הטרדת דיפלומט

• לכול החכמים ששולחים לדיפלומט בקשות שיצור עימם קשר, זה לא יקרה

אתם רוצים משהו, תכתבו מה אתם רוצים ואם ימצא לנכון, יחזור אליכם, אבל שהוא יצור קשר בגלל שבקשתם ? י

חחחחחחחחח

המלצה שלי שתכתבו לדיפלומט של ברית האם ואם הוא ינחה אותי, אחזיר תשובה, אולי, כנראה שאשים פס גם עליו

אז.... חבל לנסות. אני מגיב רק למי שאני מכיר ובשרת אלפא אני מכיר רק 3 שחקנים ולהם, אני מגיב, תגיעו לבד למסקנה

הכוונה לברית H-O י

RealSparta and nave like this.
  • אתה משחק באסקלפיוס ואלפא?

• ‏אלפא

אחד היוזרים שלי מ אסקלפיוס הועיל בטובו להיפרק בשלום מהשרת והכנסתי אותו לאלפא וכעת אני מחכה גם השני יעשה כן

שרת אסקלפיוס הפך לשרת שהכיף היחידי בו, זה לעזוב אותו

הברית הצליחה להרוס אותו כל כך יעילה, פשוט אין טעם להמשיך ולהיות שם

די ברור שיהיה להם מה לכתוב אם הם יראו את מה שאני כתבתי עכשיו, אבל גם לגמדים יש צל גדול בזווית מסוימת מול האור ואצלם האור נמוך עד הקרקעית והצל אורכו אין סופי

RealSparta likes this.
  • שרת אסקלפיוס הפך לשרת שהכיף היחידי בו, זה לעזוב אותו

יש עוד שרת חדש בשם בוראס שנפתח

• אין לי זמן לעוד שרת

גם מה הטעם לעשות שוב את אותו הדבר בדיוק ולצפות לתוצאה אחרת? י

המשחק הזה מזכיר חתול שמנסה לתפוס את זנבו ומסתובב סביב עצמו לנצח

כך גם המשחק, אין באמת מנצחים ואין מפסידים

אם מנתחים את המשחק לעומק, ההפסדים היחידים אם לא מבזבזים עליו כסף, המשאבים תמלאים חזרה ובסך הכול במקום לשדרג בזמן מתוכנן שדרגנו בזמן אחר.

אז בשביל זה נייצר עוד חתול שמסתובב סביב זנבו בשרת חדש? י

למה ? י

• יש משפט יפה שאומר ״הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו״

אתה היית שולח הודעות הטרלה לכל השחקנים בברית שלי, כולל הדיפלומט ככה סתם כי התחשק לך.

ואל תנסה להפיל את זה על משהו שכביכול אתה אומר שעשינו לך, מפני שפעם אחת הברית שלי לא תקפה/פשטה/בזזה אותך, או בכללי עשתה לך משהו

עדיף שתסתכל על עצמך לפני שאתה מטיף מוסר לאנשים.

ברית אדון

שרת אסקלפיוס

Mati

Pangaia1 | Asklepios | Boreas

(IL) / (INT)

--------------------------------------------------------------------

P1: Crazy

Asklepios: אדון

Boreas: אדון/Hunts

standard-3.gif

קישור לקהילת איקרים ישראל בדיסקורד

https://discord.gg/ikariamplus

JaMos and Noam1 like this.
  • בגלל ההתנהגות שלך העברית שלחתי את המכתבים

אין בעיה שתשלטו על השרת

בכול שרת ישנה ברית שולטת, זה הגיוני וטבעי

אבל מרגע שהוצאתם את ההנחיה שכול מי שיהיה מעל 5000 לכידה יפשטו עליו הרסתם את השרת

אני משחק באלפא ואני נמצא בטבלה,

עשרת ראשונים, החזקים לוקחים בסידור ו/או באי סידור אבל מתחת לעשר הראשונים, הכול חופשי

כך מנהלים שרת עם חיים

אתם הרגתם את השרת

אז שיהיה לכם לבריאות

• אם רשומים לך צור איתי קשר סתם ככה, ללא סיבה מדוע או שאני לא רואה סיבה למה

עדיף לא ליצור, כל עוד הם יוצרים איתך קשר בצורה הזאת הם לא יודעים מי הדיפלומט בטח שאין את המיקום שלו

אם תענה להודעה, יהיה להם מושג מי הדיפלומט וביננו כל המיקומים שלו.

