Posts by ErGeNeKoN

Kaynak konusunda sıkıntı yok adasındaki madenler 60-60. Onları yükseltirken olay farklılaşıyor. 60 seviye maden için çok fazla kaynak lazım. Kaynak ta Araf a düşen hesaplardan geliyor. 10 bağış hesabın var. Bunları araf a düşürdüğünde ada bağışların geri yüklenir. Tekrar sunucu seçerken A sunucudan B sunucuya geçersin bağış ı oraya yapıp araf a hesap geri düştüğünde bağışların ikiye katlanır. A sunucudaki önceden yaptığın bağışta silinmez. Tekrar A sunucuya döner orada adandaki küçük hesabı yan adaya ışınlayıp araftaki hesabını adana taşırsın. Bingo 3 kat bağışın oldu. 1 yılda bunu çok kez yapmak mümkün. Biz 40 seviye lüx maden yükseltirmeye zorlanırken madenleri 60 a çıkarırsın. Ha bu olay bug değil. Oyunun size verdiği fırsat. Strateji. Nasıl fırsat öncelikle multi hesap yasallaştı. Sonra Araf yolu ile hesap taşıma yasallaştı. Araf a düşen hesaplara tıpkı sunucu birleşmelerinde olan fırsat tanındı. Bağış kod ile kaynaklı , altınlı GP li hesap satışlarının önü açıldı. Ama fırsatçılar doymadılar. Bu sefer bağış kod ile aktif sunuculardaki hesapları ele geçirerek bindikleri dalı kestiler. Bağış kod durduruldu. Şimdilik tekrar açılmaz diyorlar ama artık oyuna güvenim kalmadı.

Gerçektende bu oyun şaka gibi oldu. Enfazla + 100 kapasite verip 600 olur demiştik. Hesaplar yine yanlış oldu. Görsel deki kargo boşluğu+ 80 = 100 ü de vermiyor. 100 için Bina kademesi yeterli değil diyor. Kargo gemileri 600 değil 580 Bütün bu tantana 80 kapasite için mi idi. Oyundan soğutmak için herşeyi yapıyorsunuz. Vakti zamanında maarif bakanı, şu okullar olmasa ben eğitim i çok güzel idare ederim demişti. Bu ikariam yönetim ve oyun yazılımcıları şu oyuncular olmasa ikariam ı çok güzel idare edecekler.

%10 artış, 300 gemide 30K , 1000 kapasite olsa yine de iyi olurdu. Çok düşük kaldı. Dağ fare doğurdu. Binalar ve madenler yükseldikçe malzeme artıyor. Nakliye kapasitesinin artmasını beklerken hayal kırıklığı.

badidol Since they lowered the building costs on the test server, they lowered the points according to the amount of materials. However, we had upgraded these buildings according to the old amount of materials. My points dropped from 48 million to 41 million. If they do this on other servers, it will be unfair. This should be prevented now.

If this happen, everyone will have their score dropped. So you will be at the same place in score

It didn't happen that way. The other player raided the GP, raided a different building. I raided the town hall and my points went down. The other palace raided but they didn't go down. Yet we consumed the same amount of materials. My score dropped from 76 to 98.

badidol Since they lowered the building costs on the test server, they lowered the points according to the amount of materials. However, we had upgraded these buildings according to the old amount of materials. My points dropped from 48 million to 41 million. If they do this on other servers, it will be unfair. This should be prevented now.

Tahminimce ticaret gemi kapasiteleri çok cüzi gelişir ve %100 ambrosia sıkıştırırlar gelişim için hayırlı olsun tüm ikariam Ailesine bina gelliştirmeyen bizden değildir 😂 😂 😂

Görüntü böyle.

nakliye gemilerinde ikinci kademede altın ve kaynak artışı

Sonraki Kademe: Elle yük sabitleme

Kargo boşluğu +20 ⇒ +40

• 25.158 altın
    • 12.001 kristal.

FastFooD Ben test sunucudan iletimde bulundum. Kristal çok fazla lazım olacak Fakat çoğu hesap mermerde üzümde yada sülfürde. Daha önce hesaplara bir sefere mahsus premium tüccar vermişlerdi. Test sunucuda 4000 ambrosa verdiler. Bunu diğer sunucularda vermiyecekler ise bir sefere mahsus hesaplara 100 premium tüccar vermek mümkünmüdür? Bunu iletirmisiniz.

birimlerde de yeni geliştirmeler mevcut. ileride savaş sistemini de değiştirir bunlar.

Hoblit in ikinci kademesinde kaynak ve altında artış çok fazla , bu artışlara dayanmak zor. Yükseldikçe daha fazla olacak. Büyük hesapların işine yarıyor. Altın %450, kristal %100 süre de 3 saatten 5 saate çıkıyor.

• 26.842 Altın
    • 8.847 kristal
    • 5s

Gelecek gunceleme ile birlikte genel puan düşüşü yapılıyor test serverinda öyle oldu buda bir haksızlık bence

merak ettiğim konuya cevap gelmiş :) ne kadar bi düşüş oldu bu demek oluyor ki sıralamalar inşaat basım durumuna göre değişecek

Hesaba göre %15 gibi düşünün benim puanım 48milyon gibi idi 41 milyon a düştü. Listede 20 sıra geriledim.

