Benimde Saray olan başkentim 7. Şehrim olarak gözüküyor bütün şehirler yeri karışmış ![]()
Posts by P-O-Y-R-A-Z
-
-
şehir sıralaması bozulmuş

-
bir kısım oyuncu oyuna girdi biz hala giremiyoruz
-
badibol acıklama yapmıs maile gelen mesaj ile onaylama yapıp tatil modunda bekleyin diye
-
Büyük gün geldi mi dersiniz

-
İnaktif olup silinen hesaplar dan bahsediyor
-
Badibol açıklama yapmış oyun içi güncellenmeye aldanmayın diye başaramamışlar güncelleme yapmayı

-
fastfood yazmıştı.
Oyun içi IP Paylaşım özelliği devre dışı bırakılacak. Sunucu birleşiminden sonra, hangi hesaplar ile ip paylaşımı yapacağınızı destek sistemine mutlaka bildirmeniz gerekiyor, taşınma işleminden sonra bildirilmeyen hesaplar 48 saat sonunda multi hesap kullanımından kapatılacaktır. Bu nedenle aynı ip paylaşımında olduğu gibi hesapları mutlaka ticket açarak oyun yöneticilerine bildirmek zorundasınız.
bakımda ıp özelliği kalkacak sv bırlesmesinde ticket ile tekrar ıp paylasımı yapılacak herhalde
bu dediğin bi bakıma mantıklı ama FastFooD PannaCotta dan açıklama gelmesini beklemeliyiz
-
Bakım hala başlamadı nedense gene mi ertelediler acaba

-
Display More
Yeni server Adonis açılalı ortalama 3 ay gibi bir süre oldu
Peşine birleşme açıklandı ve bu yeni serverda birleşmeye girdi.
Gammadan 95m puandaki bir hesap ile Adonis serverında 3 ay önce oyuna başlayan oyuncu aynı sunucuda oynamaya zorlanıyor
Bunun ile ilgili hiç bir düzenleme yapılamaz mıydı?
Sizce mantıklı mı ?
tek çaresi vardı gibi adonis birleşmeye dahil olmayacaktı ama böylede 1-2 aya adonis de coktan ölmüş olcaktı. yeni sunucu acılması her ne kadar mantıksızken bir o kadar da mantıklı 90m lik adamla oynamak istemeyeni yeni sunucuya cekiyorlar keşke acılmasaydı ama yapacak bişey yok
-
hakikaten +1 inşa alanı mis gibi giderdi ya
hazır gelmişken +2 olsun

-
teşekkürler gameforge şu 10 günde oyundan soğuyabileceğimiz kadar soğuduk.
koskocaman 5 yıldır beklememizin karşılığı bumu 3 kere tarih değişti
gerekirse 3 ay sonra diyip net bir şey söyleyemiyor musunuz -
FlemaN İsyan ediyorsunuz tamam haklılık payınızda var anlıyorumda. Ya 25 sunucuyu topla demetherden son sunucuya kadar. Bu sunucularda şu an eski sunucuda oynayan insanları çıkar. Bir ittifak çıkmaz. Israrla yok 50 sunucu gelıcek yok 30 sunucu gelicek. Yok efendim ip paylaşımı yok şu yıllardır birleşme beklıyoruz ne olursa olsun diyoruz. Şimdi gelmişsiniz böyle birleşmemi olur diyorsunuz. Ya arkadaş 5 yıldır hadeste arkadaşlarım barbarlar dışında kimse ile savaşamadı. Hadi biz betada vs savaşma imkanı bulduk . Bunlar insan degil mi yazık değil mi bize. Sen en azından 5 yıldır bir insan yüzü gördün sirkürelden allahın selamını verince 10 kişi en az aleykum selam diyor. Burada bize cevap olarak kültürel lazımmmm diye haykırıyorlar helenistik dönemden taş devirine geriledik. müze yıktık burada müzeee. Bu halk kültürsüz kaldı barbar gibiyiz artık medeniyet vs kalmadı 25 sunucu bu şekilde...
FastFooD umarım bu birleşme süresi dahada ileri tarihe atılmaz artık şu yeni sunuculardan kurtarın bizi
ne güzel söyledin be hislerimize tercüman oldun . herkes bi kılıf uyduruyor ya 5 senedir bekliyoruz bırakın birleşsin artık nasıl birleşirse . Son demleri oynuyoruz zaten
-
Oyun içinde kendimize ip paylaşımı hakkı vermediklerine göre belli oluyor ki güzel bi temizlik yapacaklar önüne geleni banlarlar
şirket akıllı oyuncular onlardan akıllı 
-
Yıllardır beklemenin sonucunu almış olsak da şimdi Nere gitsek düşüncesi

