מחיקת שחקן

• היי שיחקתי לפני כמה שנים ורוצה טיפה לחזור ולראות מה יש לי פה, נכנסתי לשחקן שהיה לי 33M והוא נעלם מהלובי

מה עושים עם זה איך מסדרים ? יוזר שהיה בו אמברוסיה כמובן

- LEGEND -

• האם כשאתה אומר לפני כמה שנים זה אומר לפני האיחוד הקודם?

לפני האיחוד הקודם לא היה קונספט של שרת אשפודל, ואופן מחיקת המשתמשים היה אחר (יוזר נמחק ונשמר באותו השרת בו שיחק, לפעמים ראו את זה בלובי באופן של משתמש במיקום 0 על מנת להחזיר ממחיקה, ולפעמים כשלא הופיע בלובי היה צריך ללחוץ על כפתור כחול שמקשר חשבונות לכתובת המייל על מנת להחזיר ממחיקה). זאת אומרת שאם לא התחברת למשתמש שלך מאז לפי האיחוד הקודם, ככל הנראה המשתמש שלך אבוד, וזאת מהסיבה שמערכת המחיקה שונתה לחלוטין.

במידה וכן יצא לך להתחבר למשתמש מאז איחוד השרתים הקודם:

האם בעבר המשתמש היה תחת מייל אחר? יכול להיות ששינית מתישהו כתובת מייל? יכול להיות שעשית העברת משתמש מלובי מלובי אחד ללובי אחר?

• לא הבנתי מה התכוונתה לגמרי אבל התחברתי אליו לפני האיחוד מן הסתם לא זוכר פרקי זמן .. וכן פעם שיניתי לו אימייל אבל ממש לא זוכר את המייל הקודם

- LEGEND -

• לא הבנתי מה התכוונתה לגמרי אבל התחברתי אליו לפני האיחוד מן הסתם לא זוכר פרקי זמן .. וכן פעם שיניתי לו אימייל אבל ממש לא זוכר את המייל הקודם

האם התחברת אחרי האיחוד הקודם שהיה בסביבות 2023?

• אבל אם לא התחברתי אז בכל החשבונות לא התחברתי ולא כולם נמחקו

אז תבדוק בכל הכתובות מייל שלך

• היי שיחקתי לפני כמה שנים ורוצה טיפה לחזור ולראות מה יש לי פה, נכנסתי לשחקן שהיה לי 33M והוא נעלם מהלובי

מה עושים עם זה איך מסדרים ? יוזר שהיה בו אמברוסיה כמובן

ערב טוב
    אם משתמש לא קיים בלובי שלך משמע שהוא לא משוייך לאותו המייל, משתמשים לא נעלמים מהלובי ללא סיבה.

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

RealSparta likes this.