ספאם

• ערב טוב לכולם, אני מבין את ההתרגשות שלכם מהאירוע הגדול שאתם עושים אבל אני רוצה להדגיש שלקבל 3 הודעות על אותו נושא באותה הודעה בדיוק זה לא הגיוני וזה גובל על הספאם, כן אני יודע שאפשר לחסום וזה מה שעשיתי עכשיו אבל זה מוגזם

מבקש להפסיק הבנו שיש אירוע

SPARTA

Ikariam Plus+ and Israeli like this.
  • לאור כך שנשלחה לך הודעה אחת פעם ב-3 ימים על הנושא, לי זה נראה כמו מקרה בו אתה מקצין דברים לגיטימיים. משתמשים כל הזמן מקבלים הודעות, בדגש על הודעות חוזי תרבות. תכיר בכך שלקבל הודעה אחת פעם ב-2/3 ימים זה דבר לגיטימי וזהו המשחק.. אך כן קיבלתי את הביקורת ואראה איך אפשר לפעול בצורה שלא תגרום לשחקנים לחשוב שמדובר בספאם.

• מסכים לחלוטין עם טריקסר

לקבל מ4 יוזרים שונים הודעה אחת בשלושה ימים זה לא מעט

קצת להוריד קצב

• גם אני קיבלתי בין 3-4 הודעות כל יומיים-שלוש, זה מאוד מציק

68ad0465d7b1fba5aee987d210c2cabd.png

ac820f1f84eba8b95fdf035e47e653d8.png

ואת השאר אני חסמתי.. אז בבקשה למצוא את המינון הנכון

• בסופו של יום אתה יכול לראות שאין הודעה אחרת בין ההודעות שלך, לא כל השרתים מפוצצי אנשים ששולחים הודעות כל היום לצערי ולכן בשרתים הקטנים ממש אין טעם להמשיך לשלוח את ההודעה

לאור כך שנשלחה לך הודעה אחת פעם ב-3 ימים על הנושא, לי זה נראה כמו מקרה בו אתה מקצין דברים לגיטימיים. משתמשים כל הזמן מקבלים הודעות, בדגש על הודעות חוזי תרבות. תכיר בכך שלקבל הודעה אחת פעם ב-2/3 ימים זה דבר לגיטימי וזהו המשחק.. אך כן קיבלתי את הביקורת ואראה איך אפשר לפעול בצורה שלא תגרום לשחקנים לחשוב שמדובר בספאם.