Koji ste vi bolesnici, kakvi ste ovdje u igri takvi ste i u stvarnom životu, fuj.
Posts by smjesko
-
-
Tako je, bitno je naglasit da po nekoj teoriji ja imam više nego cijeli vaš savez
ne smijete mrdnut, samo se modusi pale.... AJMO FARMETINEEEE koordinate su 4:91, skupite 100k flote i 100k kopna i idemo odigrat 2 bitke, pokažite svu raskoš neznanja.
1.) Grad Power Surge K je opljačkan od strane Cooler Maaster[PIRAT]. Sljedeći resursi su ukradeni: 40,962 Drvo, 49,037 Kristal
2.) Grad Power Surge K je opljačkan od strane Cooler Maaster[PIRAT]. Sljedeći resursi su ukradeni: 40,968 Drvo, 49,031 Kristal
3.) Grad Power Surge K je opljačkan od strane Cooler Maaster[PIRAT]. Sljedeći resursi su ukradeni: 40,969 Drvo, 49,030 Kristal4.) Grad Power Surge K je opljačkan od strane Cooler Maaster[PIRAT]. Sljedeći resursi su ukradeni: 40,969 Drvo, 49,030 Kristal
5.) Grad Power Surge K je opljačkan od strane Cooler Maaster[PIRAT]. Sljedeći resursi su ukradeni: 40,970 Drvo, 49,029 Kristal
Ide do nule, ne trebam palit rundike niti igrat ikariam kad imam vas, dođem uzmem što mi treba i odem
Teorija je lista generala, vrlo jednostavna matematika, čudi me to od tebe, kao it stručnjak bi to trebao znati.
Što se tiče bitke već sam pisao da nemam vremena ali đaba to pisati kad ne dopire. Kad bih barem imao vremena i da budemo po svim uvjetima (količina flote, stalni hefo itd.) tu negdje lupali bi se do kraja, znaš da se ne povlačim, to radim tek kad više nemam s čim da se borim. A kopno mi nije zanimljivo, puno "zujanja" za malo meda. Tu vas Icon lupa što se vidi iz prethodnih izviješća.
Lako je pljačkati nekoga koga nema i nema vojske, ko mu kriv pa nije u modusu.
-
05.04.2022 8:12 Čudo od Duje 'Kolos' je aktivirano. Jer opet ide samo kolos i modus i bježanje... koordinate su 4:91 imate 3 puta više flote nego ja, dođite pojavite se.
Morska bitka kod Nada
(05.04.2022 4:08:18)
Cooler Maaster[PIRAT] iz Smile
vs
Duje[-SG-] iz Nada
---------------------------------------------------------------------------------------------
Brod Ovan............................326(-24) - Brod Ovan............................273(-72)
Vatreni Brod...........................6(-42) - Vatreni Brod............................4(-0)
Brod minobacač........................147(-0) - Brod minobacač........................88(-12)
Parni ovan............................200(-0) - Parni ovan............................39(-86)
Parni gliser..........................300(-0) - Parni gliser..........................120(-0)
Nosač balona...........................60(-0) - Nosač balona..........................39(-10)
Raketni brod..........................44(-14) - .............................................
Podmornica............................120(-0) - .............................................
Tender.................................40(-0) - .............................................
---------------------------------------------------------------------------------------------
Generali...............................-772.4 - Generali..............................-2972.8
Napadački bodovi.........................7432 - Obrambeni bodovi.........................1931
Štete primljeno.........................38620 - Štete primljeno........................148640
Postotak štete............................20% - Postotak štete............................80%
Pobjednici: Cooler Maaster[PIRAT]
Gubitnici: Duje[-SG-]
Čestitam, našao si floticu, ko mi kriv kad je držim na hrpi i kad nemam tu mogućnost kao ti da imam stalno uključenog hefu i što nisam bio budan u gluho doba noći, moj problem, a kolos nije bio tu nego u drugoj bitci koja je trajala 1 rundu da se oslobodi luka. Iz izvješća se vidi tko čega ima više, toliko o tome.
