Posts by smjesko

Ajde sad jedan set laži i opravdavanja kako nije to istinaa, kako smo mi odvratni i lažemo da smo vas istjerali s igre... Kako vi pobjeđujete u modusu...Pa obrisali ste savez, gotovo je. Ali ovo je tek prvo poluvrijeme, dok ne izađete sa igre, nema vam spasa. Pođite na drugi server, eto nas i tamo. Za ono što ste mojim kolegama napisali da im želite da umru od korone, e sad bumo vidili što će da bude.... Sretno dalje, Ikariam igrat nećete.

Ma što pišeš čovječe. Ja nikada nikome od vas nisam rekao da umrete ili nešto slično tome. I sam sam imao koronu, upalu pluća, temperaturu 39,5 i znam što je to i nikom takvo što ne želim i ne bih poželio. Osobno me vrijeđaš i teretiš da sam nešto rekao a nisam.

Savez se za sada nije ugasio nego sam ja izašao iz njega jer rekao si da izađem i da me više nećete napadati a iz ovih tvojih riječi iz kojih izbija mržnja da se zaključiti da mogu napraviti što god hoću i da ćeš me ti i tvoj savez i dalje napadati i slijediti.

Jednostavno nemam riječi, sretno ti bilo dragi čovječe.

Casper jedino može bit vaš account, kačiš krive izvještaje koji ne pripadaju ovoj sekciji. Ali razumljivo, jedino 70 otoka dalje možeš nešto na inaktivcu nekom napraviti :D

Nemam pojma čiji je, moj sto posto nije. Pripada jer si naveo SK savez, onda trpi.

Napravio sam ja 29.08.2022. na 33BANDA i to kopno gdje nemam pojma i to je bilo on Line iako sam ja više spavao jer sam bio iz noćne pa šutite, i ja šutim i nije bitno.

Inaktivan ili nije on Line, u čemu je razlika. Manje više tvoji svi izvještaji su nad igračima koji NISU bili on Line i koji imaju siću od vojske i koji nisu imali uključenog hefu. Isto ne bitno.

Ovaj hof nad Batom ista priča, samo mudro su maknuti događaji da se ne vidi, ali tko se kuži zna.

Zato ne rugaj se drugom koji ništa nije pisao o tvojim pothvatima.

Opljačkao si, hofnuo i ok, koga briga, lajkaj ako hoćeš ili neki komentar na bitku, ja ti nisam Myster. To se vas dvojica raspravljajte ne želim se miješati u vaš odnos i tako razgovarati.

Lijen Bato, pa eto nek se vidi.

Morska bitka kod M-3

(30.08.2022 21:28:11)

Bato Bato[-SG-] iz Srebrenik

vs

Karlos[PIRAT] iz PM2, Lord[PIRAT] iz Modus, Cooler Maaster[PIRAT] iz ANULIRANA GARDA

---------------------------------------------------------------------------------------------

Brod Ovan............................83(-147) - Brod Ovan............................81(-159)

Vatreni Brod.........................18(-124) - Vatreni Brod...........................0(-88)

Brod minobacač........................260(-0) - Brod minobacač.........................84(-0)

Parni ovan............................25(-72) - Parni ovan............................11(-89)

Raketni brod...........................5(-24) - Raketni brod..........................22(-36)

Podmornica............................52(-12) - Podmornica............................107(-0)

Parni gliser..........................238(-0) - Parni gliser..........................210(-0)

Nosač balona...........................10(-8) - Nosač balona...........................26(-8)

Tender.................................33(-0) - Tender.................................35(-0)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generali..............................-4370.2 - Generali..............................-4708.6

Napadački bodovi......................11771.5 - Obrambeni bodovi......................10925.5

Štete primljeno........................218510 - Štete primljeno........................235430

Postotak štete............................48% - Postotak štete............................52%

Pobjednici: Bato Bato[-SG-]

Gubitnici: Cooler Maaster[PIRAT], Lord[PIRAT], Karlos[PIRAT]

Ukupno 387 brodova se premješta iz Bato Bato[-SG-] u M-3

Ukupno 5 brodova se premješta iz Bato Bato[-SG-] u M-3

Ukupno 4 brodova se premješta iz Bato Bato[-SG-] u M-3

Ukupno 327 brodova se premješta iz Bato Bato[-SG-] u M-3

Ukupno 1 brodova se premješta iz Bato Bato[-SG-] u M-3

Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 19:28:11)

Čudo od Lord[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 19:28:11)

Čudo od Karlos[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 19:28:11)

Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 19:28:11)

Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 19:33:10)

Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 19:43:11)

Čudo od Lord[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 19:43:11)

Čudo od Karlos[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 19:43:11)

Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 19:49:23)

Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 19:58:11)

Čudo od Lord[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 19:58:11)

Čudo od Karlos[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 19:58:11)

Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 20:00:32)

Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 20:13:11)

Čudo od Lord[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 20:13:11)

Čudo od Karlos[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 20:13:11)

Karlos je povukao svoju vojsku s bojnog polja.

Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 20:28:11)

Čudo od Lord[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 20:28:11)

Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 20:28:11)

Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 20:37:43)

Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 20:43:11)

Čudo od Lord[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 20:43:11)

Lord[PIRAT] -ova vojska je pobjegla jer su bili preumorni u bitci.

Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 20:58:11)

Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 20:58:11)

Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 21:13:11)

Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 21:13:11)

Čudo od Cooler Maaster[PIRAT] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 21:28:11)

Čudo od Bato Bato[-SG-] 'Hefestova kovačnica' je aktivirano. (30.08.2022 21:28:11)

Igraču Cooler Maaster[PIRAT] nisu preostale jedinice koje mogu držati glavnu liniju pa je ostatak vojske povučen.

Cooler Maaster je povukao svoju vojsku s bojnog polja.

Teorija je lista generala, vrlo jednostavna matematika, čudi me to od tebe, kao it stručnjak bi to trebao znati.

Što se tiče bitke već sam pisao da nemam vremena ali đaba to pisati kad ne dopire. Kad bih barem imao vremena i da budemo po svim uvjetima (količina flote, stalni hefo itd.) tu negdje lupali bi se do kraja, znaš da se ne povlačim, to radim tek kad više nemam s čim da se borim. A kopno mi nije zanimljivo, puno "zujanja" za malo meda. Tu vas Icon lupa što se vidi iz prethodnih izviješća.

Lako je pljačkati nekoga koga nema i nema vojske, ko mu kriv pa nije u modusu.

Čestitam, našao si floticu, ko mi kriv kad je držim na hrpi i kad nemam tu mogućnost kao ti da imam stalno uključenog hefu i što nisam bio budan u gluho doba noći, moj problem, a kolos nije bio tu nego u drugoj bitci koja je trajala 1 rundu da se oslobodi luka. Iz izvješća se vidi tko čega ima više, toliko o tome.

Uglavnom čestitam lijepo si ga "skinuo".

Ajd ne piši svašta, ti sam imaš generala više nego cijeli SG savez i svi moji multiji. Imaj ko ti brani, samo piši istinu što se toga tiče. Na prethodne izjave i komentare ne želim trošiti vrijeme, već sam objasnio. I gle nisam bio na forumu preko mjesec a možda i dva i ne mogu opisati kako je dobro. Očistila mi se duša od svega ovoga.

Žalopojke tipa koji posjeduje 20 accounta i nema pojma igrat... Niti si žilav niti išta znaš sam napravit, zato se stručnjaci veliki držite teme i postavljajte samo borbene izvještaje ako ste u stanju, ako niste upalite moduse.

Ne budi bezobrazan, vidim ti si "stručnjak", vrijeđaju te istinite činjenice. Nećeš ti mene ušutkavati, imam pravo napisati komentar pa nek te boli.

Čestitam, tu sam napravio određene pogreške, teško je dok radiš, ali to su izlike, greška je tu i gotovo.

Naravno da je modus kad si me počeo pljačkati, pa nisam budala da se iživljavaš na meni a ja rese vukao da širim palaču.

Što se tiče bitke napadnut sam dok sam bio off i bez hefe, ok, a kada sam ga uključio i počeo vrtiti brodice koliko su okolnosti dozvoljavale i kada se razlika spustila na 100 generalića gle vraga odjednom se pridružuje još jedan napadač i napada me te mi se napada druga luka iz koje šaljem rotacije što je naravno "pošteno", pišem poruku-odgovor tišina. Nisam se htio povlačiti igrao sam dok sam imao s čime da se borim i onda na sve zahvala na sudjelovanju pljačka, najomraženije i glavni razlog propadanja igre, mislite što hoćete ali sto posto sam u pravu, jer neki nemaju mjere kao ti npr. nije dovoljno jednom, dvaput, nego unedogled da bi se hvalio kao tobožnji ratnik. Nikad to neću cijeniti niti priznati nikome, bitka da pljačku NE.

I na kraju vam čestitam dva na jednog s dvije tisuće brodova protiv moje jedne tisuće, nadam se da sam vam barem malo bio žilav, zamisli kad bih imao vremena, zlata i brodova kao vi ko zna što bi bilo, a da "zaboravio sam" ne dozvoljavate da sakupim zlato, da se gradi i tako živila ova tobožnja igra.

Gledajući ova sva izviješća bitaka čini mi se da Bugarima neće pomoći svi ti milioni generala hehe