ג'ורדן, האם אתם מתכננים להכניס לאסקלפיוס כפול גנרלים בשלב מסויים?
הם בונים אחד ואם היו נותנים לאיומים שהם מפחדים מהם כמוני לדוגמא להתחזק בשרת הם היו צריכים
ג'ורדן, האם אתם מתכננים להכניס לאסקלפיוס כפול גנרלים בשלב מסויים?
הם בונים אחד ואם היו נותנים לאיומים שהם מפחדים מהם כמוני לדוגמא להתחזק בשרת הם היו צריכים
Display Moreברית האדונים וכנראה כל אחד מחבריה סובלים מחמישה מתוך שבעת העוונות
גאווה
חמדנות
תאווה
קנאה
כעס
עצלות וגרגרנות כנראה שלא למרות שיתכן שבחיים המציאותיים הם כן ואז כל שבעת העוונות מנת- חלקם. י
כל הכבוד לכם
מכולם יחד
Display MoreDisplay Moreברית האדונים וכנראה כל אחד מחבריה סובלים מחמישה מתוך שבעת העוונות
גאווה
חמדנות
תאווה
קנאה
כעס
עצלות וגרגרנות כנראה שלא למרות שיתכן שבחיים המציאותיים הם כן ואז כל שבעת העוונות מנת- חלקם. י
כל הכבוד לכם
מכולם יחד
תבוא לוואטסאפ יא חווה
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay More"איפה הזמנים של פעם מלחמות של שנים נגד כמה מאות שחקנים"
זה עדיין קיים ואני משחק את זה באפולון, אני ועוד לוחם נגד 20 ומשהו שחקנים אבל בשרת שלא חקרת אפילו מפציצים ואז מקפיצים לך על הראש 100 אלף גנרלים ו3 כוכבים זה פשוט לא אפשרי לעשות שום דבר.
הימים של פעם זה לא הימים של היום, היום לא משנה כמה אתה חווה עם מספיק כסף אין לך הגבלה של לא גנרלים ולא זהב וזה לא אפשרי להתמודד עם זה מתחיל דרכך עם היוזר.
לא יודע למה אני ממשיך להגיב פה פשוט מצחיק אותי לראות אנשים פה שמשחקים בלי ההגבלות האלה שופטים אחרים אחרים
אף פעם לא אמרתי שפרשתי אגב.
לחלק יש אמבורסיה לחלק יש זמינות חלק מתחברים יותר אנשים לחלק יש ידע
כל אחד והיתרון התיחסי שלו
וגם אם קשה יותר בהתחלה זה סהכ יתרון שחולף די מהר וגם אותו אפשר לצמצם
כן המצב לא בדיוק כמו פעם הנגישות של אמבורסיה זהב וגנרלים אבל זה תמיד היה באיזשהו מקום שאנשים פה אפילו אולי לא מנסים להחזיר ישר פורשים וחופשה
אני משחק קרוב ל-7 שנים עם הפסקות ב-2011 וב-2020
בכל שרת הייתי אנדרדוג ומי שמכיר אותי פעם ראשונה ששמתי אמבורסיה זה עכשיו בשרת הזה ותמיד כולם קיבלו בראש גם בשרתים חדשים שהיו את אותו יתרון לשחקנים ויריבים שירות
אז בחייאת אפשר לבלבל תמוח עד מחר על יתרונות כאלה ואחרים כל יתרון אפשר למחוק לצמצם ולהעלות את הבעיה הזו בגישה של שחקנים היום
לוזריות זה השם
יש מלחמות אפשר להלחם מלחמות שלא אתה במילים אחרות אומר ללכת עם ראש בקיר ולהלחם בהם כשחקרת בדיוק ענקים ובקושי הפלנקס משודרגים נגד משתמשים עם נפחיה ללא צינון עם כמה מאות אלפי גנרלים ומלייארדי זהב (כמובן לא לשכוח שרוב הגנרלים אלו ספרטנים) אני לא ממש יודע. מי אתה אבל או שאתה שוטה שלא מבין מחייו ומשחק 7 שנים ועדיין לא הבין הגיון פשוט ונורמאלי או שאתה עם האדונים וכואב לך שפוגעים באגו הנפוח שלהם אז אתה עט להגנתם עם מרושלום ולא חכמות אפילו לא קצת....
משם זו ההחלטה שלך לבחור איזה מה אפשריות אתה
כן מי אתה בדיוק חמוד שאתה מנתח אותי?
המשחק מלא בטקטיקות ושיטות משחק גם בלי להלחם פנים אל פנים אתה יכול לגרום לליריב נזק כפול משלך
חווה מה שאתה לומד עכשיו אני כבר שכחתי
אם אתה אומר שטקטיקות ושיטות משחק מספיקות כדי לנצח ברית שמוציא המון כסף במשחק עם שחקן של 6 ערים ששדרג בקושי פלנקס ובדיוק סיים לחקור ענקים אתה אדם הוזה או לא שפוי או טמבל שזו בחירה שלך וכן אני אנתח אותך ומהכעס/העלבון
שנשמע בהודעה שלך אני מתאר לעצמי שאני צדקתי בהרוב אם לא בהכל אתה ממש חמוד שאתה נפגע ככה שתדע
חייב לומר שאתה כותב ממש יפה ואתה חמוד רצח.
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay More
לחלק יש אמבורסיה לחלק יש זמינות חלק מתחברים יותר אנשים לחלק יש ידע
כל אחד והיתרון התיחסי שלו
וגם אם קשה יותר בהתחלה זה סהכ יתרון שחולף די מהר וגם אותו אפשר לצמצם
כן המצב לא בדיוק כמו פעם הנגישות של אמבורסיה זהב וגנרלים אבל זה תמיד היה באיזשהו מקום שאנשים פה אפילו אולי לא מנסים להחזיר ישר פורשים וחופשה
אני משחק קרוב ל-7 שנים עם הפסקות ב-2011 וב-2020
בכל שרת הייתי אנדרדוג ומי שמכיר אותי פעם ראשונה ששמתי אמבורסיה זה עכשיו בשרת הזה ותמיד כולם קיבלו בראש גם בשרתים חדשים שהיו את אותו יתרון לשחקנים ויריבים שירות
אז בחייאת אפשר לבלבל תמוח עד מחר על יתרונות כאלה ואחרים כל יתרון אפשר למחוק לצמצם ולהעלות את הבעיה הזו בגישה של שחקנים היום
לוזריות זה השם
יש מלחמות אפשר להלחם מלחמות שלא אתה במילים אחרות אומר ללכת עם ראש בקיר ולהלחם בהם כשחקרת בדיוק ענקים ובקושי הפלנקס משודרגים נגד משתמשים עם נפחיה ללא צינון עם כמה מאות אלפי גנרלים ומלייארדי זהב (כמובן לא לשכוח שרוב הגנרלים אלו ספרטנים) אני לא ממש יודע. מי אתה אבל או שאתה שוטה שלא מבין מחייו ומשחק 7 שנים ועדיין לא הבין הגיון פשוט ונורמאלי או שאתה עם האדונים וכואב לך שפוגעים באגו הנפוח שלהם אז אתה עט להגנתם עם מרושלום ולא חכמות אפילו לא קצת....
המשחק מלא בטקטיקות ושיטות משחק גם בלי להלחם פנים אל פנים אתה יכול לגרום לליריב נזק כפול משלך
אם אתה אומר שטקטיקות ושיטות משחק מספיקות כדי לנצח ברית שמוציא המון כסף במשחק עם שחקן של 6 ערים ששדרג בקושי פלנקס ובדיוק סיים לחקור ענקים אתה אדם הוזה או לא שפוי או טמבל שזו בחירה שלך וכן אני אנתח אותך ומהכעס/העלבון
שנשמע בהודעה שלך אני מתאר לעצמי שאני צדקתי בהרוב אם לא בהכל אתה ממש חמוד שאתה נפגע ככה שתדע
שיטטטטטטט שכחתי לעשות לך קבוצה של יום האהבה
ינון יאח חווה היית וחווה תשאר
סתם סתם אבל תכלס לא מסכים איתך
זה סתם תרוצים להגיד אמבורסיונים ולבכות על זה
בתכלס תשקיע וותאחד ובכיף תוכל לתת פייט זה שרת חדש זה חא שאתה נלחם נגד תשתיות של שנים עם כלום
Display Moreברית האדונים וכנראה כל אחד מחבריה סובלים מחמישה מתוך שבעת העוונות
גאווה
חמדנות
תאווה
קנאה
כעס
כל הכבוד לכם
אל תשכח גם תשומת לב, לרוב אנשים מסוג שכזה רוצים לקבל תשומת לב כי זה משהו שחסר להם באיזה שהוא שלב בחיים אם לא לאורך כל החיים.
