Posts by smjesko

  Teorija je lista generala, vrlo jednostavna matematika, čudi me to od tebe, kao it stručnjak bi to trebao znati.

  Što se tiče bitke već sam pisao da nemam vremena ali đaba to pisati kad ne dopire. Kad bih barem imao vremena i da budemo po svim uvjetima (količina flote, stalni hefo itd.) tu negdje lupali bi se do kraja, znaš da se ne povlačim, to radim tek kad više nemam s čim da se borim. A kopno mi nije zanimljivo, puno "zujanja" za malo meda. Tu vas Icon lupa što se vidi iz prethodnih izviješća.

  Lako je pljačkati nekoga koga nema i nema vojske, ko mu kriv pa nije u modusu.

  Čestitam, našao si floticu, ko mi kriv kad je držim na hrpi i kad nemam tu mogućnost kao ti da imam stalno uključenog hefu i što nisam bio budan u gluho doba noći, moj problem, a kolos nije bio tu nego u drugoj bitci koja je trajala 1 rundu da se oslobodi luka. Iz izvješća se vidi tko čega ima više, toliko o tome.

  Uglavnom čestitam lijepo si ga "skinuo".

  Ajd ne piši svašta, ti sam imaš generala više nego cijeli SG savez i svi moji multiji. Imaj ko ti brani, samo piši istinu što se toga tiče. Na prethodne izjave i komentare ne želim trošiti vrijeme, već sam objasnio. I gle nisam bio na forumu preko mjesec a možda i dva i ne mogu opisati kako je dobro. Očistila mi se duša od svega ovoga.

  Žalopojke tipa koji posjeduje 20 accounta i nema pojma igrat... Niti si žilav niti išta znaš sam napravit, zato se stručnjaci veliki držite teme i postavljajte samo borbene izvještaje ako ste u stanju, ako niste upalite moduse.

  Ne budi bezobrazan, vidim ti si "stručnjak", vrijeđaju te istinite činjenice. Nećeš ti mene ušutkavati, imam pravo napisati komentar pa nek te boli.

  Čestitam, tu sam napravio određene pogreške, teško je dok radiš, ali to su izlike, greška je tu i gotovo.

  Naravno da je modus kad si me počeo pljačkati, pa nisam budala da se iživljavaš na meni a ja rese vukao da širim palaču.

  Što se tiče bitke napadnut sam dok sam bio off i bez hefe, ok, a kada sam ga uključio i počeo vrtiti brodice koliko su okolnosti dozvoljavale i kada se razlika spustila na 100 generalića gle vraga odjednom se pridružuje još jedan napadač i napada me te mi se napada druga luka iz koje šaljem rotacije što je naravno "pošteno", pišem poruku-odgovor tišina. Nisam se htio povlačiti igrao sam dok sam imao s čime da se borim i onda na sve zahvala na sudjelovanju pljačka, najomraženije i glavni razlog propadanja igre, mislite što hoćete ali sto posto sam u pravu, jer neki nemaju mjere kao ti npr. nije dovoljno jednom, dvaput, nego unedogled da bi se hvalio kao tobožnji ratnik. Nikad to neću cijeniti niti priznati nikome, bitka da pljačku NE.

  I na kraju vam čestitam dva na jednog s dvije tisuće brodova protiv moje jedne tisuće, nadam se da sam vam barem malo bio žilav, zamisli kad bih imao vremena, zlata i brodova kao vi ko zna što bi bilo, a da "zaboravio sam" ne dozvoljavate da sakupim zlato, da se gradi i tako živila ova tobožnja igra.

  Gledajući ova sva izviješća bitaka čini mi se da Bugarima neće pomoći svi ti milioni generala hehe

  Naživcirao sam se cijelu večer ali to je već moj problem.

  Hvala na info :thumbup:

  Ja već preko 3 sata ne mogu ući nigdje, grad koji mi je bio na premium mjestu više nije na njemu (dobio info od onih koji mogu igrati) Aresa nije prebacilo na Engleski server kako je rečeno, uglavnom loše odrađeno od strane onih čiji je to posao.

  Mene zanima sljedeće:

  Na lobiju imam acc na Zeti, na Delti, Eti, Theti i Aresu. Kada se dogodi to spajanje da li ću ih moći rasporediti na različite svjetove kao što su i sada i s jednom prijavom ući u igru ili se to neće moći, već će npr. s jednog lobija svi na jedan svijet?