פוסט פדיחות קטן בחסות דספראדו ונסטי שבא לעזור לו

• זה שהיית בפרישות ממש לא סותר את זה שהניקוד זה הדבר שהכי מעניין אותך, גם אם לא אמרת בצורה ישירה הדיבור שלך בקבוצה תמיד היה סובב את המשחק ואת הניקוד שלך. אם תרצה אעלה פה צילומי מסך שאתה כל כמה ימים היית מרגיש את הצורך לשתף את כולם בניקוד שלך או בניקוד שאתה מתכוון להגיע אליו בקרוב.

ועוד דבר שלא ברור לי זה איך המוח שלך מתפקד כל כך גרוע שאתה אומר לי דימנציה על דברים שאני לא יודע כמו הפרישות שלך שלא מעניינות אף אחד כי אתה שחקן בינוני שאף פעם לא היה טוב באף תחום במשחק. ואם אתה חושב שאני אומר את זה רק בגלל שאתה יריב אז זה לא נכון כי אני לא רציתי שתבוא מההתחלה לברית והצעתי כמה פעמים לזרוק אותך עוד לפני שעמית בעט אותך.

• זה שהיית בפרישות ממש לא סותר את זה שהניקוד זה הדבר שהכי מעניין אותך, גם אם לא אמרת בצורה ישירה הדיבור שלך בקבוצה תמיד היה סובב את המשחק ואת הניקוד שלך. אם תרצה אעלה פה צילומי מסך שאתה כל כמה ימים היית מרגיש את הצורך לשתף את כולם בניקוד שלך או בניקוד שאתה מתכוון להגיע אליו בקרוב.

ועוד דבר שלא ברור לי זה איך המוח שלך מתפקד כל כך גרוע שאתה אומר לי דימנציה על דברים שאני לא יודע כמו הפרישות שלך שלא מעניינות אף אחד כי אתה שחקן בינוני שאף פעם לא היה טוב באף תחום במשחק. ואם אתה חושב שאני אומר את זה רק בגלל שאתה יריב אז זה לא נכון כי אני לא רציתי שתבוא מההתחלה לברית והצעתי כמה פעמים לזרוק אותך עוד לפני שעמית בעט אותך.

סליחה שאני לא עומד בסטנדרטים של הפעלת תוכנות סקריפטים ושאין לי מי שיתפעל לי את היוזר ויעזור לי להילחם כשאני ישן או לא בבית.
    סע סע יא חמאר חחחח

עריכה****

שכחתי גם ניצול באגים

סליחה.

אני יעדיף להיות עם חבורה של חוות בברית ולאכול חרא מאשר להיות עם אנשים כמו שיש בברית שלך. אם אני הייתי יודע מה בוגנים עשה לפני שנכנסתי אני בחיים לא הייתי נותן לכם צ'אנס להוכיח שכולם טועים לגביכם. אני נתתי לכם צ'אנס אבל טעיתי בענק ועכשיו אני משלם על זה ברמה האישית מול אנשים שהיו פעם בצד שלי.

אף אחד לא אוהב אותכם וכל השרת שונא אותכם ואין אפילו בנאדם אחד שלא עזר לי נגדכם כשביקשתי ממנו. חבורה של חיים בסרט. עדיף להיות עם חוות אבל שיהיו אנשים טובים ולא איתכם. וזה סופי.

• תראה פעם אחת שבקבוצה שלנו מישהו אמר שהוא משתמש בסקריפטים או בתוכנות יא ילד מבחנה

• תראה פעם אחת שבקבוצה שלנו מישהו אמר שהוא משתמש בסקריפטים או בתוכנות יא ילד מבחנה

אתה צוחק עליי? יש לי הודעות פרטיות מבועז שהוא משתמש בתוכנה של פיראטים ויש את דניאל שלא הפסיק לדבר על זה שהוא פתח 500 כפולים בשרת פי.

אתה מביך את עצמך ואת הברית שלך. אם אני רוצה אני יתחיל לחפש הודעות בטלפון הישן שלי ונראה איזה אוצרות אני אמצא שם.

אתם בעצמכם שונאים אחד את השני בתוך הברית שלכם וגם לזה יש לי הודעות. תיהיה בריא עומר

1051289-demon-slayer-kimetsu-no-yaiba-and-mob-psycho-100-ii-take-top-crunchyroll-anime-award-honors.jpg?itok=PiMxVasE

• Device אשמח שתגיב לעריכה שלי.

