Posts by Lejoshatev

Jerusalem ile konuştuk, eğlence olsun biraz ada turu yapalım dedik...

Türk ittifakının adalarını dolaştık

Raporlar gelsin:

Biri arkadaşlara füzenin tek başına savaşmadığını öğretmeli.

DENGE tabii...

Eveeeet en eğlenceli kısma şimdi geliyoruz:

2-3 kırmızı raporumuzu paylaşalım, nedenleriyle birlikte!

DİKKAT! ŞİDDET VE KORKU İÇERİR!

İyi tatiller!

Bir de ada hatırası alalım:

FARKIMIZ ORTADA:

Binayı yıkınca o başarı ortadan kalkmıyor yalnız. Mucit atölyesi en güzel örneği

İstersen yıkıp deneyebilirsin

Server birlestikten sonra yaptigim bazi basarilar tekrarlamaya basladi. ^^ üzümde su kadar isci calistirdiniz gibi. Geldigim serverda yapmistim o basarilari. Neden tekrar yaptim peki. ^^

O bölümdeki sekmelerden biri 3 seviye iken 4 olmuştur 4 seviye iken 5 olmuştur belki

Gözünden kaçmış olabilir

Sıfırdan tekrar kazanmanın imkanı yok önceden ne kazandıysan o kalıyor, önceden kazandığını da kaybedemiyorsun. Üstüne kattığında yeni seviyeleri kazanıyorsun

Mesela benim kişisel başarımda üzümde şu kadar işçi çalışıyormuş. Vasıfsızları da işe koyup şimdi bunu 5000'e tamamlamaya çalışayım

5. seviyeyi aldım. 6. seviyeyi alamıyorum çünkü kamp seviyesi yetmiyor zaten :D Vasıfsızları (kırmızı bölümdekileri) çalıştırsam bile 7500 işçiye ulaşamıyorum

Binayı yıkınca o başarı ortadan kalkmıyor yalnız. Mucit atölyesi en güzel örneği

İstersen yıkıp deneyebilirsin

Arkadaşım sen başkasına bakıyorsun veya paint ile uğraşıp yanına kopyalamışsın. Allah aşkına aeneas serverındakiler gelsin şu elemanın binalar başarısına baksın. İlla videolu anlatım mı yapayım sana? BAYX isimli arkadaşın binalar sekmesine girdiğimde sağ tarafta borsada boşluk görüyorum. Yani adamın BORSASI YOK

Aeneas serverındaki herkes bu dediğim kişinin başarılar kısmında binalar sekmesindeki ilgili yere gelip bakabilir

Çirkefliği bırak

BAK ÜSTTE BAYX ile kıyasla yazıyor değil mi? Soldakiler benim kazandıklarım, sağdakiler BAYX'in kazandıkları. Bende 5 seviye görünüyor, sağdaki BAYX de Seviye 2.

Hemen belediye binasının yanında yazan BÜYÜTEÇ işaretine tıklıyorum:

Daha ne diyeyim sana. Karaborsada da aynısı:

BÜYÜTECE TIKLADIĞIMDA İSE

Görüntü bu. Bak senden rica ediyorum

Biraz anlayarak oku. BİRAZ

Üzerine çok düşüp emek vermene gerek yok.

Ve bana karşı söylediğin "ezik, oyun bilmez" tarzı söylemlerini de geri al yolumuza devam edelim

BAYX'in kim olduğunu ben bilmem, diğer arkadaşlar onun tartışmasını yapsın. Ben diğer iftiralarına cevap veriyorum. Bu hesabın önceki nicklerini kordilerini vs söyledim. General deposu vs olma imkanı yok çünkü BORSASI YOK dedim. Oyun içi somut delilleri söylüyorum, gerisini inan bilmem :D

Arkadaşım kafan güzelmiş güle güle kullan. Adamda karaborsa yok yok, sana üstte detaylı olarak saray ve vali konağı örneğini de verdim. Gözlerinle oku Allah aşkına

