Evet oynadığınız sunucunun özellikleri şu şekilde;
Kara birimleri %50 daha hızlı eğitilecek
Savaş gemileri %50 daha hızlı eğitilecek
%50 daha fazla inşa malzemesi ve mermer üretim
%50 daha az sülfür ve üzüm suyu üretimi
Normal bir durum yani.
Evet oynadığınız sunucunun özellikleri şu şekilde;
Kara birimleri %50 daha hızlı eğitilecek
Savaş gemileri %50 daha hızlı eğitilecek
%50 daha fazla inşa malzemesi ve mermer üretim
%50 daha az sülfür ve üzüm suyu üretimi
Normal bir durum yani.
Boykota gelince ben zaten çiftçiyim yıllardır.
siz tatile alirsaniz daha güzel ciftcilik yaparim. Hatta benim ciftcilik yapmam icin özel bir server acsinlar. Kimse olmasin. onun icinde boykot edermisiniz
Al benden de o kadar kişiye özel server açılması lazım girip bina basacan barbar yapacan falan
dert yok tasa yok saldıran yok karışan yok ohhh
Cities on the same island sharing the barbarian camp.
If you build a city on a different island, it will start from level 1.
başka ülke serverlarında nasıl oynanır
Öncelikle burası ikariam forumu yani ikariam oynayan insanların konuştuğu, tartıştığı, etkinlikleri takip ettiği, zaman geçsin diye açıp konuları okuduğu bir yer. Yani burada soru sormak ve cevap beklemek ayıp bir şey değil. Tabii ki her sorunun karşılığı elbet verilir. Lakin gel gelelim sürekli yeni bir konu açmana. Bak dostum " savaş nasıl yapılır " diye bir konu açmışsın. Aslında verilecek cevap gayet basitti ama konuya şimdi bakıyoruz, başka serverlarda savaşan ittifaklar senin açtığın sayfada laf dalaşına girmişler, tartışmışlar, hâla da bıraksan tartışırlar. İkariam böyle bir oyun çünkü, buna hırs de, kazanma isteği de, harcanan emeklerin karşılığını vermek de. Ama böyle basit sorular için konu açtığında bazen amacından sapabiliyor.
Bu yüzden ben şimdi sana sorunun cevabını vereyim, sen de artık bu tarz soruları oyun içerisinden gireceğin bir ittifakta ki arkadaşlarına sorarsın
Sorunun cevabı şu;
1- Google'ı açıyorsun
2- Misal İtalya sunucusunda oynamak istiyorsan, google'a " ikariam italy " yazıyorsun, arama sonuçlarında en üstte it.ikariam.gameforge.com diye bir site çıkıyor. O siteye girip istediğin serverı seçip ( server listesinde italya bayrağı olur zaten, oradan fark edersin ). Artık farklı bir ülkenin sunucusunda macerana devam edebilirsin.