Posts by ErGeNeKoN

Aynı cümleleri kuruyoruz. aynı düşüncedeyiz. Bu arada falcon, her yazının içine girmek zorundamısın. Kerem bu oyunda tanıdığım onurlu oyunculardandır. İlk yağmada dahi , aynı iitifaktaki arkadaşlarımı eleştirmiştim. Niye kerem, gidin deltagücünü yağmalayın diye. Onlarda hatayı gördü. Ama kerem inde oyunu silmesini istemem . Yan yana yada karşı karşıya daha çok savaşacağız.

Keremde 100 tane oyun vardir ya. Hangisini siliyor. Duygu sömürüsü yapmayalim lütfen. ^^

Duygulandınmı hiç sanmam;(

Aynı cümleleri kuruyoruz. aynı düşüncedeyiz. Bu arada falcon, her yazının içine girmek zorundamısın. Kerem bu oyunda tanıdığım onurlu oyunculardandır. İlk yağmada dahi , aynı iitifaktaki arkadaşlarımı eleştirmiştim. Niye kerem, gidin deltagücünü yağmalayın diye. Onlarda hatayı gördü. Ama kerem inde oyunu silmesini istemem . Yan yana yada karşı karşıya daha çok savaşacağız.

İkariamda, reel hayatında, albay, general, başhekim, doktor, avukat, savcı, müdür, öğretmen, mühendis, polis birçok oyuncu tanıdım. İnanın hepsi burada çocuklaşıyor. Reel hayatla burayı karıştırmayın. Burada hepsi oyuncu. Hiç kimsenin ben kimim , sen beni tanıyormusun demeye hakkı yok. Herkez burada reel hayatın stresini atıyor.

STOMT - Zertifikat abgelaufen - Seite läßt sich nicht mehr nutzen

Sistemdeki garipliği fark eden 3 Türk ve 1 Alman var yalnızca. :/ BiLGeMeN FaLCoN

Diğer ülkelerden daha ses yok. ?(

Web sitesinin sertifikası dolmuş. Muhtemelen ikariam stomt tan ayrılmış olabilir. Çünkü oyuncular yazdıkça başı ağrımaya başladı.

Bağlanılmadı: Olası Güvenlik Sorunu

Firefox olası bir güvenlik tehdidi algıladı ve http://www.stomt.com sitesine bağlanmadı. Site yanlış yapılandırılmış veya bilgisayarınızın saati yanlış ayarlanmış olabilir.

Büyük olasılıkla web sitesinin sertifikasının süresi dolmuş ve bu yüzden Firefox güvenli bağlantı kuramıyor.

Ne yapabilirsiniz?

http://www.stomt.com, HTTP Sıkı Aktarım Güvenliği (HSTS) denilen bir güvenlik ilkesi uyguluyor. Bu nedenle Firefox bu siteye yalnızca güvenli bir şekilde bağlanabilir. Bu siteye ayrıcalık tanıyarak siteyi ziyaret edemezsiniz.

Bilgisayarınızın saati 02.01.2020 olarak ayarlanmış. Sistem ayarlarınızdaki tarih, saat ve saat diliminin doğru olarak ayarlandığını kontrol edin. Ardından http://www.stomt.com sayfasını tazeleyin.

Saatiniz zaten doğruysa muhtemelen web sitesi yanlış yapılandırılmıştır. Bu sorunu çözmek için bir şey yapamazsınız ama sorunu web sitesinin yöneticisine bildirmeyi deneyebilirsiniz.

Malum hikaye, yaşlı adam berbere gider. Berber adamın başındaki üç teli sağa taraken biri dökülür. Busefer sola taramak ister diğeri dökülünce, adam berberin elini tutar. Evladım bırak dağınık kalsın. İkariam her düzenlemede kötüye gidiyor. Böyle bıraksınlar, oyunumuza devam edelim.

Sadece okuyun lütfen. Bu sesler duyulmuyor.

