הזוכים מקבלים אמברוסיה! - צוות חדשות

• אני די בטוח שכן

אולי זה השעה שהתחילה התירות

אני גם לא הכי זוכר

• מישהו כתב, אני כבר לא זוכר מי, שלא משנה גם אם יהיו מיליון תגובות, כל עוד הם ספאם, הפורום מת

פורום הוא לא כמות השטויות הנכתבות בו, או גרוע יותר תגובות שאין בינן הכתבה כל קשר

פרום זה איכות התגובות והקשר שלהן לכתבה או תגובה לתגובה לכתבה תוך שמירה על האיכות, ערכיות ותרבות השפה

בתחרות הזאת, למעט ממש בודדים, הרוב הוכיח שאין להם איכות, ללא ערכיות והשפה שלהם "על הפנים" וזה עוד עדינות

תחרות נושאת פרסים ו/או שלא נושאת פרסים, נמדדת לא בשטויות שמציפות אותה, אלא בערכים שנארגים בה.

עניין, כל מטרה, לא מצדיקה את מה שראיתי בתחרות הזאת

אל אני לא בא בטענות אנשים רדודים, זה מי שהם, אני בא בטענות למנהלי התחרות שלא סיננו אותם החוצה.

כי אם היו עושים זאת, תרבות של אין תרבות, היו יוצרים את הצעדים הראשונים לפורום איכותי והן פספסו את ההזדמנות

חבל

• בתור משתמש בפורום, אני יכול לומר לך שאם תסתכל על האיזור בצורה אובייקטיבית ולא בתור מישהו שניסה לזכות בתחרות, אתה תוכל לראות שנוצרו פה הרבה דיונים באמת רציניים, פוסטים טובים מאוד שנוצרו, וקהילה חדשה לחלוטין של אנשים שעכשיו נחשפו לפורום - הפעילות הזו עשתה את המטרה שלה

• האמת שלא נכנסתי לכול הכתבות בפורום

יתכן שבאמת ישנן כתבות איכותיות עם תגובות לעניין

אבל, אדם נמדד בחולשתו וכך גם רשת חברתית ופורום הוא רשת חברתית

בכול הרשתות החברתיות כולל הפורומים והשתתפתי בכמה, מנהלי הפורום מחקו והיו מקרים שחסמו גולשים שהכתיבה שלהם השפילה, פגעה או הייתה ספאם ותו- לא.

תחרות נושאת פרסים מוציאה מהאדם את הרע ו/או את איכותו והיה מוטל עליכם והפריד בין המוץ לתבן והיה הרבה מוץ.

זה לא רק צריך להרוויח להרוויח, אלא הדרך והדרך בתחרויות חשובות מהמטרה

אני מתאר לה שיקולים שונים מהמקום אני נמצא כי הרצון לעורר את הפורום שהוא העניין

אני מבין את זה ואם הייתי במקום שכם הייתי אולי מעלים עין למרות הנטייה להעיף

אבל, אני לא במקומכם

ו... בהצלחה לנצח יהיה מי שיהיה

וכפי שכתבתי פרשתי מהתחרות ותרגישו חופשיים אם ניצחתי להעביר את הפרס למספר 2

כל כתיבה שלי לאחר שכתבתי שפרשתי מטרתה לא הייתה התחרות אלא תגובה ל תגובה של מישהו

Edited once, last by time lord ().

• .העולם אינו שחור ולבן יקירי

...יש גם אדום

...כאשר אין מלאך מתהלך על פני האדמה

השטן יקח את מקומו ויעשה את תפקידו בדרכו

• I am Blue da ba dee