Display MoreDisplay MoreDisplay Moreיש מלחמות אפשר להלחם מלחמות שלא אתה במילים אחרות אומר ללכת עם ראש בקיר ולהלחם בהם כשחקרת בדיוק ענקים ובקושי הפלנקס משודרגים נגד משתמשים עם נפחיה ללא צינון עם כמה מאות אלפי גנרלים ומלייארדי זהב (כמובן לא לשכוח שרוב הגנרלים אלו ספרטנים) אני לא ממש יודע. מי אתה אבל או שאתה שוטה שלא מבין מחייו ומשחק 7 שנים ועדיין לא הבין הגיון פשוט ונורמאלי או שאתה עם האדונים וכואב לך שפוגעים באגו הנפוח שלהם אז אתה עט להגנתם עם מרושלום ולא חכמות אפילו לא קצת....
דע לך שחגגתי את יום האהבה לבד השנה, כמו כל שנה, ממש חיכיתי לך
Display MoreDisplay MoreDisplay Moreכן מי אתה בדיוק חמוד שאתה מנתח אותי?
לפחות אוהד זכה לקבוצה
מספיק קרוב, אני מקווה
Display Moreאם אתה אומר שטקטיקות ושיטות משחק מספיקות כדי לנצח ברית שמוציא המון כסף במשחק עם שחקן של 6 ערים ששדרג בקושי פלנקס ובדיוק סיים לחקור ענקים אתה אדם הוזה או לא שפוי או טמבל שזו בחירה שלך וכן אני אנתח אותך ומהכעס/העלבון
לפחות אוהד זכה לקבוצה
מספיק קרוב, אני מקווה
זה קרוב אבל זה לא אני
לא נורא אולי ניפגש שנה הבאה מי יודע.
Display Moreחייב לומר שאתה כותב ממש יפה ואתה חמוד רצח.
לפחות אוהד זכה לקבוצה
מספיק קרוב, אני מקווה
זה קרוב אבל זה לא אני
רוצה שאעשה לך בדיליי?
Display MoreDisplay Moreשיטטטטטטט שכחתי לעשות לך קבוצה של יום האהבה
לפחות אוהד זכה לקבוצה
מספיק קרוב, אני מקווה
זה קרוב אבל זה לא אני
רוצה שאעשה לך בדיליי?
לא זה בסדר.
אתה יודע איך אני אוהב לומר לחברה שלי, אצלנו כל יום זה יום האהבה מחדש.
ככה זה גם אצלנו מר חסוי.
Display MoreDisplay Moreדע לך שחגגתי את יום האהבה לבד השנה, כמו כל שנה, ממש חיכיתי לך
לפחות אוהד זכה לקבוצה
מספיק קרוב, אני מקווה
זה קרוב אבל זה לא אני
רוצה שאעשה לך בדיליי?
לא זה בסדר.
ככה זה גם אצלנו מר חסוי.
אה, אנחנו באותה הסקאלה?
Display MoreDisplay Moreלפחות אוהד זכה לקבוצה
מספיק קרוב, אני מקווה
זה קרוב אבל זה לא אני
רוצה שאעשה לך בדיליי?
לא זה בסדר.
ככה זה גם אצלנו מר חסוי.
אה, אנחנו באותה הסקאלה?
האמת שלא אתה קצת מעליה, אבל אל תספר לה בבקשה היא תהרוג אותי.
Display MoreDisplay MoreDisplay Moreזה קרוב אבל זה לא אני
רוצה שאעשה לך בדיליי?
לא זה בסדר.
ככה זה גם אצלנו מר חסוי.
אה, אנחנו באותה הסקאלה?
