בעיה בהתחברות למשחק במחשבים שונים

• היי
    רציתי לדעת אם למישהו יש מושג לגבי בעיה שיש לי בהתחברות למשחק
    אני משחק גם מהבית וגם מהעבודה בדרך כלל בשלושה מחשבים שונים
    בזמן האחרון המחשב בבית מישום מה נחסם לי למשחק וכשאני מנסה להתחבר פתאום הוא מודיע שהמייל או הסיסמא לא נכונים, למרות שבמחשב העבודה וגם בפלטופ בבית אותם אימייל וסיסמא לא עושה בעיה כלל.
    לפני יומיים נחסם לי גם הלפטופ של הבית גם עם אותה בעיית לוגאין.
    הקטע שהלפטופ של העבודה עדין נכנס ללא שום בעיה גם בבית

:(אולי מישהו מכם מכיר את התופעה, זה די דחוף כי אם יחסם לי גם המחשב של העבודה אין לי מאיפה לשחק.

למיטב הבנתי אני לא הראשון שזה קורה לו

evil_hackfar likes this.
  • לא נראה שזו הבעיה מפני שבאותו הזמן אני גולש מהבית 2 מחשבים לא עובדים ואחד עובד וכולם מחוברים לאותו הראוטר ז"א כולם על אותו

VPN

• לא נראה שזו הבעיה מפני שבאותו הזמן אני גולש מהבית 2 מחשבים לא עובדים ואחד עובד וכולם מחוברים לאותו הראוטר ז"א כולם על אותו

VPN

99% שזה הבעיה.

תוריד את הVPN ותראה

• אם אתה טוען שאתה לא משתמש בויפיאן, יכול להיות שאתה משתמש בפרוקסי כלשהו? בטור? מגלישה בסתר זה עושה את אותה הבעיה?

• קרה לי גם לפני שנתיים בערך -- לא הצלחתי להתחבר למרות שידעתי את הססמא, גם דרך המחשב(ים) עם כמה דפדפדנים שונים וגם דרך הטלפון ועם איפוס הגדרות ועוגיות וכו.

רק אחרי תמיכה ממושכת עם עזרה ממג'יק וכמה איפוסי ססמא הצלחתי להכנס למשחק.

randavid777 likes this.
  • אם אתה טוען שאתה לא משתמש בויפיאן, יכול להיות שאתה משתמש בפרוקסי כלשהו? בטור? מגלישה בסתר זה עושה את אותה הבעיה?

הצלחתי עכשיו להכנס במחשב שעושה לי בעיות אבל אני הייתי חייב להיות בחלון אנונימי וגם לשדר דרך סוללרי להפוך אותו לנתב

מעצבן

הצלחתי עכשיו להכנס במחשב שעושה לי בעיות אבל אני הייתי חייב להיות בחלון אנונימי וגם לשדר דרך סוללרי להפוך אותו לנתב

מעצבן

תנקה קבצי קוקיז, אם אתה בכל זאת לא מצליח להתחבר עם הוואיפי הרגיל שלך אז יכול להיות שהמשחק סימן אותך בתור בעייתי (כי מנתונים סלולריים זה עובד לך, זאת אומרת כתובת אייפי שונה), ואתה צריך ליצור קשר עם התמיכה על מנת לברר ולקבל עזרה מדוייקת

• .ניקוי קבצי קוקיס לא עוזר לי, לגבי הוואיפי שלי אני לא בטוח כי הלפטופ של העבודה כן עובד לי בבית (איפה שיש לי את הבעיה) עם הוואיפי של הבית

וגם כן זה קרה במחשב אחד בבית ורק לאחר חודש בערך קרה במחשב השני

המחשבים נופלים אחד אחד לא ביחד , עובדה לכך שהלפטופ של העבודה כן עובד לי בבית, אני בדרך כלל לא מדליק אותו בבית

• .ניקוי קבצי קוקיס לא עוזר לי, לגבי הוואיפי שלי אני לא בטוח כי הלפטופ של העבודה כן עובד לי בבית (איפה שיש לי את הבעיה) עם הוואיפי של הבית

וגם כן זה קרה במחשב אחד בבית ורק לאחר חודש בערך קרה במחשב השני

המחשבים נופלים אחד אחד לא ביחד , עובדה לכך שהלפטופ של העבודה כן עובד לי בבית, אני בדרך כלל לא מדליק אותו בבית

אני לא יכול לחשוב על עוד הסבר חוץ מאשר אייפי v6 / v4 שמוקצה אלייך והמשחק חוסם אותו, צור קשר עם התמיכה

• תודה בכל מקרה
    אולי יש מצב שהבעיה בכלל בהוט ראיתי שמשהו רשם שיש עם הוט בעיות

בסופו של דבר זה מסתכם לאייפי שלך, לא משנה באיזה צורה, צור קשר עם התמיכה על מנת שהם יוכלו לעזור ולברר כמו שצריך מה הבעיה

• זה לא קשור רק לכתובת מסויימת

זה כן, עם כתובות אחרות זה עובד לו

• יש פתרון לבעיה???

אני באותו מצב לא יכול להיכנס אם אני לא מחובר על האינטרנט של הטלפון

אשמח לפתרון

• יש פתרון לבעיה???

אני באותו מצב לא יכול להיכנס אם אני לא מחובר על האינטרנט של הטלפון

אשמח לפתרון

צור קשר עם התמיכה, אני מתאר לעצמי שהם יוכלו לעזור לך, האייפי שלך חסום איפשהו אצל השרת