Display MoreДаме и госпође, господе, ја сам први пут у животу видео толико година а толико нелогичности и ниво примитивизма у једној особи, то је непроцењиво шта ја доживљавам и проживљавам док читам поруке овог човека. Да би себе ублажили стреса и превише глупих и неразумних изјава, Икариам се потрудио за опцију " Блок " па не препуштајте случају да улазите у дебату са оваквим полусветом. Схватио сам да сваки свет има свог дежурног Јарка
Поморска битка поред Krusevac7s
(26.07.2020 7:26:27)
BELGRADE BOYS[-KOD-] из Врачар
vs
Примаријус[ZAB] из Tara, VasaGrad
---------------------------------------------------------------------------------------------
Брод ован...........................240(-248) - Брод ован...........................478(-252)
............................................. - Пламени брод.........................10(-158)
............................................. - Брод катапулт..........................83(-0)
Брод минобацач........................180(-0) - Брод минобацач.........................94(-0)
Парни ован...........................11(-189) - Парни ован..........................465(-151)
Ракетни Брод...........................23(-0) - Ракетни Брод...........................6(-42)
Подморница............................78(-20) - Подморница............................95(-25)
Баги-педалина.........................289(-0) - Баги-педалина........................14(-136)
Тендер.................................79(-0) - Тендер.................................55(-0)
Носач Балона..........................49(-16) - Носач Балона..........................40(-10)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Генерали................................-6628 - Генерали................................-8695
Нападачки поени.......................21737.5 - Одбрамбени поени........................16570
Претрпљена штета.......................331400 - Претрпљена штета.......................434750
Штета у процентима........................43% - Штета у процентима........................57%
Победници: Примаријус[ZAB]
Губитници: BELGRADE BOYS[-KOD-]
i ovde izgubi
znas li ti negde da pobedis gubitnice