-
burada cevap vermiyorum muhabbet etmiyorum diye oyundan taciz edilmeye basladım. kale almıyorum işte arkadaslar sizi anlayın yani oyun oynuyoruz siz cok büyütüyorsunuz. para para diye aglamaya gerek yok oyunun kuralları dısında kimse bişey yapmıyor. spartalı sizde soktunuz savasa sokmamıssınız gibi konusmayın lütfen az gerçekci konusun laf sokmaya calısmalar vs ne kadar cocukca ya bosa vakit kaybı surada konusulan durumlar. adam gibi konusun kardeşim siz 6 v 1 bir kişiye daldınız mı daldınız karsınızda bir bütün bir ittifak gördünüz mü gördünüz kaybettinizmi kaybettiniz dagıldınız mı dagıldınız ? ittifakınza geliriz ama LGND ittifakına karsı savascaz diyerek gittiniz mi gittiniz daha neyi ceviriyorsunuz arkasında durun oyun strateji ve savas oyunu kazanan da kaybedende belli aglamaları bırakın artık savas raporu asıldı. burda azcık kendinize yakıstırıyorsaznı tebrikler der geçersiniz para mara bilmem ne ne agladınız be. sizde balon arastırması yapan yok kendi balonlarımızı kestik THE LEGEND hesabından alınan balonları daha siz neyin tatavasını yapıyorsunuz anlamıyorum. savaş bitti rapor asıldı olay bu kadar basit. tebrik et yada aglamayı bırak. cok konusup boş konusuyorsunuz arkadaslar. liderleriniz ban yedi diye biz ona bile üzüldük ya serverlar zaten az kişiyle oynanıyor artık oyundan sıkılmayın diye yagma bile attırmıyoruz biz kimseye. 1 2 atın cekilin diyoruz. bükemediginiz eli öpmesini bilin yada onu da yapmayacaksanız sessiz kalın sadece ugultu sesi geliyor sizin ordan. eski asilileri kastediyorum sadece.
son postumu atıp gidiyorum görüyorum ki bu forumda gerek arkadaşlarım gerek başka birisi yalandan başka bişey konuşmuyor ASİ üyeleri VPT ye gelirken kimse LEGENDE karşı savaşacağız öyle geliriz diye bi öneri sunmamıştır . VPT den de siz gelin LEGENDİ keseriz gibisinden bir mesaj olmamıştır . Bilmiyorum nerden uyduruyorsunuz ama gördüğüm yalanları anlamakta güçlük cekiyorum biz VPT olarak servere bi renk kattık bunu göremeyecek kadar bilgisiz olmayın rica ediyorum. tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum kim bu yalanı çıkardı ?
-
Her seferinde umursamadığım asker dahi basmadığım halde rapor paylaşıp gülüp eğleniyordun, nedense bugün 18 veya 19. raunda kadar tek başıma savaştım sizden bir yeşil göremedik utanmadan 6 vs 1 girip yeşil alamasam oyunu bırakırım tabi o ayrı bir konu madem oyunu o kadar iyi biliyorsunuz bunu ittifak savaşlarında görmek isteriz sonra sahipsiz kalıp sığınacak ittifak arıyorsunuz kapı kapı
ittifak sahiplerine gidip şey demeyin sonra size katılırızı ama LGND'e karşı bizim yanımızda savaşacaksınız 
he bu arada vpt ye bari sahip çıkın sonra hep beraber sığınacak yer ararsınız mazallah.
bu son yazdığın satır VPT ye hakarettir bilesin
-
Tebrikler. 1 aylık server de cok güzel deniz savaşı olmuş

kara daha iyi bence full para kestik

ben deniz seviyom

-
Tebrikler. 1 aylık server de cok güzel deniz savaşı olmuş

-
eski zamanları andıran bir savaş olmuş böyle raporlar görmek cok güzel herkesi tebrik ederim