Posts by ErGeNeKoN

Selam!

Bu tartışma başlığı harici bu kadar birbirine kin beslemiş,birbirine olan imaların söylendiği konu,forum yok.Bu konu içerisinde bu tür mesajları artık görmemeyi umuyorum.

Saygılarımla,

Smodum aslında konuyu kapatmanız daha hayırlı olacak . Her iki tarafta , durulacak gibi değil. Bizlerde seyrediyoruz ama tsarafsız olarak yazılanlardanda rahatsız oluyoruz.

Merhaba,

Forumda olan biten her şeyden hemen hemen haberdarım.Burada benim yaptığım görevimi sorgulamak mı istiyorsunuz ? Burada sıkı yönetim yapıp herkesin bir imasına bir hakaretine ban vermememi mi istiyorsunuz anlamıyorum ? Burada herkese belirli haklar veriliyor,sırf ceza almamaları için elimden geleni yapmaktayım.Eğer gerçekten her kelimeye işlem yapmamı istiyorsanız lütfen bunu belirtiniz.

Arkadaşlar, luck smod umuz gerçekten özverilidir. Buradaki ufak tefek atışmalarada , sizde özverili olun, yada cevap veremeyin. Sizden aynı davranışı göremedikçe zaten rakibiniz ezilecektir.

Yahu usta sen gerçekten bunamışsın. Bahsettigin 7000 raundluk savaşın olduğu tarihte savaş sonu yine tarla olan armaydi cok meraklisin ya eski foruma git bak orda duruyor yağmalar tatiller. O savaşta rodoslu alınan raporları bile asacak kadar düşmüştünüz kaldi ki biz rodos 1 bastiysak siz 3 basmıştınız. Sonuç ne tarla olan yine siz oldunuz. Ayrıca gözükara mindhunteri evire çevire kesip tufeklere kadar götürürken sizin hiçbiriniz tatilden çıkamıyordu 81.8 i hatırlarsın demi hafızan yerindeyse :) konusmuyoruz diye iyice cıvıdınız nasil bir yüzsüzlük bilemiyorum allah şifa versin :)

Biz ARMA olarak deltaya geldiğimizde , deltagücü içler acısı idi. Birtek taktir ettiğim , RED iitifak lideri anvemane idi güzel savaşıyordu. Tabi hem ARMA nın lambdadan, hemde OLD un kappadan düşmanları orada bileklerini bükemeyince Delta gücünde düşmana karşı birleştiler sizde savaşmayı öğrendiniz. Ama öncelikle savaşmak yerine rakibi savaş meydanında zayıflatmak yerine DAYI yı ve HELL i şikayet etmeye , ARMA da savaşçı nekadar oyuncu varsa onları tıpkı burada olduğu gibi klavye gücü ile yıldırma yolunu seçtiniz. yaptığınız ve bildiğiniz bu. Bunu size kimin yada kimlerin öğrettiğinide biliyorum. Ama onlarda oyunu bıraktı. isimlerini zikretmeye gerek yok. Ben ARMA nın tarihinide başarılarınıda yenilgilerinide biliyorum. Ama ARMA nın karşısında titrediğiniz günleri çok iyi biliyorum. Burada sen iyiydin ben iyiydim diye aylarca tartışmanın alemide yok. Şimdiki KAN iitifakı oyuncularınında hemen hemen hepsini de çok iyi tanırım yıllarca karşı karşıya , yan yana çok savaştık. Kerem in ittifakı BULUT lada ama hiçbiri Deltagücü kadar yaygaracı değildi. Düşmanında mert ini seçmek lazım . Orada hatamız var afola.

Burada delta gücünden arkadaşlar, şöyle yendik. Şöyle rodos bastılar. valilik bastık diye nutuk atıyorlar. Sanırsınızki hep onlar yenmiş. Eski forumda raporlar orada duruyor. Alpagunun astığı raporlar. Bir zamanlar Aytim vardı. Sonradan delta ya iltihak etti. Aytim ve delta gücüne karşı yapılan savaşlarda göztepelinin, aytim lideri şeci nin nasıl rodos a bastıkları , tüfekçilerini kestirip nasıl kaçtıkları nı görürsünüz. Bu delta gücünden yazan arkadaşlar hesapları yeni aldıkları için o savaşları bilmezler. 7000 rauntluk savaşı hiç bilmezler.

Mobil uygulamadan değilde tarayıcı üzerinden girmiş iseniz , bazı tarayıcılar da ip çakışması olur. Yandex de sık oluyor. Ayrıca vodafonda mobil uygulama olsa dahi çakışma olabiliyor.

Sendede mi yaş takıntısı var. Bu oyunu yaşlılar oynayamazmı. Valla torunumuda severim oyunda oynarım. Hesabımıda torunuma miras bırakacam. İkariam uzun süreli devam ederse. Bilgi vereyim alzheimer olanlar unutur. Bende unutmamama hastalığı var.

07.05.1980 Yilinda aksam yemeginde ne yedin ihtiyar ^^

Çok merak ediyorsan söyliyeyim. Eşimle yeni çıkıyorduk. Galata köprüsünün eminönü tarafında ayaklı birahane vardı. Bira patates yediğimi hatırlıyorum. :D

güzel masal :D:D:D ama daha surukleyıcı olsun ısterdım:D kerem abı kerem abı bızı affet abı biyat edelım elını opelım ağam kıyma bıze ağam:D

Çocuklaşma casper bunlar sana yakışmıyor. Bazen şüphe ediyorum. Gerçekten hesabını başkasımı kullanıyor.

Yaşlı başlı adamsın, torun seveceğin yerde gelmiş burda millete kişilik analizi yapıyorsun alzheimer hastalığına mi tutuldun az ötede oyna allah aşkına yav. Millete maydonoz olmayı ne çok seviyorsunuz. :) casper size anladığınız dilden konuşuyor kendi yansımanız gibi düşün onu..

Sendede mi yaş takıntısı var. Bu oyunu yaşlılar oynayamazmı. Valla torunumuda severim oyunda oynarım. Hesabımıda torunuma miras bırakacam. İkariam uzun süreli devam ederse. Bilgi vereyim alzheimer olanlar unutur. Bende unutmamama hastalığı var.

KAN iitifakındaki arkadaşlar, henüz olayın farkında değil. arkadaşlarını savunuyorlar. Ancak casper ve göztepeli olayın farkında oldukları için telaşlanıyorlar. Size lafontenden masallar anlatayım. casper seviyormuş. Vakti zamanında bir serverde (server, oyuncu isimleri bende saklı) bir bayan oyuncu ile bir erkek oyuncu buna benzer bir sebeble araları açılır. Eski forumda günlerce tartışması oldu. Hatta günlük gazete çıkardılar. Bizlerde izledik. Sonra server birleşmesi oldu. Bayan oyuncunun yolu delta gücü , göztepeli ve casper ile birleşti. ( farklı anlam çıkarmayın secret değil.) Erkek oyuncu ise ARMA ile yolları kesişti. Bu yılarca süren kin oradada devam etti. Göztepeli ve casperin dolduruşları, intikam ateşi, ARMA dan bir çok oyuncunun oyunu bırakmasına server değiştirmesine kadar devam etti. Sonunda kendi başlarına aynı durum geldi. Teleşları ondandır.