Posts by ExtremeBoys

  To sam i ja predlozio za uvodjenje statistika al opet one ne mogu da se vode same od sebe z naci za to treba se prijave igraci koji imaju vremena da prate RSi i BA forum za sve svetove, sto realno nije malo .


  Ovo drugo za forum mi je malo nejasno jer ono kakav je problem, mozda ce biti malo vise strana al opet ko zeli da vidi tvoj hof videce jer stojace oznaka da ta tema nije procitana, evo ja prvi, uvek pogledam svaki hof na bilo kom serveri a igram samo deltu i war, al opet tek cemo videti kako ce to izgeldati mozda ce biti razdvojeno kao sto je pre bilo, nzm


  Ovo za jezik je sasvim oke jer pazi ovako da je stavljena latinica uvek bi se javio neko koji bi prozivao sto niej na cirilici, da je stavljena cirilica javio bi se neko i doslo bi do prozivki sto niej na lattinici i onda odosmo u sam problem do nacionalizma i ostalih sranaj, sto se realn ostalno dogodi kad se dotaknemo te teme. Tako da ovo je sasvim oke samo eto da se poradi da sve bude na cirilici i latinice da ne bude propusta.

  E sad moguce da ne vidis te neke teme jer su bazirane samo za RS forum a tamo je glavni jezik cirilica

  A Sta ako igraci nemaju generala za hof ako me razuimjes .

  Tipa drzi 900 k gena i ne dizi vise i igra slobodno samo se zida.. .

  Ja mislim da su ovu igru Upropastili Gusari ali moraju i Operatori od necega da zive (ambra)..

  Pazi ovako ovo je igra raznovrsnog tipa, ne svodi se sve na ratovanje kacenje hofova, znaci mozes ti da biras sta ces, eto neko ce da se bazira samo na zidanje, drugi lupam na skupljanje zlata, istrazivanje, pa i to gusarenje koje nije uporpastilo igru samo se vecina igraca baziralo ka tome zbog nagrada pa je samo ratovanje zapostavljeno msm to je bilo oke do pre samih promena sada je gusarenje iskreno bezvezno nagrade su premale al opet i ti gusara mozes da ometes laka stvar dodjes i pokupois mu rese.


  E sad ko nema generala za hof sta mu ti mozes, farmaj ga neprestano, on ako hoce da brani rese morace da napravi generale i eto ti mogucnosti za hof znaci jedna stavka uvek vuce drugu, njega ako je bas briga za rese bice ga i bas briga za hof pljacku, nadam se da ti mene razumes


  Jer nisam za hof plajcke samo zbog onih nalozenih kvazi igracina, koji ce da doje i iznese mi 500k resa prekpo noci za 3,4h na ratnom i posle se hvali na forumu kako je bolji od mene, jer danas vecian igraca nema vremena da bleji na igrici po citav dan i cuva rese, sve u svemu na adminima je mi smo tu samo da damo neki dobar predlog ;)


  Evo Uzicanin ti je dao savim odlicno obasnjenje u kratkim crtama

  Evo ti primer kako je bilo pre novog foruma na rs za war , ako ima gresaka ,samo sam konvertovao tekst u latinicu da bi svi razumeli :)


  Dragi drugari,


  Kao što sam već naveo, na svakih par meseci ćemo menjati/dodavati uslove za dvoranu ratnog servera. U narednih par meseci(od 1. januara) uslov za postavljanje hofova će izgledati ovako:

  kopnena bitka: 1000 generala nanete štete jednoj strani.

  pomorska bitka: 600 generala nanete štete jednoj strani.

  Opljačkano 10% resursa od broja poena igrača iz bilo kog njegovog grada. Primer: Igrač A napadne igrača B(200k poena). Igrač A napravi hof i mora u narednih 24 sata da opljačka 20k resursa iz bilo kog grada igrača B.  Dodatno pojašnjenje:

  Svi igrači sa milion i preko imaju limit od 100k resursa. Dakle, ukoliko hofnete igrača sa milion i kusur poena, dovoljno je da im iznesete 100k resursa u roku od jednog dana.

  Pri kačenju hofa morati dostaviti SS svih pljački sa vremenom napada, jedinicima i odnetim resursima.

  U narednih par meseci boja izveštaja nije bitna(kako kome :rofl: ).


  U zdravlju se igrali i srećan lov! :beer:

  PA sta ces na ratnom ako imas 3 mil Bodova i 10 mil resa a 400 gene samo za pljacku koristis .. idi Jaro u Zidare.. .. Ili treba napraviti neke nagrede an mjesecnom nivou za odredjen broj Hofova.. a i to nije resenje zbog Multica..

  Nez Resenje je samo Hof Pljacke.. ..

  Ili da se uvede kada ti neko napadne grad da ti moze da bira sta ce da ti Srusi od zgrade mislim samo 1 lvl .. Recimo vijecnica na 25 napadnes pobjedis i srusis mu je na 24 .. ha ja ..

  A palace ostaviti da ne moze da rusi .. A sve ostale Zidine da..

  Rusenje zgrada je glupost je rrealno ko ce mene natera da ja srusim zgradu, niko, da bi tako nesto moglo mora se menja srz igre a to se nikada nece dogoiti, tako da je to glupost kao i hof pljacke

  Koliko ja znam one au samo bile na ba, idi pogledaj pa vidi koliko ih je bilo u zadnjih god dana , veoma malo, tako da najbolja opcija samo da se izmene pravila mozda digne prag i tjt, cisto da probamo neku novinu,igrali smo 10 god po nekim pravilima sto ne bi probali sada nesto novo ;)