Sadece deneme amaçlı hesap açtım, bende bir problem yok.
Posts by Lejoshatev
-
-
Muhatabımız değilsiniz diyorlar, 2-3 gündür hakkımızda agoradan konuşuyorlar, cevap vermiyoruz diye daha da içerliyorlar belli ki.
Kuyruk acısı mı desem bilemedim.
Bu tür dramalar içerisinde bulunmayı sevmiyorum, o yüzden işimi yapıp geçeceğim.
Arkadaşlarından bir şeyler öğrenmeye çalışmış da, bildikleri en büyük strateji olan "sura takma" işini yapmaya çalışıyor, beceremeyince de çekiliyor.
RAMİZ DAYI şehri için Savaş
(06.07.2024 21:32:53)
Lejo, RAMİZ DAYI şehrinden Pontiac Bandit[BLOCK], BLOCK şehrinden K E H A N E T[BLOCK]
vs
RAMİZ DAYI şehrinden RAMİZ-DAYI[HUN], KARA İNCİ şehrinden CiatladiMaooo[HUN]
---------------------------------------------------------------------------------------------
Sülfür Tüfekçi........................252(-0) - Sülfür Tüfekçi.......................1497(-0)
............................................. - Mızrakçı..............................102(-0)
Kılıç Ustası.......................1830(-720) - Kılıç Ustası......................19899(-720)
Hoplit............................1463(-1037) - Hoplit............................19724(-980)
Gyrokopter..........................884(-116) - Gyrokopter.........................7327(-112)
Balon-Bombardımancısı..................0(-66) - Balon-Bombardımancısı..................0(-74)
Şahmerdan.............................150(-0) - Şahmerdan.............................920(-0)
............................................. - Havan Topu.............................0(-16)
Hekim..................................20(-0) - Hekim.................................199(-0)
Aşçı...................................85(-0) - Aşçı..................................410(-0)
............................................. - Sur.....................................2(-5)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Generaller............................-2988.6 - Generaller............................-3441.2
Saldırı puanı............................8603 - Savunma puanı..........................7471.5
Hasar..................................149430 - Hasar..................................172060
Hasar Dağılımı............................46% - Hasar Dağılımı............................54%
Galip: Pontiac Bandit[BLOCK], K E H A N E T[BLOCK]
Kaybedenler: RAMİZ-DAYI[HUN], CiatladiMaooo[HUN]
Bir tane de kolay deniz savaşı, buradaki stratejist arkadaşlar da denizaltı falan kullanmaya çalışıyor, elbet bir gün becerirsiniz. Kendinize yediremeseniz de, BLOCK'tan çok şey öğreneceksiniz. Ama doğru, kendisinden veya gaddardan aldığımız en büyük fark %1-2 idi.
KARA İNCİ şehri sularında deniz muharebesi
(06.07.2024 23:54:09)
BL 8 şehrinden CiatladiMaooo[HUN], KARA İNCİ şehrinden G A D D A R[HUN]
vs
RAPUNZEL şehrinden S E F F A H[BLOCK], Lejo, KARA İNCİ, SEFFAH, SIVACI OMER, K3R3 X RAP şehrinden Pontiac Bandit[BLOCK], BLOCK şehrinden K E H A N E T[BLOCK]
Şahmerdan-Gemisi...................1262(-882) - Şahmerdan-Gemisi....................234(-882)
Alev Gemisi...........................4(-210) - Alev Gemisi.........................14(-1042)
Havantopu Gemisi......................982(-0) - Havantopu Gemisi......................126(-0)
Buharlı Şahmerdan..................1347(-730) - Buharlı Şahmerdan...................249(-222)
Denizaltı...........................138(-164) - Denizaltı............................120(-32)
Süratli Kürek Botu...................3710(-0) - Süratli Kürek Botu.....................90(-0)
Balon Taşıyıcı.......................725(-90) - Balon Taşıyıcı........................36(-90)
Filika................................245(-0) - Filika.................................76(-0)
Füze Gemisi............................0(-16) - Füze Gemisi..........................64(-148)
Generaller...........................-29512.8 - Generaller...........................-23508.8
Saldırı puanı...........................58772 - Savunma puanı...........................73782
Hasar.................................1475640 - Hasar.................................1175440
Hasar Dağılımı............................55% - Hasar Dağılımı............................45%
Galip: Pontiac Bandit[BLOCK], K E H A N E T[BLOCK], S E F F A H[BLOCK]
Kaybedenler: CiatladiMaooo[HUN], G A D D A R[HUN]
Bu ikariam çok tuhaf bir oyun, memleketin halini yansıtıyor adeta. Türlü türlü tuhaflıklar çeşit çeşit karakterler barındırıyor. Ülkemizde nasıl herkes en büyük stratejist, en büyük siyasetçi, en büyük futbolcu ise; ikariamda da herkes en iyi savaşçı, en iyi aksiyoncu...
