Posts by ErGeNeKoN

Biz birbirimiz yeni tanımıyoruz. Oyuncu panelime girersen , Abi bana ulaşırmısın mesajın halen duruyor. Ben bir şey yazıyorsam boşuna yazmam. Gece saldırısı sen hastahanede iken oldu. Bu arada geçmiş olsun. Özelden de ulaşabilirdim ancak buradan yazdıysam demekki haksızlığa tahammül edememişim. Olaylar gerçekten bireyseldi. Hacı olayı da sizden önce bize saldırmışlardı. O zaman ki diyalog, Ketoda ki de yine sizden sonra keto ya geldiklerindeki olay. Ben ayrıca zaten keto dayım. Gerçektende çiftçilik yapıyorum. Bundan da gocunmam.

D-A ya gelince bunlar ufak oyuncular, ufak ittifaklar , ufak ittifaklara sempatim var. Bizim ittifakta inaktif oyunculara yağma atmaları için müsade bile ediyorum. gelişsinler diye. Sizin kaç inaktif hesabınıza saldırmış olabilirler. Bırakın saldırsın gelişsinler. Hesabına bakmayıp inaktife düşüyor ise bir oyuncu , yağma yemesi normaldir. Ben büyük ittifakım benim inaktifte olsa oyuncuma saldırılmaz diyorsanız işte EGO budur. Ufak oyuncular ne kadar çok gelişirse ikariam da o kadar kalabalıklaşır. Bırakın oyuncular gelişsin, adamlar ezip oyundan soğutmayın. KAN a gelince , savaş diyorsanız savaşırız, dostlarımızı kıracak halimiz yok. Tekrar geçmiş olsun. KILICINIZ KESKİN OLSUN.

Gerçekten şaka gibi. Gp yi yüklenmişsin, Cyclops da kara raporunda belitilen kişi kadar oyuncusu olan en düşük D-A ittifakına karadan saldırmışsın. Sen karadan saldırıken diğerleri yağma atmış bunu başarı olarak buraya asmışsınız. NoMeRCy ,KenNoKage, kaptanihtiyar ve diğerleride beğeni atmış. Geçenlerde de KAN ittifakına gece baskını yaptınız. Tıpkı DENGE nin size yaptığı baskın gibi. Ben ve ibrahim araya girdik. Oyuncularınıza söz geçirebildiniz. Çok geçmedi yine saldırılara devam ettiniz. Oyuncumuzda ittifaktan çıktı ve sizin oyunculara kilit attı. SAKINCALI bana mesaj attı. Bende olay bireyseldir, ittifakları karıştırmayalım dedim. Yukarıdaki aynı ekip olay bireysel değilmiş gibi düğüne gelir gibi GP yüklenip boş adalara yağmaya gelmiş. Yukarıda FROST Denge için Ego dan bahsetmişti. Arkadaşlar lütfen EGO larınızı yere indirin. Siz DENGE ile savaşırken FROST un ricası ile onun adasındaki yeri NoMeRCy e bıraktım. Yine bireysel olarakta oyuncularımız destek verdi. İyilikleri çabuk unutuyorsunuz. Hacı ya okadar laf ettiniz. Hacı ya Zelus da ve Keto da bir kere ricada bulundum. Beni kırmadı ve tek saldırı dahi yaptırmadı. DELİ ittifakında Ahde vefa yok.

styx hiç bir özelliği olmayan bonus yok eski Alpha benzeri sunucu. Atlas da mermer bonus daha fazla, keto da kristal bonus daha fazla, cyclops da odun ve sülfür bonus fazla ve asker basım daha hızlı, savaş sunucu gibi

Destek hesabınıza giriyorsanız, ticket açın. Hesap isminiz? Hangi sunucuda oynuyordunuz? Bunları belirtin. Ticketinizin coma hesabına yükseltilmesini talep edin. Muhtemelen sunucu birleşmesinde hesabınız otomatik olarak bir sunucuya aktarıldı. ve sonrasında mezarlık a Araf a düşmüştür. Belli bilgileri verdikten sonra araftan çıkarılır. Ancak hesabınızın e posta bilgileri ile lobi hesabı da açmanız gerekebilir. Lobi açıldığında hesabınız aphostel de görünür.

tamam da bizim oyuna müdahalemiz bulunmuyor deyip geçiştirmeyin lütfen, bir çözüme kavuşacak mı ya da çözüm aranıyor mu bilgi verin?

Hatayı raporlamışlar ama kayıplar geri verilecek mi, orası belli değil.

hiç aydınlatıcı bilgi verilmiyor en azından hatanın raporu sonrası dönüş ne oldu vs

Kayıpları geri vermek zordur. Geri verebilmek için film i geri sarmak gerek. Oda mümkün olmayabilir. Hata tesbit edilir. Bir sonrasında aynı hata tekrarlanmaması için önlem alınır. Bu hep böyle olmuştur.

Pannacotta Birleşme ile birlikte envantere gelen inşaat malzeme bağışı için

İnşa malzemesi bağışı

Bilgi
    Bu eşya maden ocağı ya da oduncu kampı geliştirmeleri için bağışlanabilir.

Bu eşya envanter üzerinden kullanılamaz, cünkü bir premium fonksiyonu için kupon görevi taşıyor. Sözkonusu fonksiyonu oyunda kullan! Envanterde böyle bir eşya varsa, Ambrosia yerine kullanılacaktır.

Bu kadar inşa malzemesini nereye sığdıracağız?

Lüks ürün bağışı için

Lüks Ürün Bağışı

Bilgi
    Bu eşya maden ocağı ya da oduncu kampı geliştirmeleri için bağışlanabilir.

Bu eşya envanter üzerinden kullanılamaz, cünkü bir premium fonksiyonu için kupon görevi taşıyor. Sözkonusu fonksiyonu oyunda kullan! Envanterde böyle bir eşya varsa, Ambrosia yerine kullanılacaktır.

Hayatta her zaman mucizeler yaşanır.

Açıklaması yapılmış. Bu açıklama ile oyuncular Lüks ürün bağışını maden ocaklarında kullanmak istiyorlar. Tabiki kullanamıyorlar. Halbuki açıklamanın Tapınaklarda kullanılacak denmesi gerekir. İlgili yerlere iletirseniz. Bu çeviriyi düzgün şekilde yaparlarsa karışıklık önlenmiş olur.

Forumda duyurusu yok sanırım ama Discord kullanmayanlar için haber vereyim.

Keto ile Cyclops'a gidenler (ve Kronos ile Zelus'u terk etmeyenler) üzüm bağınızı kontrol edin.

%45 etkinlik bonusu görünüyormuş.

Tüm sunucularda, TEST dahil. Odun, mermer, üzüm, kristal sülfür Tamamına %45 ayın 10 u ve saat 10 kadar. İkariamın doğum günü hediyesi imiş ama forumda ne yazıkki bildim olmadığından geç farkettik.

Envantere tekrar kule dikilmesi için item gelecek. Lamba yağını aktif ettiğinizde onun sağladığı %10 u kullanmış oldunuz. Bu güne kadar kullanmış olduklarınız gelmez. Ancak birleşme sırasında kulede yağ aktif ise , indirim kullanılmamış ise belki onun için item verilebilir.

korsan puaninin sifirlanacagi yaziyordu forumda. Duyurularda okudum diye hatirliyorum.

Bknz:

Korsan puanları ve mürettebatıma ne olacak?

Mürettebat hedef sunucuya aktarılacak, ancak kaptan puanları kaybolacak.

Gelelim sizin meseleye, bu tip durumlar için badidol'ün hemen ortaya attığı "Aynı anda herkesi memnun edecek bir yöntem yoktur" cümlesi karşımıza çıkacak ama yine de İngiltere forumuna konuyu açmak mı istiyorsunuz? :/

Badidol un SS lerini takip ettim hep, Panna nın cevabını kaçırmışım. Haklısınız. Ama birçok kişi kaçırdı sanırım. Son güne kadar puan kasanlar oldu.

Sunucu birleşmesinde bir hata da korsanda yapıldı. Birleşme sırasında korsan döngüsü yenilenmiş olsa herkes baştan başlamış olacaktı. Ancak korsan puanlarını aktardılar. Son gün herkes liste beklerken korsan puanları silindi. Önceden mürettebat a çevirenler kazançlı çıktı ve mürettebat silinmedi. Burada yapılan büyük adaletsizliktir. Çünkü finalde çoğu oyuncu puanlı girmek isterken ters köşe oldu. Bu durumun birleşme ile ilgili soru cevaplarda açıklanması gerekirdi.

