Grooveland Professional

 • Male
 • from Hungary
 • Member since Feb 13th 2019
 • Last Activity:
Posts
80
Likes Received
2,801
Points
3,201
Profile Hits
245
 • Szia pepe800100 !


  Próbálkozz azzal, hogy az egyik lobbyhoz megpróbálod hozzáadni a másik lobbyhoz tartozó e-mail címet, hátha sikerül. Mivel már megvan a lobby mindkét acchoz, ez lehet hogy nem megy.

  Ebben az esetben azzal próbálkozhatsz, hogy jegyet írsz.

  A magyar support linkjét itt találod: https://ikariam.support.gameforge.com/index.php?fld=hu

  A jegyet 0-ás jegyként nyissad (szervernél az ISMERETLEN-t jelöld meg), úgy jut fel a leghamarabb Lorovushoz. Számíts rá, hogy valószínűleg pár munkanapot várnod kell a válaszra.


  Elnézve az üzeneteted, úgy látom google fordítót használsz. Ha nem tudsz magyarul, akkor javasolom az angol nyelvet (ha tudsz angolul még jobb, ha angolul sem, angolra még mindig érthetőbben fordítja le)

  ----------

  If you can't speak Hungarian, please use English instead. Google translate translates stuff into Hungarian poorly.

 • Szia.


  Arról szeretnék érdeklődni, hogy van egy 2 e-mail cím (Gamma, és én szerver), de 1 az e-mail cím, szeretném megváltoztatni az egyetlen e-mail címet, de nem tudom, hogy csak egy-egy akkreditált változóról van szó. meg az e-mail címe.


  Tudnál nekem segíteni esetleg? :)


  Köszönöm előre is.

 • Szia Cleric!


  Kérlek írj egy jegyet mihamarabb, mely accokról van szó, mit próbáltál ilyesmik.

  Jegyrendszer linkje: https://ikariam.support.gameforge.com/index.php?fld=hu


  Addig is, kérlek próbálkozz a következőkkel:

  A lobbyba belépve, jobb felül menj az "Azontosítóm" gombra, azon belül pedig az "Azonosító hozzáadása" menüpontra. Itt add meg az acc e-mail címét és jelszavát és jó esetben hozzá is adja az accodat a listához.

  Ha valaha is váltottál e-mail címet, próbálkozz minden lehetséges korábbi e-mail címmel, sokaknak ez segített.  Ha így nem sikerült, próbálkozz a következővel utána:

  1. LĂ©pj ki a lobbybĂłl.

  2. Kint az email cím ablaka felett van egy olyan felirat, hogy: "Elfelejtetted az email címedet?" Kattints rá!

  3. Ott add meg az elveszett accod nick nevét és a jelszót, meg a szervert. Ki fog adni egy emailt, ami nem biztos, hogy az, amiről te tudsz. Ne foglalkozz vele, másold ki!

  4. Lépj vissza a lobbyba azzal az emaillel, amit először megadtál, tehát ne a most kimásolttal, hanem az eredeti először megadottal, amivel beléptél.

  5. Bent az "Azonosítóm" Felirat alatt katt az "Új azonosító hozzáadása" feliratra.

  6. Oda illeszd be a kimásolt email címet, add meg az elveszett acc jelszavát!

  7. Ellenőrizd a listát, lehet, hogy minden accodat kiadja egyszeri próbálkozás, lehet, hogy egyenként kell vele eljátszani.  Ăśdv.: Gro

 • hali ... boreas szerveren nem tudok bejutni 2 acomba geprol .. egyre csak telorol tudok .. masikra egyaltalan ... tudnal segiteni ? az egyik csocso felhasznalo . ami telorol megy .. a masik kecske .. ott lasan torlodok ... segitenel pls ?