איך לדעתכם הכי נכון לאסוף נקודות לכידה?
אני התחלתי עם זה רק בסבב הזה ושמתי לב שתכלס הכי משתלם זה האופציה של ה2:30 דקות
וגם אני משחק בשרת כארון ואיך זה הגיוני שתוך יומיים אנשים מגיעים לכמה מיליונים של נקודות לכידה לא הבנתי
תודה לעוזרים
וגם אני משחק בשרת כארון ואיך זה הגיוני שתוך יומיים אנשים מגיעים לכמה מיליונים של נקודות לכידה לא הבנתי
תודה לעוזרים
כפולים ללא שיתוף רשת
בעיקרון מנהלי המשחק או התוכנה אמורה "להינעל" עליהם ולעשות להם באן, אבל יש שחקנים עם מחשבים בעבודה
שונה IP
שחקנים עם ראוטר לווייני
שיתופי פעולה בין שחקנים, מייצרים בכפולים לכידה ומישהו לוקח אותם והשחקן לוקח ממנו
מאחר ואין מגבלה על כפולים וישנם שחקנים עם מספר מאות כפולים שמרמים בנוסף דרך מחשבים שונים
הם יכולים להגיע למאות אלפים ומיליונים בשלושה שבועות
למזלנו מנהלי המשחק שמכירים בבעיה והביננו שהם לא יכולים להתמודד עם ה בעיה, יצרו את מקדש האלים ואם אתה משדרג אותו למקסימום, זה נותן לך "פוש" רציני, אבל, עדיין הפירטים הם ההזנקה היותר גדולים
אתה יכול לנסות להיכנס לטבלה אם אתה ממש חזק כי יפחדו ממך או שאתה בברית חזקה..., תנסה, לנסות לא עולה כסף, מקסימום ייקחו לך ומישהו בחיוך יאמר: תודה, תמשיך לנסות פראייר חמוד שלי .
תלחץ על טבלת ניקוד
תדפדף למטה עד נקודות לכידה
לחץ עליהם
בחר במיקום עצמי על האופציה 1-50
כל מספר מ: 1 עד 50 מראה לך את האחוזים שתקבל יחסית לקיבולת הבטוח
לא הקיבולת הכללית
מקסימום: 2.75%
בהצלחה
Display Moreכפולים ללא שיתוף רשת
בעיקרון מנהלי המשחק או התוכנה אמורה "להינעל" עליהם ולעשות להם באן, אבל יש שחקנים עם מחשבים בעבודה
שונה IP
שחקנים עם ראוטר לווייני
שיתופי פעולה בין שחקנים, מייצרים בכפולים לכידה ומישהו לוקח אותם והשחקן לוקח ממנו
מאחר ואין מגבלה על כפולים וישנם שחקנים עם מספר מאות כפולים שמרמים בנוסף דרך מחשבים שונים
הם יכולים להגיע למאות אלפים ומיליונים בשלושה שבועות
למזלנו מנהלי המשחק שמכירים בבעיה והביננו שהם לא יכולים להתמודד עם ה בעיה, יצרו את מקדש האלים ואם אתה משדרג אותו למקסימום, זה נותן לך "פוש" רציני, אבל, עדיין הפירטים הם ההזנקה היותר גדולים
אתה יכול לנסות להיכנס לטבלה אם אתה ממש חזק כי יפחדו ממך או שאתה בברית חזקה..., תנסה, לנסות לא עולה כסף, מקסימום ייקחו לך ומישהו בחיוך יאמר: תודה, תמשיך לנסות פראייר חמוד שלי .
לא חייב שזה כפולים (כאילו מן הסתם חלק כן אבל לא כולם) באותה מידה אלה יכולים להיות שחקנים רנדומלים שמייצרים בתמורה להגנה ומשאבים
תודה לעוזרים
אישית אני חושב שהאופציה ש2 וחצי דקות לא יעילה ברוב מוחלט של הזמן כי רק אם תפעיל את זה מלא פעמים זה יהיה שווה משהו ולא נראה לי שמישהו ישקיע בשימוש רק באופציה הזאת כי רק אחרי 10 פעמים אתה משיג כמות שאתה יכול להשיג בקליק פעם אחת על האופציה שלוקחת שעה בגדול אני מפעיל רוב הזמן או את האופציה של השעה או השעתיים כי זה נראלי הכי עדיף אם אני יודע שאני לא התחבר הרבה זמן אני פשוט אפעיל את ה4 או ה8 או ה16 שעות