Mesela yine çekildiler savaştan, kendileri çekilince adı strateji oluyor, kafalarına göre savaşıp, kafalarına göre beyaz bayrak çekip daha yeni başladık diyorlar. Uyumak üzereyken de liman savun/şehir savun özelliğini kullanıyorlar. Enteresan vallahi. Tatile aldıklarında da "işim var gücüm var, gerçek hayatla ilgili meseleler var" diyorlar, kesinlikle efil efil depo aramıyorlar.
Biz aynısını yapsak BLOCK korktu kaçtı diyecekler (diyorlar) iki üç arkadaşı da beğenecek forumda, yukarılarda var örneği.
Neyse, BLOCK ders vermeye devam edecek.
-
-
Come join us :p
-
İtinayla depo kesilir paketlenip tatile gönderilir
Then Or Now şehri sularında deniz muharebesi
(02.06.2024 14:54:14)
SUMPOR GEF 1, Then Or Now şehrinden Pontiac Bandit[BLOCK]
vs
Then Or Now şehrinden THEN OR NOW
Şahmerdan-Gemisi.....................244(-30) - Şahmerdan-Gemisi....................1410(-90)
Alev Gemisi............................5(-64) - Alev Gemisi.............................2(-0)
Havantopu Gemisi.......................84(-0) - Havantopu Gemisi......................128(-0)
Buharlı Şahmerdan....................173(-16) - Buharlı Şahmerdan...................1154(-96)
Füze Gemisi...........................88(-10) - Füze Gemisi..........................210(-30)
Süratli Kürek Botu.....................60(-0) - Süratli Kürek Botu....................120(-0)
Balon Taşıyıcı.........................20(-0) - Balon Taşıyıcı.......................872(-20)
Filika.................................51(-0) - Filika................................140(-0)
Generaller............................-1210.8 - Generaller..............................-4154
Saldırı puanı...........................10385 - Savunma puanı............................3027
Hasar...................................60540 - Hasar..................................207700
Hasar Dağılımı............................22% - Hasar Dağılımı............................78%
Galip: Pontiac Bandit[BLOCK]
Kaybedenler: THEN OR NOW
Then Or Now şehri için Savaş
(02.06.2024 14:38:05)
SUMPOR GEF 1, Then Or Now şehrinden Pontiac Bandit[BLOCK]
vs
Then Or Now şehrinden THEN OR NOW
Sülfür Tüfekçi........................336(-0) - Sülfür Tüfekçi........................320(-0)
Kılıç Ustası.......................3938(-248) - Kılıç Ustası.......................9471(-704)
Hoplit..............................814(-347) - Hoplit.............................7839(-713)
Buhar Devi............................300(-0) - Buhar Devi............................500(-0)
Gyrokopter...........................240(-44) - Gyrokopter............................250(-0)
Balon-Bombardımancısı.................18(-24) - Balon-Bombardımancısı.................0(-120)
............................................. - Havan Topu...........................144(-36)
Şahmerdan..............................90(-0) - .............................................
Hekim..................................20(-0) - .............................................
Aşçı...................................60(-0) - .............................................