טו לייט
Display MoreDisplay Moreרוצה שאעשה לך בדיליי?
לא זה בסדר.
ככה זה גם אצלנו מר חסוי.
אה, אנחנו באותה הסקאלה?
טו לייט
טוב אז כנראה שאנחנו באמת ניפגש שנה הבאה
נא לא להפוך את הפוסט הזה לספאם ודיבורים מיותרים
לשם כך יש את ההודעות הפרטיות
Display Moreחחחחחחח איזה ליצן אתה רון יודע להתחבא רק מאחורי ההצלחה של שמחה ואדיר בשרת מלחמה אתה לא עשית כלום רק בנית צבא לשמחה כדי שישמור עליך איזה חווה מסריחה אני לפחות לא מבקש מאנשים שיגנו עליי בשרת שאני מחזיק
בושה אשכרה מקום ראשון בשרת מבקש חסות משמחה
אני לא נוהג להגיב על פוסטים שלא קשורים אליי אבל עברת על כמה כללים :
1. קראת לרון בשם גנאי וזה יותר גרוע מלקלל אותי
2. הזכרת את שמי לשווא
3. איימת להכנס לשרת שאני משחק בו
שקול מילים ותזהר במה שאתה רושם אם אחליט להכנס לשרת הזה כל החגיגה שלכם תסתיים יותר מהר ממה שהתחילה ותמיד תזכור שרון יכול לשחק מול כל הברית שלכם לבד ולהוביל.
שלום שמחה (האמת שזה השם של סבתא שלי אז אני כבר מחבב אותך)
בתור דובר האדונים ארצה להגיד שאנחנו אומנם לא מכירים אבל שמעתי עליך דברים טובים
מה שכן נשמח שתגיע לשרת שבבעלותנו ותנסה לעשות את מה שאתה מדבר עליו כבר תקופה ארוכה
יש שחקן בשם אל ג'יפה מסכן קנה יוזר ביותר מ2000 שקל ונתקע איתו תציל אותו מייסוריו
ינון יאח חווה היית וחווה תשאר
סתם סתם אבל תכלס לא מסכים איתך
זה סתם תרוצים להגיד אמבורסיונים ולבכות על זה
בתכלס תשקיע וותאחד ובכיף תוכל לתת פייט זה שרת חדש זה חא שאתה נלחם נגד תשתיות של שנים עם כלום
אני רק מציג עובדה לא בוכה עליה לא בכיתי על אפולון אלה צחקתי אפילו
Display Moreנא לא להפוך את הפוסט הזה לספאם ודיבורים מיותרים
לשם כך יש את ההודעות הפרטיות
Display Moreחחחחחחח איזה ליצן אתה רון יודע להתחבא רק מאחורי ההצלחה של שמחה ואדיר בשרת מלחמה אתה לא עשית כלום רק בנית צבא לשמחה כדי שישמור עליך איזה חווה מסריחה אני לפחות לא מבקש מאנשים שיגנו עליי בשרת שאני מחזיק
בושה אשכרה מקום ראשון בשרת מבקש חסות משמחה
אני לא נוהג להגיב על פוסטים שלא קשורים אליי אבל עברת על כמה כללים :
1. קראת לרון בשם גנאי וזה יותר גרוע מלקלל אותי
2. הזכרת את שמי לשווא
3. איימת להכנס לשרת שאני משחק בו
שקול מילים ותזהר במה שאתה רושם אם אחליט להכנס לשרת הזה כל החגיגה שלכם תסתיים יותר מהר ממה שהתחילה ותמיד תזכור שרון יכול לשחק מול כל הברית שלכם לבד ולהוביל.שלום שמחה (האמת שזה השם של סבתא שלי אז אני כבר מחבב אותך)
בתור דובר האדונים ארצה להגיד שאנחנו אומנם לא מכירים אבל שמעתי עליך דברים טובים
מה שכן נשמח שתגיע לשרת שבבעלותנו ותנסה לעשות את מה שאתה מדבר עליו כבר תקופה ארוכה
יש שחקן בשם אל ג'יפה מסכן קנה יוזר ביותר מ2000 שקל ונתקע איתו תציל אותו מייסוריו
היחידי שמיותר פה זה אתה