Hakanım sen bari yapma, tecrübeli oyuncusun. Savaşçısın. Karaborsa versiyonunu incele. 0.5. 9 orada mucitsiz birim satılabileceğini söylüyor. Yine oyuna yeni başlamış bir oyuncu, topçu yu, balon gemisini araştırmamış, mucit atölyesi de yok. Karaborsadan birlik alabilir. Savaşa sokar. Savaşta aldığı birlik mucitli ise 3 zırhlı , savaşta da mucitli savaşır. Oyuncunun mucitine göre olsa idi bu oyuncu hiç mucitsiz savaşırdı. Mucit senin bastığın birliklere geçerli. Kışla ya girdiğinde senin ve depodan ( karaborsa) birlikleri mucitli görürsün. Savaş anında meydana çıkar. İki ittifak örs dahil herşeyi eşit ama bir taraf yeşil rapor alsa dahi daha fazla kesilmiş ise bu depodan alınan mucitsiz birliklerden dolayıdır.

Mucit atölyesi çok eski bir uygulama, şuanda ikariamda mucit yükselmesi olmamış hiç hesap yok. o yüzden karaborsalarda satılan tüm birlikler mucitli. nasıl mucitli, 3 seviye zırh mucitli. Bu birlikler yeni versiyona göre mucitlenmez ise 3 seviye zırh ta kalır. Sen hesabına mucit atölyesi kurdun elindeki birlikleri son seviyeye mucitledin. Ben mucitlemedim. Eşit miyiz hayır. karaborsadan aldığım birlikte mucitsiz. eşitmiyiz hayır. Yada hesabım ı üst seviyeye mucitledim. karaborsadan 7 seviye mucitli birlik aldım. sen 50 seviye mucitlisin. Eşit miyiz? Her halükarda eski askerlerin tamamı mucitlenmesi lazım Hesaplarında. Depolarda bu zor. Dersimize yarın devam ederiz. Ben yaşlı adamım. Uyumam lazım. İyi geceler.

Ben asker basıp satıyorum. Ancak mucit yükseltme yapmadım. Bastığım askeri karaborsaya koydum. Satın alan kişi bu askeri savaşa sokarsa ne olur? mucitsiz savaşır. Yine ben yeni oyuncuyum hesabımda mucit atölyesi yok. Ancak karaborsadan aldığım asker en üst seviye mucitli. savaşa soktuğumda mucitli olur. Burada önemli olan satın aldığın birliğin mucitli olup olmaması.

Ellerindeki mucitsiz yanı 3 seviye zırhlı asker. 50 seviye zırhlı asker karşısında çöp. Ya 50 seviye ye çıkarması lazım. Örneğin üzerinde 117,31M GP yüklü hesap , bir birlik 4 saat sürüyor. şimdi bu hesap sadece bir seviye için 48 yükleme yapması lazım 48x4 saat ( buradaki 48 elindeki karacı birliği ve denizci birliğinin çeşidi) sadece 1 seviye zırh için açık kalacak. 8 gün bu hesap açık kalabilir mi? Benim birliğim az yükseltmeleri 50 seviye bile yaparım , kaynağım olduğu sürece. Ama bu hesabın yapması zor. Sonuçta GP yi salması lazım.

Bende ondan bahsediyorum. Yeni düzende GP yüklü hesap olmayacak, GP leri salacaklar. Zırhlı hesaplar gündemde tabi zırhlı hesap ta maliyetli olacak. Kolay değil. Kristal ve yüklü altın gerekli. Bireysel değil , İttifaklar revaçta olacak. az birlik, yüksek zırh, fazla GP beslemeye gerek yok.

Yeni güncelleme ile iyi şeylerde olmaya başladı. Öncelikle binalarda kaynak maliyetleri azaldı. Örneğin 40Lvl belediyeyi 41 e yüklemek için 3,5 milyon mermer gerekiyordu. Yeni yükleme ile 1.25 milyona düştü. 2.250 mermer düşüşü çok iyi.

Bir diğer konu birliklerin mucitlenmesi, bu konuda sınır yok. Ne kadar geliştirirsen okadar yüksek birliklerin zırh alır

Yeni güncelleme ile GP yüklü hesaplar da birimler şuan zırh ları düşük. Bu birlikleri zrhlarını yükseltmek için GP hesaplarının açık olması gerekir. Bu sefer altın ve üzüm sarfiyatı ile birlikler dağılabilir. Zırh yüklemeseler, buharlı şahmerdan , zırh yüklü birliğe karşı, taşçı gibi olur. Yani çöp. Birde zırh yüklemede sınır yok. Rakip ne kadar yüklerse, kaynağı ve altını ne kadar fazla ise GP li hesap ta ayak uydurmak zorunda. Buda demek oluyor ki GP hesaplarda tarihe karışabilir.

Bir diğer konu bağış kodlarının kapatılması. Bu büyük suistimale yol açıyordu.

Bir de hesapların araf a düşmesinde bazı kısıtlamalar yapılır ise oyun oynanır hale gelmiş olacak.

uh question.. are they resetting all unit upgrades to 0? meanie all the upgrades we did to units becomes useless/worthless?

That is going to be extremely upsetting.

Especially for a small account I've been breaking my back doing unit upgrades for the last 2 weeks.. crystal don't grow on trees.. not to mention the gold.

Loading over existing loaded volumes. Not from 0.

In the match between a high armored account and a GP loaded account, balance is achieved. However, if the GP loaded account is replaced with a high armored unit, balance is achieved. But this will cause problems for GP accounts.