-Χ- ΤΑΓΜΑ ΙΑΧΗ (ΤΓΜ-Χ) VS Cosa Nostra (COSA)

• Η συμμαχία -Χ- ΤΑΓΜΑ ΙΑΧΗ (ΤΓΜ-Χ) κηρύσσει σε πόλεμο την συμμαχία Cosa Nostra (COSA).

Λόγοι κήρυξης πολέμου:

1) Να περάσουμε καλά και να κάνουμε μάχες.

2) Να δούμε αν ισχύουν οι απειλές του doc.

Όροι πολέμου:

1) Μετράνε οι αναφορές άνω των 500 στρατηγών ή 20.000 υλικών.

Λήξη πολέμου:

1) Όταν βαρεθούμε.

2) Να παραδοθεί ή διαλυθεί ή αλλάξει όνομα μια εκ των δύο συμμαχιών.

3) Να περάσω στην γενική βαθμολογία τον palikarii και τον sahi από τα υλικά σας.

Καλές μάχες και στις δύο πλευρές. Ας κερδίσει ο καλύτερος!

Ο στρατηγός της συμμαχίας -Χ- ΤΑΓΜΑ ΙΑΧΗ

n1kfaf

• Καλησπέρα,

Ο πόλεμος εγκρίνεται και αρχίζει από τις 17/2 00:00

ΤΓΜ-X ID: 60

Cosa ID: 104

Καλές μάχες και προσοχή στους κανόνες.

• doc παιχταρα με το μεγάλο στόμα δέρνουμε και φαρμάρουμε τους συμμάχους σου ένα 12ωρο τώρα που είσαι να τους σώσεις ;

Θυμάσαι τι μου είχες πει ;

Αν ξανά δεις επίθεση προς μέλος της συμμαχίας θα έρθεις επίθεση από την πόλη που ξεκίνησε η επίθεση!

Επειδή λογικά έχεις χάσει το μέτρημα θέλεις να σου γράψω εδώ από όλες τις πόλεις που κάναμε επιθέσεις για να έρθεις ή μόνο στα μηνύματα είσαι καλός ;;;

• Η δεύτερη μεγαλύτερη συμμαχία του σέρβερ μας ανοίγοντας το νήμα είχε 76 άτομα. Πετάξανε 3 άτομα εκτός και χωρίς φοίνικα είναι πλέον 9 άτομα μαζί με τον φίλος μας τον Τζακούλη που δεν χορταίνει φάπες και μπήκε σήμερα στους Cosa....

Εντάξει νομίζω είναι περιττό να βγάλω φωτογραφίες με διακοπές εν ώρα μάχης ή καθοδόν κτλ κτλ....

Τα υπόλοιπα άτομα που δεν είναι διακοπές οι περισσότεροι έχουν πάνω από 100.000 στρατηγούς και εχθές που λέτε πήγα στο πυρήνα τους από 1 ώρα μακριά, λέω δεν μπορεί θα παίξουν εδώ...

Εν τέλη το αποτέλεσμα είναι ότι έχω κλείσει 24ωρο χωρίς να με έχει ενοχλήσει κανένας, τα ορυχεία έχουν πάρει φωτιά από τα δωρίσματα, οι πρωτεύουσες είναι κατειλημμένες και ένας που πήγε να το παίξει λίγο πιο μάγκας, ναυμαχία 3 γύρους και όταν πήγα να του ανοίξω άλλες 2 μαζί λευκή και στην συνέχεια Μπαχάμες και αυτός!

Πραγματικά είστε η πιο Φαρμοσυμμαχία που έχω δει στα τόσα χρόνια ικάριαμ!

Ο Τζακ θα την πληρώσει πάλι από ότι φαίνεται!:D

• τζακ γυρνα πισω η τηλεφωναα

5ZXtICQ4iPKC

μου στελνεις αυτο και μετα βγαινεις διακοπες?

μπας και ελεγες να παμε για καφε?

KyeuGRDjjwkJ

LOKATZHS, vasilgate13 and palikarii like this.
  • Καλησπερα... για παμε να βαλουμε λιγο φωτια στον ΣΕΡΒΕΡ

ποσο κατω θα πεσει ακομα???

4 Cosa Nostra(COSA) 52 1,22G

Εδω εχουμε τον μεγα πολεμιστη doc

ανεβαζει αυτο στης μαχες

iV6tBVpqcVXO

και ξεκιναμε

lwAGNqEab4xZ

που ειναι τα υλικα μεγαλε?

hkwvzGbZqKsw

πας βαρας σε καταληψη ΜΟΥ

με λειλασια απο διπλο σου λογαριασμο περνεις υλικα και το ανεβαζεις?

