ℂˣƊЄԼƬƛ ƓüƇü ℂˣ SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI

• İkariamın yeni gelen özelliklerinden bir tanesini kaos ittifakında denedik ittifak olarak tatile çıkan ilk oluşum olarak kendilerini tebrik ediyoruz tabi bunda başarısı olan tüm DELTAGÜCÜ dostlarımı ve abilerimide tebrik ederim o palmiyenin tohumlarını hep birlikte attık yeşerdi ve büyüdü 🤣 Hahambasi-ProuD gelip argo kelimeler kullanmadan asalım bunuda 🤣🤣🤣🤣

~~ KOCA REIS ~~, FcitaS, KaRTaL SaVASCI and 2 others like this.
  • mübarek ramazan zamanı yaptıgınız cok ayıp beyler size yakısştıramadım ıka tr tarıhı bunuda gördü ya ne desem boş cok gaddar ve acımasızsınız hepınızı şiddetle kınıyorum suraya timsah gözyaşlarımı bırakıyorum

_SADRAZAM_ likes this.
  • SİZİN DERDİNİZ NE ? DİYE GELEN MANİDAR BİR SORU CÜMLESİ İLE RAMAZAN AYINI kaos İTTİFAKININ MULTİSİ İLE ŞENLENDİRELİM ÖNCELİKLE :D:D:D CİDDEN SAYIN DELTAGÜCÜ AİLESİ SİZİN DERDİNİZ NE ? NE OLSUN İSTİYORSUNUZ SÖYLEYİN RABBİM SİZİ HEMEN ÖYLE YAPSIN :D:D:D KAOS TA DELTAGÜCÜNE FALAN FİLAN YAPIYORDU NOLDU AKİBETİ MÜZELİK EŞYA OLDU SİZDE ŞAHİTSİNİZ :D:D:D:D

KARTAL ŞAVAŞÇI ( DELTAGÜCÜ ) RAPOR 1-10

FcitaS and KaRTaL SaVASCI like this.
  • "Eceli gelen köpek cami duvarına işer" atasözünün anlamını inceleyecek, açıklamalar yapacak ve örnekler vereceğiz. Anlamı: Bu atasözü, ölümün kaçınılmaz olduğunu ve sonunu yaklaştıran birinin her türlü ahlaki kuralı çiğneyebileceğini ifade eder.

Bu sevgili Efe'li arkadaş boş bir anımda şehirlerime yağma atmış sonra fark ettiğimde müsait bir zaman için tatile almıştım, ittifaktan arkadaşlar sağolsun boş bırakmamışlar, cami duvarına ziyarete gelen birine yapılması gerekeni yapmışlar. Ben de son 1-2 güne yetiştim tabi..

Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg