Posts by rettenet

  de, arra vonatkozik.


  ha tegyük fel, van egy 50%-os áldásod, 1000/1000, 2D14H példaként.


  igénybe veszed a 600pontos egynapos áldást.


  az plusz időben nem jelenik meg, csak 20% plusz áldásban 24 órán kersztül.


  tehát igénybe venni akkor érdemes, amikor van normál áldásod legalább 1 napig.

  amúgy meg kicsit vicces, vagy inkább szégyenteljes dolog az, hogy pénteken hirtelen rájönnek valami hibára, majd próbálják kijavítani, nem megy, letiltják a funkciót, játékosok ****ban maradnak, minden fizetett illetékes szépen hazamegy, játékosok meg dühöngenek itt a fórumon, és a nem fizetett nem illetékesek meg nyelik a panaszáradatot.


  €dit by Gro:
  Ne trágáljunk azért, véleménytől függetlenül. Reméljük mihamarabb javítják, többet nem tudunk tenni :)

  sajnos az kicsit hülyén van megoldva, mert ha pl még van 14h áldásod és napi feladatoknál kéred a 600pontos 1 napos áldást, az nem fog megjelenni plusz időben, és csak ott fogod látni, ahol márványos városodban a márványra viszed a kurzort /show world alatt közvetlenül/ ahol látni fogod a plusz 20%-ot.


  csak úgy érdemes használni, ha van legalább 1 nap még az áldásból, mert csak úgy érvényesül.

  A kisebbik szerencsétlen dolog, hogy így akár több száz becsületponttól elenek játékosok, ez nem nagy ügy.


  a nagyobbik az, aki magas szinten nyomta, és pl a flottára készült, ami legyártása napokig vagy akár hetekig tarthat/hiszen van akár 10ezer hajós barbárflotta is/

  és azt arannyal kell bírni, vagy leveszi a termelését.

  Konkrétan egyedülálló, független játokosoknak szívás ez.


  persze ambróval mindkét dolgot lehet kompenzálni, de mégis hátrány ért pár játékost, remélhetőleg lesz valami kompenzáció, mármint mittudomén 1 napos termelési bónusz, csak példaként.

  hirtelen letiltották pénteken a barbárok fosztását....homályosan utalva, hogy valami hibát kihasználva jogtalan előnyhöz jutottak játékosok....de ha már a javításig letiltva, legalább a konkrét hibát le lehetne valahol írni, mert az sehol nem jelent meg.


  gondolom nem friss bug, csak valakinek szúrta a szemét.

  évente van 1 újdonság, ami ráadásul lányegtelen is, arról nem beszélve, hogy vélhetően egy középiskolás informatikustanuló 2 nap alatt megcsinálná, kb ennyi a ráfordítás, amit a gf csinál.:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:


  a vicc az, hogy külföldi fórumokon nyomják az ötleteket, észre nem véve ezt a tényt:D:D:D:D:D:D:D:D


  €dit by Gro:
  Áthelyeztem. Lehet véleményt nyilvánítani, de legalább olyan témában tegyük ezt, ahova az legalább minimálisan kapcsolódik.
  Gro

  No matter how many different users will create new different topics about this, the answer still is the same:

  1-29ab4f28487e360f61be9016cd65997d9bb8f5f6.jpg Quote from badidol The status of the war server merges remains unchanged, as in: we will announce a date, once we have one.

  1.5 years
  16 months
  ~520 dys

  news?
  nothing
  nothing......

  ja, amúgy sokkal értelmesebb dolog lett volna, ha írnak egy pár plusz sort a játék kódjában:

  Szerintem meg teljesen felesleges, amit itt mondtál. Ha hibát találsz a játékban, akár a fórumon keresztül is jelentheted, hiszen van erre megfelelő rész. Arról nem beszélve, hogy a javaslataidat is megírhatod itt. Az illetékesek szerintem elolvassák majd a fórumon, és ha úgy van, akkor biztosan továbbítják azt.

  itt nem ajátékosok véleménye számít

  Miért? Itt kiknek a véleménye számít? Ha olvastad, akkor jól láthatod, hogy játékosok közül merítenek majd. Egészen biztos vagyok abban, hogy a GF nem olyan felhasználókat választ, akik 1 hónapja játszanak, hanem régebb óta aktívak a közösségekben.

  a válaszod első részéhez: igen, évek óta rendszeresen jelzik itt és máshol is, és 100%, hogy továbbítva van...és ott minden meg is reked., vagy erőforrás hiánya vagy éppen tudás hiánya vagy pedig vezetői dilettanizmus okán...

  /a hibák kihasználása tiltott, de mégis sokan élnek vele, érthetően, hiszen évek óta megvannak/


  a második válaszodhoz:

  írj már olyan esetet, ahol konkrétan a játékosok érdeke vagy véleénye volt a döntő.


  én írok egyet:

  volt ugye az a gomb, az az s betűs, amely a kikötő helyétől balra a tó közepén volt, amely egy játékosok számára nyitott javaslat, igény, akármi volt, amolyan üzenőfal szintű, amelyet a gf hozott létre, ahol rengeteg kérés, javaslat volt, nagyon egyhangú, és meg is szüntették régen.

  Wo siehst du neue Nachrichten über die Fusion der Kriegsserver?


  Angekündigt wurde es vor anderthalb Jahren, seitdem gab es nur noch Ausreden und Hinweise auf die Neuigkeit.

  aber dazu gibt es keine Neuigkeiten

  ez kb olyan dolog mint a másfél évvel ezelőtt bejelentett war szerver összevonás.....semmi hír, de a hírekre mutogatás, miközben vélhetően eltörölték, csak nem akaródzik bejelenteni....had jöjjenek rá maguktól a birkák.

  így nem idegeskednek, így majd még mindig vesznek ambrót.


  szégyen és gyalázat.

  ja, amúgy sokkal értelmesebb dolog lett volna, ha írnak egy pár plusz sort a játék kódjában:

  pl minden 10millió fölötti játékosnál megjeleni egy gomb, amelyre kattintva előjön egy kérdéssor...plusz egy-két megjegyzésrovat, ahol le lehet írni, hogy mi a hiba, mit szeretne mittudomén, meg javaslatok fejlesztésekre.

  nem teljesen anonim, de valós és játékosvélemény felmérés lehetne, de hát itt nem ajátékosok véleménye számít.


  és így esetleg kaphatna a gf egy reprezentatív mintát a valódi játékosoktól, nem pedig a mittudomémilyen rangú és pozíciójú emberek véleményét látná, amelynek sokszor köze nincs a valódi játékhoz.