• Daktaras'tan Alıntı Merhaba arkadaşlar, hepimizin fark ettiği gibi hiçbir şey sabit değil. Bol zamanları vardı. Oyuna hiçbir oyun güncellemesi eklenmedi. 4 yıl içinde sadece başarı ödül sistemi, İkariam meniu'nun yeniden çalışması ve ilave bir bina noktasına sahip olduğumuza inanıyorum. Oyunu geliştirmek için çok az güncelleme yapılıyor ve oyun bazı hatalara veya başka şeylere maruz kaldığında neredeyse fren yapıyor. Artık hepimiz biliyoruz ki, ikariam uygulaması çalışmıyor ya da askeri gemi ve birimler yapılmasına izin vermeyen bugglar yakında yarım yıl sınırına ulaşacak. Yani yarım yılda bu konuda hiçbir haberimiz veya istihbaratımız yok. Yok. Ve tabii ki düşman şehirlerinden casusları geri almanıza izin vermeyen böcekler var. İsa. Bu oyun bozuldu. Hiç bu kadar pervasız ve hayal kırıklığı yaratan bir şirket görmedim. Birçok oyun oynadım ama ah oğlum Gameforge berbat. Her şeyi mahvediyor. Giriş ekranını değiştirebildiğinizi ve insanların bu oyunun taze olduğunu düşündüğünü düşünerek .. Eski bir şeyi yeni bir mevcut kağıda sarırsanız, yeni olmayacak. Oyun zaten öldü ve şimdi neredeyse yok olma eşiğinde. Hatalar çözülmezse, Youtube reklamı Ikariam'a bir çeşit ekleme koymanın anlamı nedir? Biliyorum ki siz beyinsiz olduğumuzu düşünüyorsunuz ve açılışlarından birkaç ay sonra derhal ölmüş olan yeni bir sunucu oluşturarak kolayca paramızı sülük yaparsınız. Gameforge araştırmalarını yapmadı, insanlar sürekli gidiyor. Hiç şaşırmadım ve Ocak ayı sonunda hesaplarımı silecek çünkü yarım yıldan beri sorunu çözmediler, bu yüzden yaza kadar çözemeyecekler. Bilgilendirilecek bir şey olmadığından bilgilendirilmedikleri için personelin bir parçası olarak normal erkeklere yardımcı olan gönüllülerin sıfır bilgiye sahip olduğunu biliyorum. Hiçbir şey düzeltilmiyor Bahse konu raporlarını okumaya başlamadılar bile. Hattın sonunda İkariam konusunu yeni fırlattılar. GF'nin yeni oyunlara para koymayı tercih ettiğini biliyoruz, ancak bir gün oyun fren yaparsa ve hiçbir şey yapmıyorsa oyunlarından herhangi birini oynamanın ne anlama geldiğini hayal edin? Zamanımızın hayatımızdaki en değerli şey olduğuna inanıyorum, sağlık ve aile erdemleri için de geçerlidir ve hiçbirimizin müşterileri ile ilgilenemeyen bir şirket olarak bu topallığa harcamak istemediğimize inanıyorum. Unutmayın, bu oyun için çok para ödedik ve bu şirketin oyuna yatırdığımız paradan daha fazla oyun yaratmasına ve daha fazla oyun yaratmasına izin verdik. Ve bir ödül aldık, müşteri taleplerinin tamamen reddedilmesi. Gerçekten çok nankör bir şirket. En azından bugg'un çözülüp çözülmeyeceğini bize bildireceklerdi. Çünkü zamanımı boşa harcıyorum ve çoğumuzun gerçeği bilmek istediğine inanıyorum. Biz başka bir şey yapmak ve zaman ve para başka bir yere yatırım gitti. Ve personel gelen çocuklar her şey hakkında okey olacak çünkü aynı "kopyala yapıştır" yorum koymayı bırakın çünkü değil. Bu şirketin tembelliklerini örtmek zorunda olduğunuzu biliyorum, onların günah keçisi olmayın. Size saygı duyuyorum, çünkü onlar gibi bizimle iletişim halindesiniz. Biz başka bir şey yapmak ve zaman ve para başka bir yere yatırım gitti. Ve personel gelen çocuklar her şey hakkında okey olacak çünkü aynı "kopyala yapıştır" yorum koymayı bırakın çünkü değil. Bu şirketin tembelliklerini örtmek zorunda olduğunuzu biliyorum, onların günah keçisi olmayın. Size saygı duyuyorum, çünkü onlar gibi bizimle iletişim halindesiniz. Biz başka bir şey yapmak ve zaman ve para başka bir yere yatırım gitti. Ve personel gelen çocuklar her şey hakkında okey olacak çünkü aynı "kopyala yapıştır" yorum koymayı bırakın çünkü değil. Bu şirketin tembelliklerini örtmek zorunda olduğunuzu biliyorum, onların günah keçisi olmayın. Size saygı duyuyorum, çünkü onlar gibi bizimle iletişim halindesiniz.

"Oyuncuların daha fazla ticaret gemisi satın almasına izin ver. Eski serverları (Alpha,Beta) güncelle ve yeni serverlar gibi faydaları olsun." diyen var. :/ (Eski serverı özel yapacaksam yenilerin ne anlamı kaldı?) :D

Alpha ve beta için haklılar. eski serverlerde tapınak dağılımı diğerleri gibi değil. Eski serverlerde örs sadece sülfür şehirlerinde var. Diğer serverlerde mermerde örs olabiliyor. Ben 5 şehrimde kesintisiz örs kurmak istesem bunun mermerde olmasını tercih ederim. Sülfüre 5 şehir kurmak , mantıklı değil.

Reklam engelleyiciler var. Browserlarda kullanin mutlaka. Fidye yazilimlarin bilgisayarlara girmesini engeller. Ayrica kaspersky internet securty 2019 kullanin virüs programi olarak. Isteyenlere 3 aylik lisans verebilirim. :D ayrica virüs programin icinde reklam engelleyici ve ag hareketlerini izleme aktif gelir.

Bu olay kullanıcılar ile alakalı değil, sistem etkileniyor, hacklenme gibi. Monkey bugda da bir oyuncu script kullanmıştı. Sistemi tekrar yüklediler. O ara banlı olan oyunlarda açılmıştı. Anlıyacağın antivirüslük olay değil.

SAS la en son savaşımızda merkezlerine gelmiştik. Senin şehirlerinde 10 gün kaldık. Demekki destek için SAS a geçtin o zamanlar. Hatta çok iyi hatırlıyorum, altınsızlıktan orduların dağılmıştı.

Ben sas da hic bulunmadim. Kan ittifakindaydim ben :D

Konu senin kan yada sas da olman değil, ozamanlar masum imam olman. Zaten farketmez, SAS KAN ozaman tek ittifak gibiydi. Yanlış yere seni hırpalamamışık.:P