Uglavnom čestitam lijepo si ga "skinuo".
-
05.04.2022 8:12 Čudo od Duje 'Kolos' je aktivirano. Jer opet ide samo kolos i modus i bježanje... koordinate su 4:91 imate 3 puta više flote nego ja, dođite pojavite se.
Morska bitka kod Nada
(05.04.2022 4:08:18)
Cooler Maaster[PIRAT] iz Smile
vs
Duje[-SG-] iz Nada
Brod Ovan............................326(-24) - Brod Ovan............................273(-72)
Vatreni Brod...........................6(-42) - Vatreni Brod............................4(-0)
Brod minobacač........................147(-0) - Brod minobacač........................88(-12)
Parni ovan............................200(-0) - Parni ovan............................39(-86)
Parni gliser..........................300(-0) - Parni gliser..........................120(-0)
Nosač balona...........................60(-0) - Nosač balona..........................39(-10)
Raketni brod..........................44(-14) - .............................................
Podmornica............................120(-0) - .............................................
Tender.................................40(-0) - .............................................
Generali...............................-772.4 - Generali..............................-2972.8
Napadački bodovi.........................7432 - Obrambeni bodovi.........................1931
Štete primljeno.........................38620 - Štete primljeno........................148640
Postotak štete............................20% - Postotak štete............................80%
Pobjednici: Cooler Maaster[PIRAT]
Gubitnici: Duje[-SG-]
Ajd ne piši svašta, ti sam imaš generala više nego cijeli SG savez i svi moji multiji. Imaj ko ti brani, samo piši istinu što se toga tiče. Na prethodne izjave i komentare ne želim trošiti vrijeme, već sam objasnio. I gle nisam bio na forumu preko mjesec a možda i dva i ne mogu opisati kako je dobro. Očistila mi se duša od svega ovoga.
-
Kakav si bio takav si i ostao, pa si ti misli i prestani me ušutkavati i točka.
-
Žalopojke tipa koji posjeduje 20 accounta i nema pojma igrat... Niti si žilav niti išta znaš sam napravit, zato se stručnjaci veliki držite teme i postavljajte samo borbene izvještaje ako ste u stanju, ako niste upalite moduse.
Ne budi bezobrazan, vidim ti si "stručnjak", vrijeđaju te istinite činjenice. Nećeš ti mene ušutkavati, imam pravo napisati komentar pa nek te boli.
-
Морска битка при For
(12.02.2022 23:48:31)
Matrix[PIRAT] от Vino 1 H
vs
Smješko 2[-SG-] от For, Vinceki 1H, Azellia_V2
Кораб таран...........................49(-66) - Кораб таран..........................301(-72)
Огнехвъргач...........................16(-56) - Огнехвъргач............................5(-63)
Кораб с Мортира........................84(-0) - Кораб с Мортира.......................126(-0)
Парен Таран..........................141(-29) - Парен Таран..........................241(-41)
Ракетен Кораб.........................88(-12) - Ракетен Кораб...........................0(-9)
Подводница.............................46(-4) - Подводница.............................49(-8)
Скоростна лодка с витло...............120(-0) - Скоростна лодка с витло................95(-0)
Балононосач............................15(-7) - Балононосач............................85(-8)
............................................. - Тендър.................................10(-0)
Генерали................................-1986 - Генерали..............................-2372.2
Точки нападение........................5930.5 - Точки защита.............................4965
Получена щета...........................99300 - Получена щета..........................118610
Процент щета..............................45% - Процент щета..............................55%
Победители: Smješko 2[-SG-]
Загуби: Matrix[PIRAT]
907 единици от Smješko 2[-SG-] защитават пристанището на For
Чудото на Smješko 2[-SG-] 'Ковачница на Хефест' е активирано. (12.02.2022 23:03:31)
Чудото на Matrix[PIRAT] 'Ковачница на Хефест' е активирано. (12.02.2022 23:03:31)
Чудото на Smješko 2[-SG-] 'Ковачница на Хефест' е активирано. (12.02.2022 23:08:30)
Чудото на Matrix[PIRAT] 'Ковачница на Хефест' е активирано. (12.02.2022 23:14:28)
Чудото на Smješko 2[-SG-] 'Ковачница на Хефест' е активирано. (12.02.2022 23:26:20)
Чудото на Matrix[PIRAT] 'Ковачница на Хефест' е активирано. (12.02.2022 23:33:31)
Чудото на Smješko 2[-SG-] 'Ковачница на Хефест' е активирано. (12.02.2022 23:48:31)
Чудото на Matrix[PIRAT] 'Ковачница на Хефест' е активирано. (12.02.2022 23:48:31)
Армията на Matrix беше изтеглена и напусна битката.
