Omega da 500 kişi var , 350 si omikron ludur öyle deme. Eski ittifaklar, liderler dersen hiç yok . Omikrondan gelen birtek Kan var oda manapart olmayınca içler acısı.
Posts by ErGeNeKoN
-
-
"Bütün serverları acilen birleştir. Tatildeyken bile altın kazanıp kaybetmek olursa bu "inek" hesaplardan kaçınırız." diyen var.
(Demek ki Macaristan'da benzetme böyle)GP yüklü hesaplara inek hesap demek hoş olmuş. Çözümünüde söylemiş.
-
"Korsan Hisarı'nı birisi ilk seviyeden sonra anında inşa edemesin. Menzil ilkesi tekrar geçerli olsun." diyen var.
(Ne dediğini anlayan?)Yanlış tercüme edilmiş sanki. Oyuncu söm ile korsan hisarı kurulmasına karşı. İlk zamanlar menzil ilkesinden dolayı, sadece civardaki oyuncular korsan alabiliyordu. Menzil yüzünden uzaktaki oyuncudan puanlar çalınmıyordu. Bu durum söm atılarak delindi. söm 1 seviyede iken hisar kurulabiliyor. Eğer belediyenin 4. 5 seviyesinde iken hisar kurulabilirse, söm ile delinme kalkar, menzil ilkesi geçerli olur. Bunu anlatmış.
-
GP depolayan kolleksiyoncu, Bağışçı ise adayı komple kapatıp, ada kaynakları için multi yapanlar. (bağış için multi yasak değil onu bilmiyor)
-
"Multi,Koleksiyoncu ve Bağışçı'ya karşı verimli şekilde ilerleyin." diyen var.
(Ne demek istediğini anlayan?)Op ve Sgo ların daha verimli denetleme yapmasını istiyor.
-
"Çok seyahat etmek ve tekrar arkadaşları bir araya toplamak olsun." diyen var.
(Ne demek istediğini anlayan?)arkadaş listesinden 72 gemiyi istiyor.
-
461 € ve 53 cent
Bu kadarı var . Geriye 3 milyon 538 bin i bulursak, alırız. kolaymış
-
Aynen gerçekten ciddiyim Kuzenim Almanya hamburg ta çok çağırdılar gitmemiştim önümüzdeki yıl gitmek istiyorum , hamburg - karlsruhe arası google map e göre 700km. , bir Almanya turu yapıcam artık İnşallah

Başarılar sana o zaman.

Bir zamanlar ikariam ı satın almak isteyenler vardı. ciddi ciddi fiyat soranlar oldu. Dirençli adam gitmişken fiyatınıda sor

-
Flipinliler, en az Türkler kadar savaşçı. İngiltere omikron serveri ilk açıldığında, orada türk yöneticiler hesap açıp ittifak kurmuştuk. İttifak liderimiz Seer admindi. Ozaman flipinlilerle çok savaşlarımız olmuştu. Gerçekten güzel savaşıyorlar.
Ama çok az kişilermiş ki sonları İngiltere olmuş.

Ozamanlar sadece omikronda 20 nin üzerinde ittifakları vardı. Karınca sürüsü gibi. İka serverleri heryerde boşalıyor. Çok yazık.
-
"Ikariam Filipinler'i geri getir." diyen var.
(İngiltere'ye birleştirilmişler)Flipinliler, en az Türkler kadar savaşçı. İngiltere omikron serveri ilk açıldığında, orada türk yöneticiler hesap açıp ittifak kurmuştuk. İttifak liderimiz Seer admindi. Ozaman flipinlilerle çok savaşlarımız olmuştu. Gerçekten güzel savaşıyorlar.
-
Benimde böyle önerilerim var destekliyorum. Generaldeki ilk 50 hesap sürekli tatilde , Üzerinde GP deposu yüklü, Tüm ittifaktan general topla bir hesaba yükle beklet. Bu kalkarsa ittifak üyeleri GP leri kendi hesabında stoklar. SAvaşlar daha fazla katılımlı olur. Şimdi olan, getir GP li hesabı savaşa sok günlerce savaşsın. Ne zevki var.
İyi de böyle herkes depoya dönüşeceğinden daha da bitmeyen savaşlar olmaz mı?

Savaşlara limit getirilebilir. 5000 raunt sonunda en az gp kaybeden e yeşil rapor çıkar. Zaten bu ölçülebiliyor. Tek sakıncası ittifaklara gerek kalmaz. Bireysel takılanlar çoğalır.
-
"Şimdi ihtiyacımız olmayan askeri/gemiyi iteme çevirip envantere koyabilmek olsun." diyen var.
(Masrafsız GP deposu olur o zaman) 
Benimde böyle önerilerim var destekliyorum. Generaldeki ilk 50 hesap sürekli tatilde , Üzerinde GP deposu yüklü, Tüm ittifaktan general topla bir hesaba yükle beklet. Bu kalkarsa ittifak üyeleri GP leri kendi hesabında stoklar. SAvaşlar daha fazla katılımlı olur. Şimdi olan, getir GP li hesabı savaşa sok günlerce savaşsın. Ne zevki var.
-
"Bağlanmak için Ambrosia verin." diyen var.
(Sanırım rüşvet istiyor) 
Önceki yıllarda ikariamın kuruluş yıldönümünde, aralık ayında sürekli bağlananlara 4 hafta abrosia verilirdi. GF cimrileşti. artık zor.
-
"Oyun evrenini daha da genişleten ve zenginleştiren yeni sistemi tanıtın." diyen var.
(Ne demek istediğini anlayan?)Aslında mantıklı, global ikariam , mevcut ada lardan daha büyük daha fazla oyuncu kapasiteli, her ülkeden oyuncuların bulunduğu bir dünya. Yapılacak birleşme ile örneğin tüm ülkelerin alpha serveri tek dünya, kıran kırana bir server.
-
"Altınlarımı nasıl harcayacağım konusunda daha fazla seçeneğim olsun. Savaşta paralı asker olarak gerçek oyuncuları işe almayı çok isterdim." diyen var.

Kendisine şöyle bir yorum gelmiş.
"Bunu yapmanın bir yolu vardı. Şirket hala izin veriyor mu bilmiyorum. Ama forumda sorabilirsiniz."
Savaş zamanı, yeğenlerini (multi hesap) çeşitli internet kafelerden oyuna sokan dayı lar vardı.
-
Bazı binaların son seviyeleri 4 depo ve yığın sahası son seviyesi toplamı ambrosia ile 2 katına çıkarılsa dahi yeterli değil. Örneğin 47 seviye ticaret limanı kurulamıyor.
-
Hee suan yenı acılan sw de başladım gördüm ki mermer adalarında felan ÖRS gelmiş ama BETA serverinda böyle bir durum yok o eski serverlarada bu sistemi getirirlerse birazdaha canlanma olur gibi ve güzelde olur:D
Yazdın mı bunu sisteme?
Bu forumda sistem varda bizmi gormedik?
-
paraya kiyip bir gemi almisim. sonradan farkettim

İlk Fenike,74 Ambrosia mıydı?
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.

74 , zengin zamanima denk gelmis. ozamanlar ambro belesti.
-
yonetim sekli ile 195
+3 gemi veren yok ki?
+2 gemi veren Diktatörlük ve Oligarşi var. Başka yok.
paraya kiyip bir gemi almisim. sonradan farkettim

-
arkadas listesinden 72 gemi alabilecek oyuncu oldugunu sanmiyorum. multi ile de zor
O zaman kaldı 194.

biraz zorlarsak 10 ekleriz