Posts by ErGeNeKoN

Bir imparatorlukta şehirlerde en önemli bina belediyelerdir. Belediyelerin ne kadar yüksek ise vatandaşın o kadar çok olur. Vatandaşın yoksa , asker basamazsın, vatandaşın yoksa kaynaklarda çalışacak işçi bulamazsın. Vatandaşın yoksa bilim adamın olmaz, vatandaşın yoksa rahibin olmaz. Vatandaşın yoksa altının olmaz. Bunların hepsi belediyeler sayesinde olur. Belediyelerde genel olarak en yüksek binaladır. Orada kaynak indirimine gittiler. İlerisi için avantaj ancak puanlar silinmese iyi olurdu.

Kaynaklar iade edilmiyor. Ancak yeni kaynak değerlerine göre hesaplama yapılıp, şimdiye kadar eski değerler üzerinden alınan puanlar siliniyor. Puanların %10-15 i siliniyor. Benim test serverde 8 milyon puanım silindi.

Tarafsız bir gözlem ile raporları inceledim. Deniz savaşında rodos basan taraf birlikleri kalabalık iken basmış. Raporu tam göremiyoruz ama ya örs ü bitmiştir. Yada limana gelecek olanlar düzensiz birlikleri kesmek için basmıştır. Uzaktan birlik atmış olanlar varsa onları devre dışı bırakmak için de rodos basar. Bunlar hep taktik. Neden bastın denilmez. Anlaşma yapılmış ise basarsa yanlış olur. Yağmalarda bazı raporlarda sadece kaynakları gördük. Birlikleri göremedik. Ecel in raporlarına zaten bir şey denmez, kalite belli oluyor. Ümmüş deki yağmaya takıldım. Okadar birliğe gerek varmıydı.

Yinede emeğe saygı, tebrikler, kılıcınız keskin olsun.

DIAS can you post the sea charts comparison? or at least the last 5 levels I wanna see if it's going to be more expensive after 13, I was thinking of upgrading mine, I'm guessing it will be cheaper to do it now but not sure... im not on test.

Trade ships were 25% faster in Zelus. In the latest version, trade ships are 5% faster than Zelus on the test server with the sea map archive. They will be 30% faster on the normal server. Was there a feature related to Speed in the inventor's workshop?

badidol Test on server There were increases in Town Halls in 6 of my cities before the update. 4 of them have been completed. Now the upgrades have stopped in two of my cities. Time does not move at all. What is the reason? It's currently in a bug state, we're just waiting.

Will you make a return on the municipality buildings? Will the resources I spent be refunded?

It was fixed after formatting. No need anymore

Bilmediğiniz konu varsa yazın güzel dostlar aydınlatalım bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😂 özellikle bazı kişiler favorim oldu artık onların yeri ayrı 😂

Var. Daha önceden Falkon her konuya böyle dalardı. Herkes oyundaki adını merak ederdi. Oyundaki ismini söylesen de bizde aydınlansak. Şimdi oynamıyorum diyeceksin, eski isminde olur. Belki eski ittifak arkadaşlarını buluruz. Diploman tescillenmiş olur. 8o

badidol Test on server There were increases in Town Halls in 6 of my cities before the update. 4 of them have been completed. Now the upgrades have stopped in two of my cities. Time does not move at all. What is the reason? It's currently in a bug state, we're just waiting.

Will you make a return on the municipality buildings? Will the resources I spent be refunded?

Bu şartlarda bile insanlar savaştan kaçıyordu, şimdi güçlü hesapların ilerlemiş mucidinden dolayı herkes savaşmaktan kaçacak.