Армията на Smješko 2 беше изтеглена и напусна битката.
Армията на Smješko 2 беше изтеглена и напусна битката.
Армията на Matrix[PIRAT] избяга от битката, защото бе изтощена от боя.
Армията на Matrix[PIRAT] избяга поради загуба на морал.
Армията на Matrix[PIRAT] избяга поради загуба на морал.
Čestitam, tu sam napravio određene pogreške, teško je dok radiš, ali to su izlike, greška je tu i gotovo.
-
Modus
Морска битка при Johannes
(12.02.2022 1:38:47)
CHAINSAW HEHE[PIRAT] от SM2, Johannes, Lord[PIRAT] от Lacus
vs
dado197[-SG-] от Johannes, Stongrad 2, kamen
Кораб таран.........................474(-156) - Кораб таран.........................179(-159)
Огнехвъргач...........................27(-69) - Огнехвъргач..........................28(-220)
Кораб с Мортира.......................168(-0) - Кораб с Мортира........................88(-0)
Парен Таран..........................521(-82) - Парен Таран..........................124(-61)
Ракетен Кораб.........................18(-12) - Ракетен Кораб..........................2(-10)
Подводница...........................109(-16) - Подводница............................49(-21)
Скоростна лодка с витло...............300(-0) - Скоростна лодка с витло................67(-0)
Балононосач...........................30(-15) - Балононосач...........................38(-16)
Тендър.................................10(-0) - Тендър.................................10(-0)
Генерали................................-4255 - Генерали..............................-4775.2
Точки нападение.........................11938 - Точки защита..........................10637.5
Получена щета..........................212750 - Получена щета..........................238760
Процент щета..............................47% - Процент щета..............................53%
Победители: dado197[-SG-]
Загуби: CHAINSAW HEHE[PIRAT], Lord[PIRAT]
Naravno da je modus kad si me počeo pljačkati, pa nisam budala da se iživljavaš na meni a ja rese vukao da širim palaču.
Što se tiče bitke napadnut sam dok sam bio off i bez hefe, ok, a kada sam ga uključio i počeo vrtiti brodice koliko su okolnosti dozvoljavale i kada se razlika spustila na 100 generalića gle vraga odjednom se pridružuje još jedan napadač i napada me te mi se napada druga luka iz koje šaljem rotacije što je naravno "pošteno", pišem poruku-odgovor tišina. Nisam se htio povlačiti igrao sam dok sam imao s čime da se borim i onda na sve zahvala na sudjelovanju pljačka, najomraženije i glavni razlog propadanja igre, mislite što hoćete ali sto posto sam u pravu, jer neki nemaju mjere kao ti npr. nije dovoljno jednom, dvaput, nego unedogled da bi se hvalio kao tobožnji ratnik. Nikad to neću cijeniti niti priznati nikome, bitka da pljačku NE.
I na kraju vam čestitam dva na jednog s dvije tisuće brodova protiv moje jedne tisuće, nadam se da sam vam barem malo bio žilav, zamisli kad bih imao vremena, zlata i brodova kao vi ko zna što bi bilo, a da "zaboravio sam" ne dozvoljavate da sakupim zlato, da se gradi i tako živila ova tobožnja igra.
