פוסט פדיחות קטן בחסות דספראדו ונסטי שבא לעזור לו

• טוב אז בזמן שאני בתרדמת ובכלל לא עושה כלום במשחק כי פשוט התייאשתי מהכמות כפולים שהקפיצו עליי דברים מצחיקים קרו...

אני כבר אומר אלה דוחות קטנים ורובם קרו בזמן שבכלל לא הייתי על המחשב או שבמזל התחברתי וצימצמתי נזקים....

היו לי עוד שנעלמו לי אבל אני בטוח שיהיו עוד... אני ימשיך להעלות אותם פה.

כמובן שלטוקסיק לא אכפת מהנזק יש להם כפולי גנרלים של מיליונים כל העניין של נזק ויחס לא במשוואה אצלם בכלל הם לצערי מתחבאים מאחורי הרים של גנרלים...שיהיה להם בהצלחה.

• סע ברכה אמרתי לך שתופרש

איזה גבר. אני לא מסתכל במשחק בכלל.

אז הופרשת

ככל הנראה כן.

מצער לשמוע אני לא מכיר אותך אבל עצוב שככה המשחק עם אנשים כאלו

בחיים אתה צריך לדעת לקחת אחריות על החלטות שעשית

בטח ובטח כשידעת מראש מה התוצאה

עם כמה שחבל לי על אייל זה המצב ואין טעם לייפות את זה

• אני עוד מהמופרשים החדשים. יש אנשים שחסומים כבר חצי שנה... אבל אל תדאג כל כך הרבה תמיד יש לי תקופות של פרישה

1051289-demon-slayer-kimetsu-no-yaiba-and-mob-psycho-100-ii-take-top-crunchyroll-anime-award-honors.jpg?itok=PiMxVasE

• אני לא דואג

אבל חבל שבחרת ללכת ככה

• אני לא בחרתי שום דבר. בחרו בשבילי.

1051289-demon-slayer-kimetsu-no-yaiba-and-mob-psycho-100-ii-take-top-crunchyroll-anime-award-honors.jpg?itok=PiMxVasE

• לא תמיד היית כזה קר Yes

• זה מועדון המעריצים של לאל למה ציפית בדיוק? הם היחידים שמגיבים פה... כל השאר לא מעיזים להגיב.

• קר?

התרגלתי לזה שאנשים מעדיפים ללכת ראש בקיר במשחק

• אתה הבנת אותי

היה אצלי באי מישהו שהפרישו אותו חמש ארבע שנים

• נלחמת בהם

הברית שלך הופרשה

הסכימו לוותר לך ולצרף אותך אליהם

הצלחת לריב איתם ולעוף מהברית(צריך לוותר קצת על האגו לפעמים, זה לא שאמרו לו לפרק לעצמו ערים)

ללכלך עליהם בפורום.

בנאדם עשה את הבחירות שלו ועם כמה שחבל לי עליו זאת המציאות...

אייל אחלה גבר ובאמת באסה שהוא הגיע למצב הזה

• אח שלי אני לא חייב את המשחק אני יכול גם לפרוש ל-4 או 5 שנים. היו לי תקופות שלא שיחקתי שנתיים שלוש גם... באיזשהו מקום הם עשו לי טובה יש לי הרבה דברים להתעסק איתם מחוץ למשחק הזה אולי אני אפילו צריך להגיד להם תודה שהם הצליחו להוציא אותי מהטרפת שנקראת איקרים. לקחתי הפסקה...שיהיה בהצלחה חברים.

Capitan Jack Sparrow likes this.
  • כן כל אחד עושה את הבחירות שלו. ותאמין לי אני לא צריך רחמים. כשמקפיצים לי את הפיוזים הפה הגדול שלי ניפתח על 200 אין מה לעשות.

חוץ מזה יהושוע יש דברים שאתה לא יודע. אני לא נכנסתי אליהם בשביל שהם לא יתקפו אותי... את ההסכם אי תקיפה השגתי ברגע שיצאתי מהברית של מורן.

ואני מזכיר לך אלה אנשים שמור אבשלום מגבה אתה לא פחות גרוע מהם וגם מור לא. אולי אפילו יותר גרועים כשאתם מגבים את ההתנהגות שלהם. אמרתי את זה גם ליועד המנהיג שלהם... עצם העובדה שאנשים מגבים את ההתנהגות ואת ההריסת שחקנים הגדולה שהייתה בזטא ובשרתים אחרים זה הופך אותכם ליותר גרועים מהם. אני חושב שיש בכל מקום אנשים רעים אבל במקרה הזה יש גם הרבה פחדנים שלא יעיזו להגיד את מה שהם באמת חושבים.

• תשמע

אני לא פרצתי אף פעם ולא אפרוץ

אם מישהו אחר בחר לעשות ככה זה מאוד מעציב אותי אבל אלו החיים

אני לא אלך עם פנקס שוטר וארדוף אנשים על חטאים כאלו ואחרים

ובטח שלא אצפה ממישהו לזרוק עשרות אלפי שקלים לפח משיקולי טהרנות כאלו

אני לא הולך לדון פה בפומבי בהחלטות של מור, אבל אם לך היה השקעה של 12 שנים ועשרות אלפי שקלים על הכף לא היית מדבר ככה

כולם ידעו את זה והעדיפו להתעלם מהעובדות ןלהתגלגל למלחמה מאוד מיותרת בתקווה שברגע שהם יגעו בקיר הוא יתאדה...

גם לא ברור לי מה התחדש לך בחודש האחרון שלא ידעת לפני כן שגרם לך לעשות פנית פרסה