Büyük hesaplar bile yüklü GP nin bakım masrafından dolayı, GP leri başka bir hesapta toplayıp tatile alıyorlar. General yüksek skor listesi tatil cenneti. Bu hesapları tatilden çıkarmak, GP leri aktarmak, birde aktarılan hesaplarda IP lerin birbirine karışması, ittifakta kime hangi GP verildiği, yanlış hesaptan aktarım. Üniversite uzmanlık eğitiminden daha zor. Şimdi herkes kendi hesabında mucit i sonsuza kadar yükseltir. Bakım masrafını karşılayacağı kadar GP yi hesabında tutar. Çünkü ufak hesaplar o sonsuzluğa erişemiyecekler.120 milyon GP yerine 500bin üst sınırda mucitlenmiş GP yeterli olacaktır. Hatta daha azı bile

Son güncelleme ile binalarda kaynaklar düşünce puanlarda düşüyor. Test serverde benim puanım %15 düştü. Bina yükseltmelerinden dolayı sizlerinde düşecek. THRALL ın puanıda %15 düşecek. O GP alarak DENGE ler. Ama siz GP alamadığınız için yine mağdur olacaksınız.

Evet tekrar detaylı inceledim. Yükseltme yaptığım şehirde altın ve kristal kaynaklarım tam seviye tam. Oyun tam değil. :P 5 i göstermiş 4 de kilitlemiş İngiliz forumda User12996 da aynı şeyi söylüyor. 4 de kilitlendi.

Gerçektende bu oyun şaka gibi oldu. Enfazla + 100 kapasite verip 600 olur demiştik. Hesaplar yine yanlış oldu. Görsel deki kargo boşluğu+ 80 = 100 ü de vermiyor. 100 için Bina kademesi yeterli değil diyor. Kargo gemileri 600 değil 580 Bütün bu tantana 80 kapasite için mi idi. Oyundan soğutmak için herşeyi yapıyorsunuz. Vakti zamanında maarif bakanı, şu okullar olmasa ben eğitim i çok güzel idare ederim demişti. Bu ikariam yönetim ve oyun yazılımcıları şu oyuncular olmasa ikariam ı çok güzel idare edecekler.

Seviye 5'i yaptın mı yoksa yaparken mi öyle yazıyor?

Tekrar detaylı inceliyeyim. Bir yerlerde hata varmı? Ama maalesef küçük oyuncular mağdur olacak. İstenilen Altın ve Kristal ile oyunu dürüstçe oynamak mümkün değil.

Cant wait to terrorise all the builders who will not spend all their resurces on army upgrades because it does not add total score.🤣Plus with all those upgrades on trade ships it will be so nice for farming them😍 And their walls will be weaker?:love:

So nice... Perfect:thumbup:

Btw it would be nice to add new achievements for new unit upgrades:)

The upgrade for merchant ships has hit a wall at the moment. Capacity increased from 500 to 580.

Kaynak konusunda sıkıntı yok adasındaki madenler 60-60. Onları yükseltirken olay farklılaşıyor. 60 seviye maden için çok fazla kaynak lazım. Kaynak ta Araf a düşen hesaplardan geliyor. 10 bağış hesabın var. Bunları araf a düşürdüğünde ada bağışların geri yüklenir. Tekrar sunucu seçerken A sunucudan B sunucuya geçersin bağış ı oraya yapıp araf a hesap geri düştüğünde bağışların ikiye katlanır. A sunucudaki önceden yaptığın bağışta silinmez. Tekrar A sunucuya döner orada adandaki küçük hesabı yan adaya ışınlayıp araftaki hesabını adana taşırsın. Bingo 3 kat bağışın oldu. 1 yılda bunu çok kez yapmak mümkün. Biz 40 seviye lüx maden yükseltirmeye zorlanırken madenleri 60 a çıkarırsın. Ha bu olay bug değil. Oyunun size verdiği fırsat. Strateji. Nasıl fırsat öncelikle multi hesap yasallaştı. Sonra Araf yolu ile hesap taşıma yasallaştı. Araf a düşen hesaplara tıpkı sunucu birleşmelerinde olan fırsat tanındı. Bağış kod ile kaynaklı , altınlı GP li hesap satışlarının önü açıldı. Ama fırsatçılar doymadılar. Bu sefer bağış kod ile aktif sunuculardaki hesapları ele geçirerek bindikleri dalı kestiler. Bağış kod durduruldu. Şimdilik tekrar açılmaz diyorlar ama artık oyuna güvenim kalmadı.