-
Морска битка при Канария
(06.12.2021 16:38:09)
Джанго[TnG] от Сиракуза, dallas[TnG] от Sparta, ЛЕЧЕБНИЦАТА, Канария, tigara, kiril_a[HUN] от Филибето, MANTAS[TnG] от Lyra
vs
-Forest-[АПО] от Blue Army, S_1_Hef, Канария, Ортлер, NesaKalasnikov[АПО] от Mermer5, Канария, Ортлер, S_1_Hef, POLIS S, Ботев Пд 100 г, KILIBARDA 2
Кораб таран........................2353(-468) - Кораб таран...........................0(-479)
Огнехвъргач..........................55(-736) - Огнехвъргач...........................5(-757)
Кораб с Мортира.......................807(-0) - Кораб с Мортира........................42(-0)
Парен Таран........................2135(-117) - Парен Таран...........................27(-59)
Подводница............................217(-0) - Подводница.............................0(-90)
Скоростна лодка с витло...............934(-0) - Скоростна лодка с витло..............112(-19)
Балононосач..........................446(-50) - Балононосач............................0(-27)
Тендър................................119(-0) - Тендър.................................50(-0)
Ракетен Кораб......................1139(-100) - Ракетен Кораб..........................0(-17)
Кораб с катапулт......................212(-0) - .............................................
Генерали.............................-13911.2 - Генерали...............................-11676
Точки нападение.........................29190 - Точки защита............................34778
Получена щета..........................695560 - Получена щета..........................583800
Процент щета..............................54% - Процент щета..............................46%
Победители: kiril_a[HUN], MANTAS[TnG], dallas[TnG], Джанго[TnG]
Загуби: NesaKalasnikov[АПО], -Forest-[АПО]
Gledajući ova sva izviješća bitaka čini mi se da Bugarima neće pomoći svi ti milioni generala hehe
-
Da li je ovo neki bag?
Ваш налог је блокиран до:уторак, 19. јануар 2038. 03:14
Разлог: Пребацивање налога
To nije bag nego bagčina i još uvijek ništa, to je bagčetina
-
Ja već preko 3 sata ne mogu ući nigdje,
Radi se na resavnaju problema, oni koji su se prebacili pre 18h su dobili pristup oni koji su kasnije naleteli su na istu blokadu...
grad koji mi je bio na premium mjestu više nije na njemu (dobio info od onih koji mogu igrati)
Dobio si premium premestaj u inventar, mocices besplatnod a premestis neki gra na premium mesto
Aresa nije prebacilo na Engleski server kako je rečeno, uglavnom loše odrađeno od strane onih čiji je to posao.
Ares je odlozen upravo zbog ovih problema sa pristupom dok se ne resi
Naživcirao sam se cijelu večer ali to je već moj problem.
Hvala na info
-
Ja već preko 3 sata ne mogu ući nigdje, grad koji mi je bio na premium mjestu više nije na njemu (dobio info od onih koji mogu igrati) Aresa nije prebacilo na Engleski server kako je rečeno, uglavnom loše odrađeno od strane onih čiji je to posao.
-
Nitko ne pita za forum.
Znači ukidaju se ovi naši serveri, to znači da se ukida i forum odnosno da ćemo morati birati BG, jer više neće postojati BA. Jesam li u pravu ili ne?
-
Mene zanima sljedeće:
Na lobiju imam acc na Zeti, na Delti, Eti, Theti i Aresu. Kada se dogodi to spajanje da li ću ih moći rasporediti na različite svjetove kao što su i sada i s jednom prijavom ući u igru ili se to neće moći, već će npr. s jednog lobija svi na jedan svijet?
-
-
Lijepo, to znači da smo živi i zdravi
-
-
-
-
evo me brate, sad ti 😉