זכור לי שיש דרך להשיג תחמושת כשאתה בצד המגן בלי באמת לרענן
מישהו יודע על מה מדובר? י
אם יש לך 500 מרגמות קו שני אז אתה יכול להסיג מתוכם 450 והתחמושת של ה450 תכנס ל50 שיש כרגע בקרב
מה אני מרוויח פה?
אני יכול פשוט להשאיר אותם שמה
מה אני מרוויח פה?
אני יכול פשוט להשאיר אותם שמה
אתה מרענן את הצבא... זה כל הפואנטה.
בכל מקרה כשזה בצד המגן אחר כך אתה יכול להשתמש במרגמות האלה לעוד מטרות למשל לשלוח תקיפה במקום אחר
מה הריענון בעצם?
אמרנו שאני יכול להחזיר את קו שני לעיר ואז התחמושת שלהם נשארת, יהיה לי את אותה תחמושת גם אם אני לא יעשה את זה
אלא אם כן כשאני יחיזר אותם הם יחזרו עם תחמושת
אפשר לשלוח תקיפה באמצע קרב על העיר?
מה הרענון בעצם?
איקרים זה לא משחק של לעשות דברים בלי להבין מה אתה עושה. אתה צריך ללמוד כל דבר לעומק, תמיד לשחק עם ראש פתוח ולהיות יצירתי כדי שתוכל להלחם בדרכים שלך ולא כמו רובוט לפי דברים ששמעת מאחרים בלי שיש לך מושג אם זה בכלל הדבר הנכון שאתה צריך לעשות בסיטואציה הספציפית שלך, סלאש/ אם הדברים ששמעת מאחרים הם בכלל נכונים, בוא אספר לך סוד, בדרך כלל הם לא, במיוחד אם אתה משחק בשרתים חדשים.
בכל מקרה, לפני שאתה בא עם שאלות של לחימה בפורום, מוטב שתדע על מה אתה מדבר, אחרת כשאתה תקבל תשובות אתה לא תדע שקיבלת אותם ותשאר בבינוניות לנצח
מקווה שהבנתי נכון את כוונתך בשאלה
בעיקרון ריענון בבית זה לנסוג להשאיר יחידה שתמשוך את הקרב ולהחזיר הכל חזרה לקרב דרך מפת האי (נכנס למפת האי, לוחץ על העיר שלך ותופיע אפשרות של "הצטרף לקרב") אבל זה עובד רק בערים שלך . האם לזה התכוונת?
באופן כללי מה שריענון עושה ברמה הפשוטה זה מחדש תחמושת ליחידות בעלות תחמושת אז נגיד רובאים יש להם תחמושת לשלושה סיבובים אז אם יש לך 84 רובאים בשדה קרב ענק כשאתה בעיר שלך בצד המגן ואתה עושה ריענון בבית תוכל לחדש אותם כל הזמן ובעצם להחזיק איתם הרבה מעבר לשלושה סיבובים. אבל עם יחידות כדוגמת ענקים הריענון משפיע על "הפציעה" שלהם ובעצם מחדש להם את "הפציעות" וזה מתבטא בנקודות הפגיעה מה שגורם לפחות אבידות או לסיבובים ללא אבידות כלל תלוי בסיטואציה כמובן.