לדעתי זה יכולה להיות טקטיקה לזהות דרגות בברית ומי עומד מאוחר זה, ואז להשתמש בזה למטרות למשל למלחמות.

לכן אם מי שפונה אילך סתם אמר לך צור איתי קשר בלי סיבה, ואתה לא רואה סיבה.

עדיף פשוט לא להתייחס

• אם תענה להודעה, יהיה להם מושג מי הדיפלומט וביננו כל המיקומים שלו.

לא כזה רלוונטי כשיש ikalogs, אבל זה כן מזכיר לי טריק מגניב שפעם השתמשתי בו.. בדרך כלל כשאתם מגיבים להודעה של מישהו זה יהיה מהעיר הבירה שלכם, אז בעבר כשרציתי לדעת .מה העיר בירה של מישהו חיכיתי שהוא יענה לי, ויצאתי מנקודת הנחה שזו הבירה, בדרך כלל זה היה נכון. אבל גם אם זה לא הבירה, אם הוא הגיב משם סימן שזו עיר משמעותית שהוא עובד עליה ושווה להציק שם

• אני לא עונה

חוץ מזה הדיפלומט שלי בברית הזאת לא פעילה. אני נכנס רק לראות עם יש שחקנים בכיבוש או בוזזים אותם, אני גם הגנרל במקרה

אני מתעלם מכול שחקן שהוא לא קשור לברית- האם או לברית עצמה.

אין מה לבזוז, אבל אני גם לא מעוניין בהצקות ולחסום את היין למשל.

• אחי אתה חושב שאלפא שרת חי?

• ‏אני נהנה בו יותר מאשר בקודם והבעיה היחידה שלו זה שהנפחיות נמצאות רק בגופרית

חוץ מזה הוא אחלה

חוץ מזה הוא אחלה

השרת מת לא קורה כלום ולא יקרה כלום

מה אחלה בשבילך בשרת?

לבנות ערים ולייצר 150 כפולים בברית תחת חסות ?

למה כל זה? נלחמת במישהו לאחרונה?

אף אחד לא נלחם באף אחד אחר - הקרבות היחידים שיש זה של הפרדציה על שחקנים שבטעות, בכוונה או בחוצפה בזזו משאב או כבשו נמל לשחקן אפור מהפרדציה

וגם זה לא קרבות - כי אף אחד לא ממש יכול להחזיר להם מלחמה והם פשוט יוצאים לחופשה. ואז השרת ממשיך לשום דבר

master likes this.

חוץ מזה הוא אחלה

לא מבין למה בקודם יותר סביר להשיג קרבות ואין פדרציה של כמה מאות חברים שתכנס בכל מי שיגע בה בין בטעות ובין בכוונה האדונים אולי הורסים את השרת אבל הפדרציה לא כל כך טובה מהם

Noam1 likes this.
  • אם תענה להודעה, יהיה להם מושג מי הדיפלומט וביננו כל המיקומים שלו.

לא כזה רלוונטי כשיש ikalogs, אבל זה כן מזכיר לי טריק מגניב שפעם השתמשתי בו.. בדרך כלל כשאתם מגיבים להודעה של מישהו זה יהיה מהעיר הבירה שלכם, אז בעבר כשרציתי לדעת .מה העיר בירה של מישהו חיכיתי שהוא יענה לי, ויצאתי מנקודת הנחה שזו הבירה, בדרך כלל זה היה נכון. אבל גם אם זה לא הבירה, אם הוא הגיב משם סימן שזו עיר משמעותית שהוא עובד עליה ושווה להציק שם

:evil:בגלל זה האסטרטגיה שלי היא תמיד לענות מעיר פחות משמעותית שרחוקה יחסית משאר הערים

• .

• בדיקה