Bak dediğin diğer iddiaları inan bilmiyorum, BAYX denen şahsı tanımam etmem lakin diğer söylediklerinin aslı astarı yok. Sana burada detaylı örnek veriyorum halen anlamıyorsun :D adamın borsası yok. 5 seviye saray başarısını tamamlamış yani en az 9 seviye sarayı var. Vali konağı ise 2 seviyede kalmış. BAK VALİ KONAĞI SEKMESİNE GİRDİĞİMDE

Büyütece tıkladıktan sonra şu görüntüyle karşılaşıyorum. Sen de buna benzer bir görüntüyle karşılaşacaksın. Bu adam vali konağı başarısının hepsini tamamlamış da 10 şehirde 9 seviye konak mı yapmış yani? Büyütece TIK-LA-MA :D

Büyütece tıklamadan binalar sekmesine geldiğinde sol tarafta senin kazandığın başarılar, sağ tarafta ise kime bakıyorsan onun başarıları görünür.

BİR KEZ DAHA SÖYLÜYORUM: Büyütece tıkladığın zaman onun başarıları görünmez, seninkiler görünür.

Anlamamakta niye bu kadar ısrar ediyorsun arkadaşım inanılmazsın ya.

Arkadaşım 5. seviyenin başarı detayını okusana

2 ŞEHİRDE 23 SEVİYE

Senin 2 şehirde 23 seviye binan olduğunda o 5. seviyeyi kazanmış olacaksın.

Biri sana oyun öğretsin bir de göz doktoruna götürsün.

Binalar sekmesinden BÜYÜTEÇ işaretine tıklamadan BAYX'in profiline girdiğinde örnek veriyorum Saray ve Konağa bak

O binalar sekmesinden Saray kısmına gelip büyütece tıkla bakayım ne göreceksin?

Büyüteç işaretine tıklarsan muhtemelen bunu göreceksin

Vali konağına tıkladığında ise şunla karşılaşırsın sanıyorum, kendi hesabının puanına göre değişir, sen ne bastıysan onu gösterir:

300k puanlı bir hesabın hem Saray'ı 11 yapıp hem de 9 şehirde 9 seviye Vali Konağı basmasının imkanı var mı "ezik"?

Daha fazla konuşma, konuştukça batıyorsun :D

Sen var ya inanılmaz komiksin ya :DDDD

Bak bina seviyesi detayına tıkladığımda bende de böyle görünüyor. Oradaki büyüteç imlecine tıkladığında onun binasını değil kendi binanı gösterir

Oyundan kimin anlamadığı belli

Ben bir şey için uğraşmıyorum, "hsl" diye birini hiç Hydra'da görmedim, hatırlamıyorum diyorum. sürekli isim değiştiyse bilemem tabi ki..

benim benim sen yanlış hatırlıyosun hsl kesin vardı hilaldeydi bizim multimizdi 2017 yılında açtık hesabı 2020 yılında hydranın açılacağını ön görerek

böylede ileri görüşlüyüzdür

Depo olarak hydraya gelmis olamaz mi. Bir akilli sensin degil mi ^^ altin yada general tasimiz olamaz mi ^^

BAYX'in profiline gir, Başarılar kısmından Binalar sekmesine gelip en aşağı in. Bu görüntüyle karşılaş, ondan sonra da sus bence. Altın veya general için taşınmasına imkan yok çünkü şahıs borsa bile kurmamış :D

Ben bir şey için uğraşmıyorum, "hsl" diye birini hiç Hydra'da görmedim, hatırlamıyorum diyorum. sürekli isim değiştiyse bilemem tabi ki..

Ben gördüm. Görmesem bilmezdim. Cirak isminde kalsaydi tanimazdim. Hsl yi görünce denge dedim. ^^ cünkü dengenin multileri ilgi alanim benim. ^^ multilerinde genelde hep ayni ismi kullaniyorlar. ^^

> "Genelde"

> "Hep"

İstersen şuradan başlayalım derslere...

5 gün önce çırak nickli bir elemandan korsan baskını aldım, 1132 puan kaybettim. Çırak isimli kişinin koordinatlarını araştırmıştım o gün. 80.100'de bir şehri var koordinat ismi yazan

Şimdi bu bayx dediğin kişi kimdir diye bir bakayım dedim şehir isimleri ve koordinatları yazıyor zaten. Yine aynı yerde aynı sömürge.

