KDTK-ORKO(THOR) ittifakı savaş ve yağma raporları

• zjklV9.jpg

gençler gözlerim kamaştı seçemiyorum artık raporları napmışsınız öyle :)

Hakan 21 k da hoplit bekliyorum senden dengesiz oldu böyle

GAGS, iyonya and AeA like this.
  • raporlarınız için tebrik ederim. her iki tarafta güzel yagma raporları ile sayfalarını taçlandırmaktadır. sadece ufak bir ayrıntıyı paylaşmak istiyorum. gözden kaçmış insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok.

D-A ittifakındayken yağma atılan Yagiz16 hesabı Thor ittifakına ait casusluk yapan bir hesaptır. ne kadar inkar edilsede hala kendisinin Hero için ve Thot için çalışan bir hesap olduğu ortadadır.

ekran görüntüsü bakılınca Yagiz16 bizden çok Hero ile irtibatı olduğu aşikardır,

şimdi birisi derse ki olabilir konuşabilir, hemen cevabını netleştirelim.

D-A hesabının attığı mesajlara cevap vermeden 3dk yada 2 dk önce heroya mesaj atan Yagiz16, sonrasında D-A hesabına cevap vermektedir. en onemlisi de Heroya atılan mesajları sayfasından silmektedir. Sagolsun heroda bize destek olunca Yagiz16 nın karakterine değer biçip çıkarttık.

bukadar acemi casus yetiştiripte sonra yagma atıp forma asmak biraz abes olmuş, fakat taktik güzel denemeye değer.

iyi günler.

• Telefonun icadından haberleri yoksa demek ki:)))

Yahu casus dediğin multi olur.Mesajlaşmamasından kıllanırsın.Konuyu bilmiyorum ama tahmin etmek zor değil.Sizin adam yusuf modu aktif etmiş.Olay bu.İttifağınızda yağma yemeyen kişi kalmamış yağız16 nedir ya onun raporlara mı kaldık:)Bak hakan bize karacı verdi.Hatta siz anlamayın diye ben iki gündür kesip yağmalıyorum.Casus olabilir onu da atın:)Raporlarını yarın asıcam.

• Gamzeye ellemeyin kesmeyin yağmalamayın casus derler onada :)

D-A isimli oyuncu diyeceğine multiden banlanmış 2 depo gümletmiş beceriksiz Konyalı desene şuna. D-A isimli oyuncu ne :)

• gubuz sahte raporlarla ittifakındakileri kandırma ayıp:)Varsa raporun palaya söyle assın sayfanıza bizde görelim.

3_8.jpg7_9.jpg8_7.jpg1_12.jpg2_9.jpg4_8.jpg5_7.jpg6_10.jpg9_7.jpg

Deep blue arkadaşımızın raporlarıyla devam edelim.

a3437886d3e.jpegb45f2d39cdb.jpegf1389f83b21.jpeg48bf9d2bfc1.jpeg1ecb9cc5786.jpeg

• ADl7gz.jpgMerhaba gençler bu küfürbaz dadaşın raporlarından biri bunun gibi 3 rapor var uğraşmayacağım.

860 roundluk 3 rapor ve toplamda 6 bin buharlı daha fazla kesildi. Dayanamadı hakaret ve küfürlere başladı. Rodos basarsam Suskunun dilinden kurtulamam dedi. Ceza alıp kurtulmayı tercih etti.

Ayrıca burdan Konyalı kardeşime ittifağım adına teşekkür ediyorum. 93.55 merkezlerini imara açtığı için. Banlattığı hesaplar + terhis ettirdiği depolar + merkezde verdiği sömler ile THOR ittifağına benden çok faydası olmuştur. Sağolsun var olsun :)

GAGS likes this.
  • ADl7gz.jpgMerhaba gençler bu küfürbaz dadaşın raporlarından biri bunun gibi 3 rapor var uğraşmayacağım.

860 roundluk 3 rapor ve toplamda 6 bin buharlı daha fazla kesildi. Dayanamadı hakaret ve küfürlere başladı. Rodos basarsam Suskunun dilinden kurtulamam dedi. Ceza alıp kurtulmayı tercih etti.

Ayrıca burdan Konyalı kardeşime ittifağım adına teşekkür ediyorum. 93.55 merkezlerini imara açtığı için. Banlattığı hesaplar + terhis ettirdiği depolar + merkezde verdiği sömler ile THOR ittifağına benden çok faydası olmuştur. Sağolsun var olsun :)

Niye bu kadar çok alev gemisi kestirmişsiniz

Tebrikler bu arada

• Niye bu kadar çok alev gemisi kestirmişsiniz

Tebrikler bu arada

Üstad o gördüğün alevler 11 bin tane atılmadı içeriye her round girecek şekilde atıldı. 5 bin gemi atıp 12 saat sonra doldur boşalt yapmak savaşçılık değildir. Dadaşın savaş tercihi günde 2 kez doldur boşalt yapmaktı biim ise 15 dakikada alev atmak. Bu 6 binlik buharlı kesim farkını getirdi. Oda sinirlerini bozdu vesselam bu hale geldi.

• Tebrik ederim arkadaşlar. Alev aksiyonu harici (var olan saldırı içindeki aksiyon), baloncu gemisi, füze kesme, karada balon kesme (şehir içinde herhangi bir savaş olmadan yapılan) aksiyonları tasvip etmesemde emeğe her daim saygım vardır.

Bir avuç toprak, birazda suyum ben.

Neyimle övüneyim, işte buyum ben.

(Yunus Emre)

• Üstad o gördüğün alevler 11 bin tane atılmadı içeriye her round girecek şekilde atıldı. 5 bin gemi atıp 12 saat sonra doldur boşalt yapmak savaşçılık değildir. Dadaşın savaş tercihi günde 2 kez doldur boşalt yapmaktı biim ise 15 dakikada alev atmak. Bu 6 binlik buharlı kesim farkını getirdi. Oda sinirlerini bozdu vesselam bu hale geldi.

Deniz savaşından pek anlamam sebebini merak ettim o yüzden sordum

• Tebrik ederim arkadaşlar. Alev aksiyonu harici (var olan saldırı içindeki aksiyon), baloncu gemisi, füze kesme, karada balon kesme (şehir içinde herhangi bir savaş olmadan yapılan) aksiyonları tasvip etmesemde emeğe her daim saygım vardır.

Burda o dediklerinden yok