למה אף אחד פה לא מדבר על העדכון החדש הכי מדהים שהיה במשחק??+ מצאתי את הבעיה של המשחק !!

• מה נשמע חברים

בואו נתחיל מהטוב !

העדכון שעברנו + האלים תקשיבו פעם ראשונה שאני מסיר ת'כובע בפני מפתחי המשחק!:thumbup::thumbup:

[סתם ככה להשווצה:P הגעתי לרמה המקסימאלית של הנס + 85 אחוז יותר יצור פשוט נס אמתי חחח

בנוסף כמובן קבלנו גם הגדלה של הספינות כולל הספינות באמברוסיה [ אני כמובן משחק עם אז קניתי את כולם ]

פשוט מטורף עד כאן !

עכשיו אם אפשר אולי בעזרת מנהלי הפורום להעביר הודעה למנהלי המשחק חח

מצאתי את הבעיה הכי גדולה של איקראים !

ראשית בואו נתחיל מזה אפשר כבר עכשיו להכפיל את כמות הספינות סחר וכל הספינות האחרות ב [לפחות]3 [מלא כסף לטובת למשחק]

ועכשיו שימו לב לבעיה האמתית....

לבריתות אין משמעות!! -חישבו על זה...מה ברית נותנת לכם במשחק ?

חברים וזהו....:/:/

בעידן של היום בכל משחק לטלפון בסגנון איקראים הברית נותנת המון במצב כזה שאם אתה בלי ברית נורא קשה להתקדם לבד

באיקראים זה בדיוק הפוך אם אתה לבד יש לך שקט לבנות ולחיות :)

לדוגמא במשחקים ישנים כמו EVONY למי שמכיר

יש מכרות מיוחדים שרק עם הברית אפשר להשתלט עליהם והם נגיד מוסיפים סתם דוגמא 5% ליוצר עץ

במשחקים קצת יותר חדשים יש איוונטים של נגיד ...לתקוף בוס משותף או אפילו איוונט מלחמה נגד בריתות אחרות

לסיכום אחרי שאכלתי לכל מי שהסכים להקדיש לי פה מספר דקות תראש :P:P [ואגב היה טעים]

כל מה שאנחנו צריכים עכשיו זה משמעות אמיתית לבריתות שיהיה בשביל מה לשתף פעולה

RealSparta and Rikan like this.
  • יש לברית ערך להרתיע בזיזות משחקנים בודדים בהנחה שהם עדיין בתחילת דרכם ובעיקר אותם שאין מצב שינסו להיכנס לטבלה כי יפשטו עליהם

סיבה שנייה, ברית שולטת תשלוט על הטבלה והטבלה היא תמריץ משאבים הגדול ביותר

בעצם כיום כל המשחק סובב סביב הפירטים, כך שברית איכותית בהחלט משמעותית

בקשר לאמברוסיה, יש מי שהולך לבית קפה ומוציא שם כסף, יש מי להצגות, יש מי לבתיי מלון או טיולים בעולם ויש מי באמברוסיה, כל אחד והתרבות שלו

אבל מעבר להכול, ברית היא גם חברות בין ווירטואליים שלפעמים עושים מפגשים והם הופכים לחברים במציאות, כך שיש לברית מספר מאפיינים מעבר לעזרה הדדית בתוך הברית והתחייבויות עבור הברית

ברית היא מצרך טוב, השאלה עד כמה חבריה באמת איכותיים ומוכנים לתת לכלל ולא רק לקבל מהכלל

master and SirLiliz like this.
  • שים לב שלושת המשפטים האחרונים שלך מסכים בדיוק את מה שכתבתי

ברית לא נותנת דפקטור בפועל כולם חוץ מחברים.

אין לברית משימות אמתיות או שטחים לכבוש או מכרות לקחת פשוט חבורה של אנשים שמשחקים ביחד בשביל זה לא צריך ברית

בנוסף הרשה לי לתקן אותך המשחק ממש לא סובב סביב הפיראטים.

זאת אכן דרך ממש מעולה לקבל הרבה מאוד משאבים גם כשאתה שחקן יחסית חלש .

אבל לא הדרך המרכזית לייצרת משאבים.

לצורך ההבנה נשאל שאלה.? האם שחקן שלא ישתמש בפיראטים לא יתקדם במשחק??

ברור שכן

האם שחקן שלא יבנה מבנים יתקדם במשחק ??

ברור שלא

עכשיו אנחנו מבינים את ההבדל בין מה שהמחשק מחייב אותך למה שלא .

Edited once, last by SirLiliz ().

• מסכים מאוד, לא הגיוני שבכל משחק חברתי אחר שדומה לאיקרים לבריתות תפקיד משמעותי במשחק ופה זה מרגיש מאוד מיותר למעט לקצת בשלבים המוקדמים ולשלבים המאוחרים של מלחמות נצחיות בין בריתות. וכמובן לפיראטים, שלדעתי בשרתים מתוקנים לא צריכים לתאם טבלה והבריתות המובילות צריכות להודיע שהן מנתקות קשר בין בזיזות ותקיפות רגילות לבין בזיזות של חבריהן, כדי לאפשר כיף ועניין אמיתי. מה גם שפיראטים ככל שמתקדמים הופך ליותר ויותר מיותר שכן רמת המחסנים לא כל כך גבוהה ולא מעניקה כל כך הרבה ביחס למאמץ שזה דורש ולייצור משאבים השוטף.

ובחזרה לעניין כמה רעיונות שעולים לי ממש עכשיו תוך כדי שאני רושם אותם:

1. למה לא להוסיף תחרות שבועית בכל השרת בין הבריתות של ייצור נקודות יומיות? לגבי פרסים כבר צריך לחשוב אבל סתם כקונספט

2. מישהו זוכר שמנהיג ברית מקבל בונוס משאבים כל יום? אם אני לא טועה משהו כמו 12 מכל משאב ליום על כל חבר ברית (חחחחחח), מה המטרה של זה? לדעתי במקור המחשבה הייתה שמנהיג הברית יקבל בונוס משאבים ויוכל בעזרתם לסייע לשאר חברי הברית לצמוח ולהתחזק ובכך לחזק את כל הברית כולה. אז למה לא לעדכן את הבונוסים ולהפוך את זה לאשכרה רלוונטי?

3. ציים/ערים/איים ברברים שמופיעים רנדומלית במפה והברית הראשונה שכובשת אותם או שכובשת כמה שיותר ברחבי המפה מקבלת פרס מסוים.

וזה רק על קצה המזלג רעיונות שעלו לי תוך 3 דקות של מחשבה תוך כדי כתיבת הודעה, בטוח שמנהלי משחק ומפתחים מנוסים יוכלו להעלות דברים יותר מגובשים ורציניים עם חשיבה מעמיקה יותר.

SirLiliz likes this.
  • נחמד לראותך שוב בפורום