.
שאלה על שחקן בטופ באלפא
-
- Bug
- IL
- Alpha
- Bigdil
-
-
-
-
דעה אישית: י
משום מה ניצול באג לא חוקי ואם זה לא חוקי, איך הנהלת המשחק מקבעת את המצב? י
פעם, כאשר שרת דלתא היה עדיין פעיל, היו מלא באגים ואחד הפופולריים היה שאם כובשים שחקן וממנו שחקן אחר, הצבא שחנה בשחקן הכבוש מהכיבוש, לא היה נספר ובעצם יכול להכניס לשם מיליוני חיילים וברישום היה כתוב 0 גנרלים וכמובן לא שולם עליהם זהב
כאשר הנהלת המשחק "עלתה" על זה, הם התריעו שכול מי שימשיך ב"תרגיל" הזה יחטוף באן
היו שחטפו כי לא האמינו והיו שמחקו את הצבא
אני חושב שהגיע הזמן שגם להנהלה הנוכחית יהיו שיניים ולא רק ברברת
לא חוקי... באן
רק באן ירתיע אחרים שלא לנצל טעויות תוכנה אלא להתריע על כך
ויש לי עצה, כל מי שמתריע (הראשון) על באן שמוכח כבאן והבאן תוקן בזכותו, שיקבל 1000 אמברוסיה
זה תמריץ ענק, תחשבו על זה
-
מקרה ידוע, נמצא תחת בקרה וטיפול, המנהלים מחכים למידע מגורמים גבוהים יותר, מתכנתי המשחק אמורים לעבוד על זה עכשיו