צוות חדשות - עדכון מובילי התחרות

• 2d655af08821f93ca232d3e338cae1c0.png

לכל מי שלא הספיק לראות או להתעדכן, לפני כשבוע התחיל איוונט בפורום, הפרסים הכוללים עומדים על כ280 אמברוסיה לאחר שעת אושר. האיוונט הוא, איוונט פעילות בפורום - המשתמש הפעיל ביותר בפורום, זוכה בהרבה מאוד אמברוסיה.

קישור לפוסט המקורי שמסביר על זה:

הזוכים מקבלים אמברוסיה! - צוות חדשות

מה הם הנתונים של המשתמשים בפורום המשתתפים בתחרות?

מוצגים לפניכם כמות ההודעות שכל משתתף עלה מאז ההתחלה

מקום ראשון לכרגע:

time lord 153

מקום שני לכרגע:

oriyannn7 102

Mr.NoBody 77

The Dolphin 65

master 57

i C e C r e a M 28

Hasoy3 22

Noam1 14

שימו לב שעבר רק 6 ימים מאז תחילת התחרות ושנשאר עוד 18 ימים עד לסיום הפעילות. זה הרבה מאוד זמן, והאמברוסיה שמקום ראשון ושני זוכים.. ללא ספק שווה את זה. בקלות אפשר להיות המוביל החדש גם אם מתחילים מ0 ולכן, עוד לא מאוחר מדי לאף אחד

בהצלחה בהמשך לכולם!

• דניאל מציקים לי בשרת בטא

• למה אני לא מופיע?

• ובכן

זאת הדרך היחידה שאוכל לקבל/ להרוויח אמברוסיה

קנייה לא באה בחשבון

אז... אבל זה לא קל

• כנראה שאתה לא חשוב מספיק

• למה אני לא מופיע?

תודה על העדכון, נוספת

• אייה

למה אני לא מופיע?

תודה על העדכון, נוספת

אוקיי תודה מה הניקוד שלי?

אה עכשיו אני רואה לא רע

Edited once, last by master ().

dvir-s likes this.
  • כמו שכתוב, 57. כולם מאוד צמודים אחד לשני חוץ מדביר שהוא מתחיל לפתוח פער. אבל אפשר בקלות עם מינימום מאמץ להיות המקום ראשון החדש, בהתחלה לאוריין היה יתרון של 60 פוסטים על כולם, חשבו שזהו הוא ניצח, אבל עכשיו הוא כמעט יורד למקום רביעי. בקיצור.. יש הרבה זמן וזה רק ההתחלה, הניקוד שיש כרגע לא אומר כלום ושווה לכולם לתת בראש. דביר למשל, התחיל מ0 והיה בטוח שאין לו סיכוי, ואפילו פתח פוסט פרישה, ועכשיו הוא מקום ראשון

כמובן שההודעות צריכות להיות ענייניות ולא ספאם, הודעות שמוסיפות לרמה של הפורום, אחרת יימחקו..

• ‏עברנו 1/4 דרך ונותרו עוד 3/4

: כפי שכתב ספרטה

הכל פתוח עוד לא מאוחר
    מצב הרוח ישפר מחר
    זה יתכן, זה אפשרי -
    כל עוד אנחנו כאן שרים

או לא מוותרים

RealSparta and master like this.
  • הוא לא פתח פוסט פרישה בגלל סגנון הדיבור וההתנהגות במהלך תחילת התחרות?

שמח שהוא לא פרש הייתי בטוח שהוא לא משתתף בכלל עד העדכון הזה

RealSparta likes this.
  • ‏שקדנות תחליף לעצלנות

ספרטה שכנע אותי להמשיך ונזכרתי במשפט שתמיד אני כותב אותו כאשר שחקנים "נדלקים" אחד על השני: זה, רק משחק, לא המציאות

חוץ מזה יצאתי מהשרת שלהם וחוץ ממטען רע מהשרת הזה לחובתם הם ואני בסקאלה שונה כעת

ו.... עוד מעט אעלה שירה שכתבתי פעם כהמנון לברית שהייתי בה לפני הרבה, הרבה, שנים

אבירי מסדר הזהב

• ‏שקדנות תחליף לעצלנות

ספרטה שכנע אותי להמשיך ונזכרתי במשפט שתמיד אני כותב אותו כאשר שחקנים "נדלקים" אחד על השני: זה, רק משחק, לא המציאות

חוץ מזה יצאתי מהשרת שלהם וחוץ ממטען רע מהשרת הזה לחובתם הם ואני בסקאלה שונה כעת

ו.... עוד מעט אעלה שירה שכתבתי פעם כהמנון לברית שהייתי בה לפני הרבה, הרבה, שנים

אבירי מסדר הזהב

אמת.
    מי זה שלהם מאיזה שרת יצאת?