Biz birbirimiz yeni tanımıyoruz. Oyuncu panelime girersen , Abi bana ulaşırmısın mesajın halen duruyor. Ben bir şey yazıyorsam boşuna yazmam. Gece saldırısı sen hastahanede iken oldu. Bu arada geçmiş olsun. Özelden de ulaşabilirdim ancak buradan yazdıysam demekki haksızlığa tahammül edememişim. Olaylar gerçekten bireyseldi. Hacı olayı da sizden önce bize saldırmışlardı. O zaman ki diyalog, Ketoda ki de yine sizden sonra keto ya geldiklerindeki olay. Ben ayrıca zaten keto dayım. Gerçektende çiftçilik yapıyorum. Bundan da gocunmam.
D-A ya gelince bunlar ufak oyuncular, ufak ittifaklar , ufak ittifaklara sempatim var. Bizim ittifakta inaktif oyunculara yağma atmaları için müsade bile ediyorum. gelişsinler diye. Sizin kaç inaktif hesabınıza saldırmış olabilirler. Bırakın saldırsın gelişsinler. Hesabına bakmayıp inaktife düşüyor ise bir oyuncu , yağma yemesi normaldir. Ben büyük ittifakım benim inaktifte olsa oyuncuma saldırılmaz diyorsanız işte EGO budur. Ufak oyuncular ne kadar çok gelişirse ikariam da o kadar kalabalıklaşır. Bırakın oyuncular gelişsin, adamlar ezip oyundan soğutmayın. KAN a gelince , savaş diyorsanız savaşırız, dostlarımızı kıracak halimiz yok. Tekrar geçmiş olsun. KILICINIZ KESKİN OLSUN.