φοβερος ευγε στην ΚΟΝΣEΡΒΑ

ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ 5 ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ GAMEFORGE!

ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΚΑΙ ΟΧΙ FARMVILLE!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΛΑΨΑ ΜΟΥ! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ....

ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ Η ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ! ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΨΙΛΑ! ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!

• Καλησπέρα σας COSAFARM πολεμισταράδες....

Ξεκινήσατε 76 άτομα συν τον JACK, 77 ΦΑΡΜΕΣ... τώρα μείνατε 52 και από αυτούς μόνο 12 εκτός διακοπών!

Ο καημένος ο JACK εχθές βγήκε από διακοπές κατέληξε να τρέχει από πόλη σε πόλη σαν ποντικός πάλι να γλυτώσει και ξανά φλεγόμενος διακοπές!

Αλήθεια έχει κλείσει 24ωρο εκτός διακοπών ενώ είναι μέσα στους COSA;; :D

Τώρα οι 12 αρχιφάρμες που έχουν μείνει τάχα έχουν 100.000 + στρατηγούς...

Τι τους κάνετε ρε;;;

Βόλτα από πόλη σε πόλη;;:

Αφού ούτε παίζετε αλλά είστε και τέρμα άσχετοι όπου σας βρήκαμε!

Μια εβδομάδα πόλη στο πυρήνα και ούτε τα δικά σας δεν ανοίξατε!

Να δούμε πόσους θα διώξετε ακόμα λες και εσείς που μένετε κάνατε κάτι διαφορετικό! :D

Δεν σας περίμενα τόσο ανύπαρκτους και άσχετους!

ΥΓ: Φαρμοdoc θα έρθεις να μας κλείσεις τις πόλεις ρε;;; Περιμένουμε! :D

• Καλησπέρα σε όλους!

Η συμμαχία Cosa Nostra (COSA) δηλώνει ήττα σε αυτό τον πόλεμο με την συμμαχία -Χ- ΤΑΓΜΑ ΙΑΧΗ(ΤΓΜ-Χ).

Συγχαρητήρια στους αντιπάλους, είσαστε πράγματι μάχιμοι. Δυστυχώς μας πετύχατε σε περίοδο ντεφορμέ και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του πολέμου.

Με την πραγματοποίηση του 2ου όρου περί λήξης του πολέμου (Παράδοση μία εκ των 2 συμμαχιών), ας θεωρηθεί λήξας ο πόλεμος.

Καλή συνέχεια!

Ο Στρατηγός της συμμαχίας Cosa Nostra (COSA), Oskar

MaliOskarGator

• Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν. Πρέπει να δοθεί σκρίνσοτ για να κλείσει το νήμα. Διαφορετικά πως θα γνωρίζει ο διαχειριστής ποιος είναι ποιος;

• Χαιρετώ την δευτε….ε λάθος τέταρτη συμμαχία του σέρβερ μας την COSAFARM με τα πλέον 49 μέλη από τα 77!:D

Μετά από το μπαλάκι του πινγκ πονγκ που πάμε τον αρχηγό σας σε όλο το χαρτί 2 μέρες τώρα χωρίς καμία αντίδραση λογικό το βρίσκω!

Βέβαια το νήμα μπορεί να κλείσει αν βγάλει ένα σκρινσοτ ο όσκαρ αλλά δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε έτσι απλά να σας βαράμε ειδικά τώρα που θα βγουν και οι άλλες φάρμες από διακοπές!

Όσο είναι ο Τζακ μέσα που τον βάλατε και καλά για να μας "δείρει" θα την πληρώνετε όλοι επίσημα και ανεπίσημα!
    Για αυτό αν θέλετε να σταματήσουμε γενικά να σας βαράμε πετάξτε έξω τον
    Τζακ και μαζέψτε τον πολεμισταρά τον doc που έχει μεγάλη γλώσσα χωρίς να μπορεί να την υποστήριξη σε καμία περίπτωση!

Αυτά από εμένα και αναμένουμε!

• Χαιρετώ την δευτε….ε λάθος τέταρτη συμμαχία του σέρβερ μας την COSAFARM με τα πλέον 49 μέλη από τα 77!:D

Μετά από το μπαλάκι του πινγκ πονγκ που πάμε τον αρχηγό σας σε όλο το χαρτί 2 μέρες τώρα χωρίς καμία αντίδραση λογικό το βρίσκω!

