Posts by P-O-Y-R-A-Z

bilmediği bir şey daha var birimiz Trabzonlu Birimiz Rizeli baş edemezsin ötede oyna power:D :D

Puhaaa kan ittifakinin zaten 4 milyon generali var birde savas kaybetseydiniz ^^

yiyorsa yigide gidinde görelim adamlar sizi her türlü eziyor korsanda ^^

düne kadar KAN öyle böyle diyen adam şimdi kanın bu kadwr gpsi var zaten diyor :D korsanda eziyor diyor 3. ve 4. sıraya bakmıyor neyin kafası :D

Sen hic konusma nan 2 ittifak baski uyguladi size korkunuzdan dengeye sigindiniz ^^

boş yapıyorsun biz aeneas serverine zaten DENGE ile geldik amaç 2 ittifaktı her şeyi biliyorsun ya bunu neden bilmiyordun acaba neyse yüksek skora gir ordan saldırı puanını ac ilk 10 a fln bak sonra git uyu :D

evet öyle bak pazartesi tatile çıkıyorum 10 gün tatile alacağım hesabı sanada laf çıkar korktu kaçtı diye :D

kusura bakma abisi yqt sınavlara calıştığı icin :D bak 2 gün gecti hala cıkmadı tatilden korkudandır dimi :D 100 yeşil raporumu var onda 100 varsa bizde 300 vardır o zaman :D

ya joe kim ki karşımızda rakip olsun başkasının üzerinden prim yapma burda kendi yaptıklarından bahset başkasının yaptıklarıyla avunma burda

GlobalPOWER mahalledeki bakkaldan da ekmek alırken DENGE den bahsediyor musun merak ettim :D

meşhur lafımızı söylememe gerek yok galiba görüyorum ki forumda sırf DENGE konuşuluyor :D adamlar işini iyi yapıyor demekki helal olsun :D

sende sadece izliyorsun trajikomik bir durum haha :D

birde milleti galyana veriyorsun millet zaten kör görmüyor kim iyi kim kötü her şeyi GlobalPOWER biliyor aman aman :D

valla forumdan soğuttun 2 haftadır girmiyorum başta sevmiştim seni de :D ama bir insan bu kadar mı boş konuşur ya :D