ALPHA MÜTTEFİK BİRLİĞİ ( A İ B ) Savaş ve Yağma Raporları
-
- Battle Report
- TR
- Alpha
- Kral Leonidas
- Thread is marked as Resolved.
-
-
-
-
-
-
-
-
Surcuk hepsi bu mu bu kadarcık mı yav senin şu tüfekleri kestirmemek için kaçtığın raporlar var rapor niteliği taşımadığı için asmıyorum sen 20 buharlı kessen koşa koşa foruma geliyorsun he birde wir leben var tatilden çıkamadı bi türlü sizin bölgenize geldik bütün yapabildiğiniz bu kadar mı
:D:D
dün ne güzel kaçtın sen öyle aksiyon yememek için anlat bakalım dinliyoruz
bide aksiyonu yememek için 10 saat bekledim diyor eee arkana bakmadan koşmak nasıl anlat bakalım
sinanım
Zekicim bu lafının üstüne senden şimdi asacağım aksiyon Senden yorum bekliyorum
Senin anladığın dilden soruyorum Anlat bakalım neden kaçtın ?
Aksiyondan önce
">
Uyarı amaçlı 42 Aksiyon attım bu mesajından sonra örssüzken hemde 42 de 42 tuttu Daha devam etmedim Zeki bu uyarıydı sadece diye 😎Yok tutmadı felan diye sallamasın diye bu alttaki de aksiyondan sonraki gemiler
">
Sonrasında oyuna girdi Ahmet’e dedim ki bak şimdi Ahmet oyuna girdi bu 10 tane aksiyon sallayacağım füze müze havan ne varsa kaçıracak
Onunda resmî aşşağıda 🤣
">
Normalde böyle şeylerle uğraşmamŞimdi insan ister istemez düşünüyor yav madem böyle diyorsun Surcuk Sen neden aksiyondan kaçırıyorsun gemileri 🤣 200 e yakın aksiyon attın Benin tutturduğunda çeyreğini tutturamadın Bi işide becerebilsen şaşıracağım sadece boş boş konuşuyorsun biraz icraat göster
Tabi bu olaylar yaşanırken ben surla goygoyculuk geçiyorum Zeki kaçıyon felan dedin bak demekki sende kaçıyorsun aksiyon yerken gemileri bekletmek için akıl tutulması yaşamak gerekbana ne yazsa iyi forumluk resim aldım aksiyondan kaçtığın için 🤣🤣🤣
Sonuç itibari ile her dediğini yediriyoruz buna gene akıllanmıyor 🤣 -
NE GÜZEL KESİYORDUK AMA RODOSA TAKILDIK
">
">
-
-
Zekicim boş konuşma varsa raporun as görelim 1.5 K füze Sen rüyanda felan aksiyon mu atıyon nnapıyon anlamadım ki
Benm niye haberim yok o aksiyonlardan
Atma ziyaaaaa varya seninde adın bundan sonra atmaaaa zekiiiii Olsun 😁
-
-
Sayalım mı kim kime daha çok Rodos vurmuş ?
Bak hep net sorular soruyorum kıvırmalı cevaplar alıyorum
-
-
tebrıkler kesıldıgın raporu bıle atmışsınn
-
-
-
bırısı aktıf savaşa aksıyon mu dedı
avelllllll , önce o dedıgını kendın yapma barı de karşındakıne de laf söyle AVEEEELL
Senınle aynı coğrafya da olmaktan utanıyorum
Kaçacaksın dedık , 2 defa bu adada KAÇTIN
kesıldın kesılmeye devam edıyosun
ALLAH aılene yardım etsın , derdını veren Rabbım , aılene sabırını da vermıştır ınşallah
vasatında altındasın sen
D-A çıtayı hıç bu kadar duşurmemıştı...
AL SANA DEVAM EDEN SAVAŞA AKSIYON hahahahahahahahahah
-
-
HASAR dağılımı dedın , atsana hasar dağılımını , ıq sevıyen 3 senın avel
atsana hadı , yusuf yusuf olmaaaa