1051289-demon-slayer-kimetsu-no-yaiba-and-mob-psycho-100-ii-take-top-crunchyroll-anime-award-honors.jpg?itok=PiMxVasE

• אני חושב שדבר ראשון תלמד לארגן את הדברים שלך בתגובה אחת ובעברית נורמלית, אני מרגיש שאני צריך לדבר לקוף, או למצביע של הליכוד.,

דבר שני, אתה מוזמן לחפש בפלאפון ולהראות מה שיש לך כי גם מה שאמרת לא מדויק ויותר מזה דניאל ספרטה בקושי משחק בזטא וממש לא חלק מרכזי מהברית וגם בועז שהצטרף רק לפני חודשיים לא היה חלק במלחמה עם נורמה. כפולים יש לנורמה ויש לכל ברית שנלחמנו בה אי פעם זה שאתה חווה בלי כסף ובלי ידע במשחק לא אומר שאנחנו כאלה.

אם הייתה שנאה בין אנשים בטוקסיק מזמן היה בלאגן אבל כולם מסתדרים עם כולם ואני משחק עם חלקם ביותר משרת אחד ועם חלק ב4-5 שרתים.

אתה משלם את המחיר על זה שאתה טיפש וחשבת שאתה איזה שחקן גדול והתרברבת בקבוצה לא בגלל שאתה איזה לוחם צדק, באיקרים דיקטטורות לא מחזיקות מעמד ואני שחקן שהיה בטוקסיק מתחילת דרכה ועזר לברית להגיע למצב שהיא לא תהיה דיקטטורית ותגרום רק לשחקנים נכים כמוך לרצות לפרוש ולא לכל שאר השרת.

• בטח שאתם לא דיקטטורה. החברים שלך מהברית הרסו לאנשים את השחקנים והחצי השני פשוט פרש מהגועל נפש. אין לכם על מי להיות דיקטטורה אתם הרסתם את השחקנים של כל מי שהיה לו סיכוי להוריד אותכם.

• ואני לא צריך להיות שחקן עם כסף כדי להוריד אותכם רק הייתי צריך שמר לאל כץ ישחק נקי אבל זה לא קרה.

אתה רק מביך את עצמך עם הדיבורים שלך. איך אני אוהב עברייני מקלדת שכל החיים שלהם זה איקרים. תמשיך לקלל תמשיך לרדת אתה חושב שאתה מזיז למישהו? אני יושב בבית וצוחק עליך כמה קשה אתה לוקח את מה שאני אומר. לפחות אני לא שקרן ואומר את כל האמת בפנים

אתם לא שווים כלום בלי הכפולים שלכם כלום ושום דבר. עם כל הידע והכסף שלכם פשוט כלום ושום דבר.

• בוא נבהיר דבר אחד, כשאני קורא לך שחקן גרוע / טיפש אני מציין עובדות ולא מקלל אותך. אין לי מה לקלל אותך בזמן שאתה לא עושה כלום חוץ מלבכות בפורום.

• בוא נבהיר דבר אחד, כשאני קורא לך שחקן גרוע / טיפש אני מציין עובדות ולא מקלל אותך. אין לי מה לקלל אותך בזמן שאתה לא עושה כלום חוץ מלבכות בפורום.

עושה עושה הרבה.

אל תרגיש רע עם עצמך כל טוקסיק מדברים כמוך זה הסיגנון שלכם אתה פשוט למדת מהם ילד זה הכל למדת מההכי טובים האנשים המובחרים חבורה של משוגעים בא לי להקיא שהייתי אצלכם בברית בכלל.

• כמה מערכת החינוך פח אשפה שאתה מבין מהדברים שלי שאני מרגיש רע עם עצמי

מישהו הבריז בכיתה ד לשחק איקרים?

• כמה מערכת החינוך פח אשפה שאתה מבין מהדברים שלי שאני מרגיש רע עם עצמי

מישהו הבריז בכיתה ד לשחק איקרים?

אני מצטער בשבילך שאתה לא מרגיש רע. אתה רק ממשיך להביך את עצמך ולהצדיק אותי.