Posts by alptekincakar

mucit atoyesinde gelişimler 1 sehirde oldugu zaman diger sehirde de basabiliyormuyuz yoksa ona göre 2-3 sehirde kuralım

aynı birim için aynı anda aynı tür geliştirme yapamazsın. örnek olarak balon için bir şehirde saldırısını yükseltiyorsan başka şehirde saldırısını yükseltemezsin ama savunmasını yükseltebilirsin

bir kaç şehirde kur

teşekkürler cevabımı aldım 4-5 sehirde kurup ona göre geliştirme yapmak gerek hızlı hızlı demek ki

çok gerekli olduğunu düşünmüyorum

yine bir örnek ile açıklayayım

hoplit için saldırı gücü eskiden 19'du +3 ilave ediyordun mucit atölyesinde, yaklaşık %15lik gelişim için cüzi bir kristal gerekliydi

şimdi 380 olmuş, test serverda 19. kademeye yükselttim, 20. kademe için 2.28 milyon kristal istiyor, eskisi gibi %15lik gelişim için +50 yapmam lazım buna kristal yetmez...

mucit atoyesinde gelişimler 1 sehirde oldugu zaman diger sehirde de basabiliyormuyuz yoksa ona göre 2-3 sehirde kuralım

aynı birim için aynı anda aynı tür geliştirme yapamazsın. örnek olarak balon için bir şehirde saldırısını yükseltiyorsan başka şehirde saldırısını yükseltemezsin ama savunmasını yükseltebilirsin

bir kaç şehirde kur