Generaller............................-1032.6 - Generaller..............................-3655
Saldırı puanı..........................9137.5 - Savunma puanı..........................2581.5
Hasar...................................51630 - Hasar..................................182750
Hasar Dağılımı............................22% - Hasar Dağılımı............................78%
Galip: THEN OR NOW
Kaybedenler: Pontiac Bandit[BLOCK]
-
Saygısızlık dediğiniz olay paylaşımımın tam olarak neresinde?
Mevzuya direkt çakal makal diye giriyorsunuz bir de saygınızı korursanız iyi olur diyorsunuz, ironik.
Çakalın kim olduğu, kimlere ne konuştuğu belli orasını sen üzerine alınma hocam sadece tebrik kısmı ile ilgilen sağlığın için.
Ben sadece saygısızlık meselesine takıldım şu an, geçmişinizle geleceğinizle ilgili mevzulara takılmıyorum beni pek ilgilendirmiyor. 40 yılda bir paylaşım yapıyorum o da saygısızlıksa bırakalım gidelim
-
Ya da Rodos yiyoruz
Hocam kolay gelsin 34 hoplit kestiğin rapor için tebrik ederim öncelikle..
Geliş sebebim apar topar emirhan kardeşimin komboya çağırması idi olmayınca uğraşmamak için çekildim.
Oyunda idim ve geldiğini de gördüm sırf sen ve ittifakındaki bazı çakallar konuşabilsin diye keyfi olarak rodos vurmaya karar verdim.
Liderine sor dalgasını bile geçtik kendisi ile, sen çok istiyorsan kesilmek; benim koordinatlarım var arkadaşlarında gel kes ondan sonra rodos vs diye ağlarsın bugüne kadar hiçbirinize bu tondan konuşmadım yanınızda zamanında beraber oynadığım insanlar var onlara ve geçmişe olan saygımdan sizde hakkımda konuşurken ben veya başka birileri ile BENİM HAKKIMDA konuşurken saygınızı korursanız iyi olur.
İyi akşamlar.
Saygısızlık dediğiniz olay paylaşımımın tam olarak neresinde?
Mevzuya direkt çakal makal diye giriyorsunuz bir de saygınızı korursanız iyi olur diyorsunuz, ironik.
-
Ya Hades açıyorlar kasmasınlar diye mecburen 2-3 raund vurup çekiliyoruz;
NEGATİF-- şehri sularında deniz muharebesi
(05.05.2024 12:24:48)
AID MRA 1, NEGATİF-- şehrinden Lejoshatev[DELİ]
vs
NEGATİF--, AID MRA 1 şehrinden J O K Z I L L A[ƊЄԼƬƛ]
Şahmerdan-Gemisi......................66(-54) - Şahmerdan-Gemisi....................1206(-54)
Alev Gemisi............................8(-95) - Alev Gemisi............................6(-62)
Havantopu Gemisi.......................42(-0) - Havantopu Gemisi......................479(-0)
Buharlı Şahmerdan......................55(-5) - Buharlı Şahmerdan...................1204(-18)
Füze Gemisi............................52(-8) - Füze Gemisi..........................459(-12)
Denizaltı..............................46(-4) - Denizaltı...............................1(-0)
Süratli Kürek Botu.....................30(-0) - Süratli Kürek Botu....................600(-0)
Balon Taşıyıcı..........................4(-3) - Balon Taşıyıcı........................169(-6)
Filika.................................35(-0) - Filika................................120(-0)
Generaller............................-1367.8 - Generaller............................-1590.4
Saldırı puanı............................3976 - Savunma puanı..........................3419.5
Hasar...................................68390 - Hasar...................................79520
Hasar Dağılımı............................46% - Hasar Dağılımı............................54%
Galip: J O K Z I L L A[ƊЄԼƬƛ]
Kaybedenler: Lejoshatev[DELİ]
J O K Z I L L A[ƊЄԼƬƛ] tarafından 'Hephaistos`un Demirhanesi' mucizesi aktif (05.05.2024 11:54:48)
Lejoshatev[DELİ] tarafından 'Hephaistos`un Demirhanesi' mucizesi aktif (05.05.2024 11:54:48)
J O K Z I L L A[ƊЄԼƬƛ] tarafından 'Hades`in Kutsal Ormanı' mucizesi aktif (05.05.2024 11:54:48)
Lejoshatev[DELİ] tarafından 'Hephaistos`un Demirhanesi' mucizesi aktif (05.05.2024 11:54:51)
Ya da Rodos yiyoruz
-
A player can know from here,
And simply check here,
And make the logic between them, as you have shared, one of the advantages says -20% Miracle cooldown.
