שאלות לשחקן שחזר והחליט לפתוח משתמש

• שלום, יש לי כמה שאלות אם אשמח לקבל תשובות:

נושא של מבנים וערים:

שאלה ראשונה:

איך אני מחפש איים ספיציפים (מיקומים\שם לפי שחקן וכו...) כי פעם הייתה אפשרות והיום אני לא זוכר איך. לא זוכר אם זה היה חוקי אותו אתר או לא

שאלה שנייה:

פתחתי משתמש לא משנה לי באיזה אי נפלתי או באיזה אזור כי אני מתכנן לפתוח מושבה ולהעביר אותה לבירה וככה בעצם לעבור לאזור אחר, השאלה היא אם מישהו מכיר אזור שיש בו:

שיש נפחיה

יין נפחיה\פוסידון\פסל ענק

אני כבר אחפש באזור שם קריסטל וגופרית עם אחד מהפסלים הרלוונטים.

שאלה שלישית:

המלצות איך לתכנן את העיר שלי מבחינה של מבנים (אם מישהו יכול להראות לי את שלו אני אשמח), אני יודע שכל עיר עם מבנים שונים אך רציתי לדעת בערך מה אתם ממליצים או מה יש לכם כרגע

נושא של לחימה:

שאלה יחידה:

כרגע אני רק נלחם עם הברברים אז מישהו יכול להגיד לי בערך מניסיון עד איזה שלב אני יכול לתקוף את כפר הברברים רק עם חניתות?

כרגע הם רמה 3 עם 5 ברברים ואני עם 6 חניתות. יש לי מה לנסות או חבל כי אני סתם אאבד אותם?

נושא של ברית:

מישהו מכיר אזור של ברית טובה שאוכל לעבור לשם עם הערים? (אכנס בעתיד כמובן ברגע שיקבלו)

שאלה כל כפולים:

פעם הייתי יכול לפתוח כפולים כדי לתרום לאי בלבד האם זה אפשרי כמו פעם? כי פעם הייתה עם זה בעיה.

לא מתכנן לבזוז אותם או לקחת לכידה או משהו כזה סך הכל לפתח את האיים

אם מותר אז כמה אפשר ואיך זה עובד?

בכל מקרה אני מחפש לעבור בשרת הזה לאזור עם הפסלים הרלוונטים שציינתי, אם מישהו יכול להסביר לי איך לחפש אני אשמח.

תודה רבה לכולם!

• 1. אתר בשם ikalogs

2. תחפש

3. בצורה שתוכל לשלב כמה שיותר מוזילי עלויות

4. זה כלום משאבים, תנסה, תדע, ותשכח אחרי שבועיים

5. אתה לא רוצה להיות בדבר כזה, ברית כמו שאתה מתאר בהכרח תהיה מלאה בשחקנים חסרי ניסיון, כי הרעיון הזה זה רעיון שחושבים עליו שחקנים ללא הרבה ידע

6. לא

אם יש לך שחקן בבטא אני יכול ללמד אותך לשחק

• הבנתי אח תודה על התשובה.

לגבי הכפולים לפי החוקים:

חוקי המשחק

החוק הראשון מתיר שימוש במשתמשים מאותה רשת (לכן אוכל לתרום מכמה שחקנים), זה חוק שלא עודכן או משהו כזה?

תודה רבה אבל אני לא אצליח להתאקלם בשרת שהוא כבר וותיק כשאני פותח שחקן מ0...

• כן, מותר

ואתה תצליח להתאקלם, יש הרבה משתמשים עם קצת ניקוד

• מוזמן לאפולון. תוכל להצטרף לברית שלנו כשתתחזק

• מוזמן לאפולון. תוכל להצטרף לברית שלנו כשתתחזק

למה כשהוא יתחזק ולא מהרגע הראשון שהוא פותח משתמש? איזו מין ברית אתם שככה אתם מזמינים חברים אליכם?