Επειδή λέτε μπούρδες
ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΝΕΜΕΣΙΣ 15.178,2
ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ WANTED 22.478,2
Καλησπέρα.
Έχουμε ένα καλό νήμα με 2 πολύ αξιόλογες συμμαχίες αλλά θα μου επιτρέψετε να σταθώ στο παραπάνω πόστ.
Σίσυφε είσαι παλιός παίκτης και έμπειρος. Έχετε μία συμμαχία στον Ζέφυρο με αρκετούς παίκτες από την GNMP του πρωην ΝΥ που είστε και στον Ηρακλή. Χρόνια παρεάκι. Έχετε κάνει πολλούς πολέμους και πάντα βάζατε μέσα και στρατηγούς και υλικά. Με λυπεί το γεγονός ότι σε έχει κουρδίσει ένας ανύπαρκτος παίκτης του discord και όχι του ικάριαμ διότι του έχει κοπεί λόγω της ασχετοσύνης του και ποστάρεις καταμέτρηση με στρατηγούς μόνο. Είσαι πολύ ανώτερος από αυτό. Να το χρησιμοποιήσεις εντός της συμμαχίας σου το αντιλαμβάνομαι αλλά να το ανεβάζεις εδώ και έμπειροι παίκτες σας να σου κάνουν και like με ξεπερνάει. Όταν ξεκίνησε το νήμα ο νηματοθέτης είπε για στρατηγούς και υλικά. Από ότι βλέπω συμβαίνουν τα εξής:
1) Δεν είδα να έχετε αντίρρηση στο ξεκίνημα. Κανείς δεν είπε κάτι.
2) Από ότι βλέπω έχετε ποστάρει και εσείς αναφορές με υλικά αρά το έχετε αποδεχτεί..
Και μία ερώτηση. Αν π.χ σήμερα το βραδάκι βρεις ένα παίκτη των W και του σηκώσετε υλικά που καλύπτουν την διαφορά δεν θα τα ποστάρεις? Μην μου γράψεις σεντόνι. Ένα απλό Ναι ή Όχι αρκεί. Εγώ θεωρώ ότι έχετε την δυναμική να το γυρίσετε.
Ένας απλός θεατής...
Υ.Γ Barabba ουδείς άγιος στο παιχνίδι. Συμφωνείς?
Υ.Γ (2) Riina τα σέβη μου. Έχουμε βρεθεί και αντίπαλοι κάποια πολλά χρόνια πριν χεχεχε. Είσαι κατά την γνώμη μου μία από τις τοπ παίκτριες που έχουν απομείνει.
Υ.Γ (3) Σακαφλιά ανύπαρκτε καρπαζωμένε μην ηλεκτρίζεις το κλίμα και άσε τα παιδιά να παίξουν να το ευχαριστηθούν.
[mod='Panos276']Παρακαλώ προσοχή στις εκφράσεις σας.[/mod]