If you don't want to form your government into Theocracy, you need 7 hephaestus towns by the way. And their Faith Barometer must be at least 98%.
-
-
As someone who knows Russian, i noticed that they not only used "govno" but also "huilo", which is also a swear. Just report in-game and explain the reason, admins will do what is necessary.
-
For example, i had some troops in a town that I occupied dispersed because the person i occupied relocated their town to another place. We created a ticket about this issue, but no solution has been found yet.
-
Hiç yakışıyor mu Şevket? Nerede kaldı misafirperverlik? Delta Gücü ne güzel karşılıyor onlarca yağma veriyorlar halbuki.
-
Nitelik > nicelik
-
alev sadece kesım farkı sacmalıgı ıcın atılmaz
alevler bedavamı basılıyor
Peki rastgele attığınız düzenli diye düşündüğünüz gemi düzenindeki buhar bedava mı basılıyor? Hem altından hem odundan hem sülfürden kar edip üstüne saldırı ve savunma puanında sizi ikiye katlıyorum. 500k gp ile adaya ışın attınız 100k generalimle madara oluyorsunuz bunun keyfi başka, ki o adadaki generalim 100k bile değil. Daha neyin peşindesin? Anlat.
havasındanmıdır suyundanmıdır bunların ıclerınde bir tane normal bırı olmazmı
İttifakın ismi Deliler daha ne olsun
-
alev sadece kesım farkı sacmalıgı ıcın atılmaz
alevler bedavamı basılıyor
Peki rastgele attığınız düzenli diye düşündüğünüz gemi düzenindeki buhar bedava mı basılıyor? Hem altından hem odundan hem sülfürden kar edip üstüne saldırı ve savunma puanında sizi ikiye katlıyorum. 500k gp ile adaya ışın attınız 100k generalimle madara oluyorsunuz bunun keyfi başka, ki o adadaki generalim 100k bile değil. Daha neyin peşindesin? Anlat.
-
bırde kesım farkı sacmalıgı cıktı
kagıttan lıder nıye kaçtın
sana çalacak hesap cıkmış oyle dıyorlar
ıka worldde nam salmıssın hesaplara dıkkat sevko gelıyor dıyorlar
sen onu bunu bırak kaçıyoruz dıye oya sunacakmısın yıne
ahahah
Kesim farkı saçmalıksa savaşlara alev atmayı bırakın o halde. Her cepheye 50k gemi atın ne de olsa savaşıyorlar.
-
ınsan uyesini boyle bırakıp kaçarmı kagıttan lider
Böyle mi bırakmışlar sahiden?
Kesim farkı pek öyle demiyor sanki.
-
Yaptıklarımızın bir küçük özeti niteliğinde
"Raporların önüne geçiyorum, sayfayı kirlettim kusura bakmayın" deyip deyip kendi hakkınızda birtakım bilgiler paylaşmaya ve hava atma çalışmalarına ısrarla devam etmeniz oldukça komik görünüyor.
-
Not sure if still an issue or not - if so, please post it again in English so I can understand what it is about =)
A different translation is made when moving a town to a Premium construction area, and a different translation is made when establishing a colony.
It should say "With this item, you can move a town to the Premium construction area", just like when moving a colony.
Sorry, but which item where?
Could you try to add a screenshot or the name of the item in Turkish or a screenshot from the English version =)
The Turkish translations in the city relocation part were the same, but the relevant part was changed, and no intervention was required anymore. Thank you for your interest though.
Before;
After: