Kappa serverinde oynayan bir tipitip.
Herşey Kappada başladı zaten.
Kappa serverinde oynayan bir tipitip.
Herşey Kappada başladı zaten.
pekı benım kafam karıştı goztepelı dedeyse falcon kim:D
Falcon dan da şüpheliyim. Oda benim gibi herşeyi biliyor. ![]()
Hâlâ çakma diyor
11 senedir kimse dememiş şimdi sen çakma diyorsun ilginç
Çakma sen dedin iki mesaj yukarı bak. Bende doğrusunu falcon söyledi dedim.
Vallaha ben sana gerçeği söyledim ben onu 11 senedir tanırım hiç başka nick kullandığını gormedim duymadım. Sen muhtemelen çakmasını tanıyorsundur. Ama askerden gelmesini beklemene gerek yok hesabı acik sorabilirsin.
Çakması muhittinmiş , doğrusunu falcon söyledi. Tek farkla oyun nic i de göztepeli idi. Ben hafızama güvenirim.
Mr.Lucky orjinali bende kalsın, oyundan ve forumdan değil. Farklı ortamdan tanıyorum. 10 sene önceden. muhittin o zaman ilk okula giden bir çocuk o görevde olamaz. Neyse askerden döndüğünde sorarız.
BILGEMEN;
DELTA GÜCÜ ne derin yaralar bırakmış sende be dedecim. 62 yaşına gelmişsin ama yani bir dirhem gelişim yok geriye gitme sürecin başlamış. 1. Cengiz abi hesabında kendi oynuyor şuanda bizde sizin gibi hesaba el koyma yada isteme huyu yok o işleri siz iyi bilirsiniz istediğinizi alamayınca da ittifaktan atar itibar zedelemeye çalışır sonra korkudan da özür dilersiniz. Bunlar daha yaşanalı çok olmadi multi multi diye ağlayanların 105 kişilik ittifakında 10 tane aktif oyuncu yok kalkmış burda ahkam kesiyorlar. Rica edicem siz DELTA GUCU ile ilgili yorum yapmayın hem kendinizi rezil etmeyin hemde bizi düşük seviye oyuncuların ağzına sakız olan ittifak konumuna düşürmeyin zira dusmanin bile akıllısı ve güçlüsü gerektir azizim.
Torunum (dedecim diyene hitabım) senin yaşın ufak olduğu için bazı oyuncuları bilemezsin. Ben ARMA yı da Delta Gücünü de iyi bilirim. Oynayan 15 -20 kişiden fazla kişi yok. 174 kişilik delta gücünde kaç kişi kaldı. Benim bildiğim birtek casper kalmış. Pompa nın bile aktif oynadığını sanmıyorum. Sadıklı da öyle. Mesela gerçek göztepeli 45 yaşlarında bir oyuncu. Demekki oyunu bırakmış, bir şekilde hesap muhittin e geçmiş. KAN da ki oyunculara laf ediyorsunuz ama sizin durumunuda farklı değil. Öyle dedecim falanla kişileri rencide etmekle olmuyor. Beni bilen bilir, oyunculuğumuda kişiliğimide, rezil olmam merak etme. Nereye yorum yapacağım benim kararım.
Meğer arı kovanına çomak sokmuşum. Ben hala Şeci nin oynadığını sanıyordum. Delta Gücü , AYTİM in hesaplarına çökmüş. Başkaları isteyince feryat ediyorlar. Bütün kavga bunun içinmiş. Multiciler sizi.
madem armalısın koca arma ıttıfakını neden dagdan gelen bırıne verdınız butun hesaplarınızı ellerınızle teslım ettınız neden ıttıfakınıza sahıp cıkmadınız . buraya gelıp bunları konusuyor olabılmen ne garıp
Aynı soruyu şeci ye sorarsan sana açıklama yapacaktır. Dengeler o duruma getirdi. Şeci de ittifakını yıkmak istemezdi. Artık ittifaklarda 174 kişi görünsede aktif oynayan 20 kişi
Ben ARMA lıyım. unuttunmu?
Çoğul kullanma ben birey im. Benim söylediklerim beni bağlar.
MR. lucky e gerek yok, falcon u verin yeter.
Ambrosia yi yolla
casper senden bıkmış zaten 100 ambroya anlaşıyoruz.
MR. lucky e gerek yok, falcon u verin yeter.
Display MorePatosa dedim ki tașı sehri söyleyecegim nickimi korkusundan gelemedi. Kana dedim ki iste delta gücü iste kordinatlar korkularindan kafalarini sura gömdüler.
Bilgemen dediki 500 ambrosia vereyim söyle tamam dedik oda palavra cikti. Kan iste tamamen seyirciye oynayan bir ittifak.
Göztepeliyi begenmezler lafta ama çatır çatır kesilirken agam elini öpem yapma diyorlardi.
Bir ittifaka bu kadar laf söylense simdiye 50 kere savas cikardi. Görüldügü gibi kan ittifaki tamamen içi boș bir ittifak
Oyundan mesaj at verecem dedim. Sen kıvırdın.
bilgemen ustadım kordinat ver diyorum isim ver diyorum tık yok anca laf yapar bunu kim korkutmuş arkadaş bilmem lazım :))))
benden korkuyo
35 54 kordinatta delta işe yaramaz itifağın ortasına hesap actım bile :)))hadi acıkla adını
putin e komşu olmuşsun, abd , rusya savaşı çıkacak
nickimden belli değilmi
falcon un koordinatını açıklayan delta gücü oyuncusuna 500 ambro
Bana yolla ben söyleyecegim kordinatimi
Asiret cesaret edip gelebilecek mi görelim
hesap ismini özelden yada oyundan gönder, kotları göndereyim ![]()
falcon un koordinatını açıklayan delta gücü oyuncusuna 500 ambro ![]()
Bizde rahatsiz oluyoruz sürekli Kan ittifaki üyeleri generalimizin arasini arkadaslariyla acmak icin yalan yanlis seyler yazip fitne cikariyorlar. Haliyle cevap hakki dogruyor bizlerede
Falcon en çokta sen kaşıyorsun. Patnos delta da bile değil. Ona bile bulaştın. Dikkat et aşiret e karşı gelen pişman olur.
Selam!
Bu tartışma başlığı harici bu kadar birbirine kin beslemiş,birbirine olan imaların söylendiği konu,forum yok.Bu konu içerisinde bu tür mesajları artık görmemeyi umuyorum.
Saygılarımla,
Smodum aslında konuyu kapatmanız daha hayırlı olacak . Her iki tarafta , durulacak gibi değil. Bizlerde seyrediyoruz ama tsarafsız olarak yazılanlardanda rahatsız oluyoruz.