Şuradaki Çırak nickine tıkladığımda da:

Karşıma çıkan görüntü bu. Bu adam kimdir necidir bilmem fakat öyle sen dedin diye nick değiştiren birine benzemiyor

Adaya ayak bastığım gibi tatile aldın sen niye bi icraat yapamadın bende onu sana sorayım ????

Ada komşun ''Kolsuz Adalı''yı yönlendirseydin herşeyi çok biliyon ya 60k gemiyi kendi şehrinden çıkaramadı adam rodos bastığı halde

Hesabim acik nan sallama ziya. Tatile almisim ^^ sen benim adaya hiç cikmadin bile sizofrene bagladin yine ^^

size kim laf söylese hemen basliyorsunuz zirvalamaya. Az aglayin bak poyraz tatile kacti ^^

Adam daha geçen gün tatile gidiyorum diye yazdı burada, sen ne enteresan bir arkadaşsın ya :D Poyraza kim saldırıyor da kaçsın?

Bazı bilgisayar oyunlarında NPCler vardır ya, "Konuş" dersin bir iki hikaye anlatır. Sonrasında hep aynı şeyleri tekrar eder. Bu arkadaş da aynı bu NPClerden. Adama diyorum ki ispat istiyorsan bana mesaj at istediğin ispatı paylaşayım, paylaşmak zorunda da değilim ama çok isterse kırmam yani; hala aynı şeyleri tekrar ediyor. X/

Hayal dünyandan çıkman lazım gerçek dünyaya dön dostane tavsiyem olsun

Bunları farklı kişiler mi yazdı, yoksa bana mı öyle geldi? Kan dağıtır falan diyorsun, şimdi kıvırıyorsun. Hesap taşımada sorun var diyordun düzelmedi mi o sorunlar?

he kan dagitti sizi yalan mi dengeye siginmadiniz mi ^^

Sığıntı muamelesini yapacağını öngördüğüm için bir iki gün önce bize birkaç ittifaktan daha teklif geldiğini söylemiştim ve bana ne demiştin )) sana herhangi bir şeyi ispatlamak zorunda değilim, kafanda neler dönüyorsa düşünmeye devam edebilirsin :D ispat için yalvaracaksan da oyundaki nickim belli, bana mesaj at ben de sana ispat edeyim)

MulticiNomercik hasedinden çatlıyorsun farkındayız. X/

V-P-T ittifakınada başarılar diliyoruz, Seviyeli 1-2 savaş yaptık bence her ne kadar depomuz yok vesaire deselerde postları okuyunca DENGE ile aralarının iyi olduğunu hatta aynı ittifak olduklarını gördüm açıkçası, madem durum buydu alsalardı 1-2 m gp karşılık verselerdi derim bende:) Bundan sonra yolları açık olsun bol şanslar.

Her ne kadar DENGE ile birlikte başlamaya karar vermiş olsak da, ittifak isimlerimiz ayrı göründüğü için farklı bir ittifaktan gp almayı kendimize uygun görmedik. O günkü savaşı devam ettirebilirdik ancak kesimde önde olsak da sonuç dediğim gibi yenilgi olacağı için fazla uzatmanın bir anlamı olmadığına karar verip çekildik. Temennilerin için teşekkürler sizlere de bol şans.

şuan sayfada 10 kişi var multicinomercik çenesi 1 vs 9 atıp hepimizi yatırır agalar 0 şaka bak o yüzden bunu burda bırakıp gidelim. bu düşük çeneli veledi görünce aklıma çocukluğum geliyo. yaz geceleri saklambaç oynarken geç olunca en son ebe olanı saydırıp evlere dağılırdık yarım saat bizi arardı direğin başından da ayrılamazdı sobelenirim korkusuna o çocuk bu nomercik işte xdd

Kimsenin kimseyi yatırdığı yok kral ben bu işin okulunu okudum öyle kolay değil )) sıradan bir tartışma içerisindeyiz fakat arkadaş her şeyi fazla ciddiye alıp gaza geliyor. Halep oradaysa arşın da burada.