Yok bu arkadaşlar , deltadaki ARMA dan değil.

3. kısımda ulubatlı nında bahsettiği gibi, eski forumda olan EN ler köşesi yapılabilir. En uzun kara savaşı, En uzun liman savaşı, En büyük yağma, En büyük liman, En büyük tersane, En büyük kışla, En büyük saray En büyük mucit, En büyük korsan puanı gibi.

Global forum olmadan önce, (Eski Forum) daha haraketli idi. Bu haraket, önce forumların birleştirilmesi, sonra Bir çok bildirimin discort da yapılması üzerine kesildi. Çok daha önceleri İRC zamanında irc e de gelen oyuncular oluyordu. Ama onlar daha çok ceza alan hesaplar, yada yöneticilere bilgi danışmak, yada sorunlarını ticket yerine İRC den çözmek içindi. Şimdi discort da bu tarz yoğunluk var. Ancak forum daha ıssız. Sizler savaş raporlarına yorum yapılmasın. Savaşanlar savaş raporu assın. tartışması derseniz. Buraya rapor asanlar haricinde kimse uğramaz. Yıllardır, Savaşlar oyunda yapılır, sonuçları forumda tartışılır. Hakaret olmadığı sürece bırakın tartışsınlar. 18 yıldır yasak diyerek bir yere varamadınız.,

Bir diğer konu, önceki forumda oyunların stratejileri hakkında oyun opları yada forum mod ları yardım konularını işlerdi. o konuları eski forumdan canlandırmak mümkün değilse, yardım ile ilgili oyunculardan gönüllü olanlara yetki verin. Örneğin bazı konularda yardımcı olan oyuncuları görüyorum. Yine eski forumda nöbetçi team gibi geğik köşeleri vardı. Hepsini küstürdünüz. >Mesela bir öneri, oyunda bazen çark olayı oluyor. bu çark ile oyuncular kaynak kazanıyor. Bunu forumda deneyin. çarktan ambrosia karşılığı hediyeler kazansınlar. bir kaç kere deneyin. forumda katılım sayısı çoğalacaktır. .

Correct and yet Wrong as well!

Per Badiol, (Discord post) each server when they start up will RANDOMIZE the resources at startup - so, on the new server, the same Island will not always have the same resources as the old server! Not to mention you will have 5 - 13 OLD servers merging into each of the 2 or 4 new servers, meaning that there other players that were on those exact SAME coordinates as you but on a different server.

Nope, that's wrong. The map on all servers for both miracles and resources will stay the same as it is now.

The location of the old temples on server 1 will change and will be the same as the layout of the current servers.

.FrOsT.

I have a question.

When people will start coming, how they will know the positions of others, to send a unit? Many people will come to 50:50 (and all other cords) and if the island is full, they will be moved automatically.. only system knows where

Or they will start sending units, randomly, to everyone in order just not to move?

No matter what your current coordinates are, the system will place you at those coordinates again. If you know your opponent's coordinates in advance, by sending troops to their city at the same coordinates on the new server

I agree on the reward issue. Yes, Ikaria owes us and the players from other countries and servers. Test server players were given 5,000 ambrosia twice. It would be great if, at the moment of the merge, all country server accounts were given 1,000 ambrosia once.

Arkadaşlar, günlerdir burada olanları takip ediyorum. Yazmamak içinde kendimi zor tutuyorum. Raporlara bakıyorum. çoğu içinde birlik olmayan yağma raporları. Cephe savaşlarına bakıyorum. 50 raund a çıkmamış. Birtek birbirine denk olan her iki ittifakta da dostlarım olan Joker ( Denge çatısı altında) ve WOO ittifakının cephe savaşı 150 raund ve 180 raund, 28 gün sürmüş. Her iki ittifakıda tebrik ederim. Savaşmışlar. Diğer iki büyük ittifak savaşmıyor. Şöyle günlerce aylarca savaşın içinizde hınç ı dökün Zelus a sakinlik gelsin. İki ittifakın bu didişmesinden gelecek olan birleşmeden dolayı yeni sunucuyu kimse tercih etmeyecek. İki ittifakın liderleri bir araya gelsin. cephe belirlesinler, birleşmeye kadar savaşıp buna son versinler. Yada yine iki ittifakın lideri konuşup el sıkışsın. Bu didişmeyi bitirin. Savaşan dostlarım KILICINIZ KESKİN OLSUN.