Βέβαια το νήμα μπορεί να κλείσει αν βγάλει ένα σκρινσοτ ο όσκαρ αλλά δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε έτσι απλά να σας βαράμε ειδικά τώρα που θα βγουν και οι άλλες φάρμες από διακοπές!

Όσο είναι ο Τζακ μέσα που τον βάλατε και καλά για να μας "δείρει" θα την πληρώνετε όλοι επίσημα και ανεπίσημα!
    Για αυτό αν θέλετε να σταματήσουμε γενικά να σας βαράμε πετάξτε έξω τον
    Τζακ και μαζέψτε τον πολεμισταρά τον doc που έχει μεγάλη γλώσσα χωρίς να μπορεί να την υποστήριξη σε καμία περίπτωση!

Αυτά από εμένα και αναμένουμε!

εχω δει εριστικους τυπους με μεγαλη γλωσσα σαν εσενα πρωτη φορα.. ηρεμησε ρε μεγαλε παιχνιδι ειναι και μαχες κανει οποιος μπορει..αλλο να σημαδευεις το τζακ (που φερνει το χαμο οπου παει οντως επιβεβαιωνω) αλλο να κραζεις ατομα που δεν ειχαν χρονο για μαχες αυτη τη περιοδο. η κοζα προκειται για μια πολυ αξιομαχη συμμαχια με ιστορια .

• Πώς ήμουν σίγουρος ότι θα πεταχτείς εδώ όμως… Πάω να παίξω κάνα τζόκερ! :D

Αν κρίνω από την συμμαχία σου που άνοιξε νήμα και τις τρώει από το πρώτο λεπτό άσχημα λογικό να θεωρείς αξιόλογη αυτήν την φαρμοσυμμαχία που μας το έπαιζαν και καουμπόηδες πριν ανοίξει το νήμα και τώρα κλαίγονται!
    Δεν κατήγορο κανέναν για το αν ξέρει ή δεν ξέρει αν παίζει πολύ ή λίγο…. Απλά μην το παίζεις μάγκας άμα δεν μπορείς!
    Επίσης η διαφορά είναι ότι εγώ έχω μεγάλη γλώσσα αλλά την στηρίζω κι όλας (ρώτα τους δικούς σου τους πρώην ΙΛΙ να σου πούνε το ξέρουν από πρώτο χέρι) όχι σαν άλλους που λένε λένε και όταν έρχεται η ώρα τρέχουν να κρυφτούν!

Και εσένα για τέτοιο σε κόβω να σου πω την αλήθεια! :D

Φιλάκια μπαμπουίνε…<3

• την στηριζεις τη γλωσσα ε?? στο τρεξιμο?? μπαμπουινε λεει φαποεισπρακτορας χαχαχαχα

αν ειμαι εγω μπαμπουινος τι εισαι βρε μ...πολυλογα (εκτος απο αγραμματος μου βγηκαν τα ματια λυπησου με )

οι ιλι δεν ειναι πρωην δικοι μου τα φιλαρακια σου σου δινουν λαθος πληροφοριες και εσυ σαν χαζουλης τις ποσταρεις

τα φιλακια ξερεις τι να τα κανεις ..φαρμα :*;)

• Οτι θες καταλαβαίνεις!

Κάποιοι δικοί σου είναι πρώην ΙΛΙ… Αυτούς ρώτα!
    Και ποιος είναι καρπαζοεισπράκτορας φαίνεται από όλα τα νήματα δεν χρειάζεται να στο πω!

Επίσης έμαθα ότι πλέον και εσύ είσαι σαν όλους τους φαπομένους του ικαριαμ…

Λογαριασμό μόνο φόρουμ! Ισχύει;;;:D

Χαχαχα δεν πειράζει όπου μπορεί καθένας!

Κούρασες τώρα μπαμπουίνε!

Άντε στην σπηλιά σου!

• Μπαμπουίνος?έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο 20 διαφορετικά ονόματα ,αυτό νομίζω είναι ταιριαστό για το μυαλό που διαθέτει.θα βρει λογαριασμό,το discord να είναι καλά...........αλλά θα τον χάσει πάλι........ γιατί το μυαλό του μπαμπουίνου δεν επαρκεί ούτε για το Ικαρίαμ.

• εμαθες λεει... απο ποια εμαθες τα φιλαρακια σου τους δικαστες μωρη κατακουζινα??

ηρθε και ο μαλοξ ο φαποεισπρακτορας και εκλεισε το ντουετο στρουτζες