14 mayıs çiftçiler gününde kimse mesaj atmamış. Demek ki ika da çiftçi yok.
Posts by ErGeNeKoN
-
-
13. Şehir için yeni versiyon gelebilir. Instagram da yeni post vardı.
13.sehri falan bosverde su savas sistemine el atsalar ne güzel olacak.
Round süreleri falan cok cok uzun.
Ayrıca savas anını animasyon olarak görsek ne güzel olur.
Sadece animasyon yetmez çevrimiçi olanın avantaj sağlayabilmesi gerek savaşlarda.
Busene şampiyonlukta gitti yine kaldık ikariam a
-
13.sehri falan bosverde su savas sistemine el atsalar ne güzel olacak.
Round süreleri falan cok cok uzun.
Ayrıca savas anını animasyon olarak görsek ne güzel olur.
Eğer oyunun toparlanmasını istiyorlar ve yeni oyuncu çekmek istiyorlar ise, öncelikle savaşlardan başlamaları gerekir. Yoksa şuan hepimiz çiftçiyiz. Çiftçi ikariama bir şey kazandırmaz.
-
-
Uygunsuz içeriktir.
-

Bu kısır döngü "ince" bulgurdan mı?
Karakılçık

-
yukarıda sana demedim yazıyor.
-
Ne dedin?
-
kime dedin ?
-
Hayır ben demedim
-
yok ya karıştırmadı

Karıştırmış.

Sen Fransızda kalmışsın.
-
-
Fransız'a cevap yazmışlar.
"Oyun ölmekten uzak. Neden bir Instagram sayfası oluşturduğumuza gelince: oyuncular bunu istiyordu ve yapması kolay, biz de yaptık."
İnstagram olayı aslında fena fikir değil. Oynanan her ülkeden bir instagram fenomenine reklam verip, serverları doldurabilirler. Bizden mesela "şey la İbrikçibaşı" olabilir. Sonra çocukları da oyuna başlayabilir. Bunu gören " acur arazi" ikariamı satın alabilir ve sonra olaylar gelişir..
Adam uçakta başka yolcu istemeyip, tüm biletleri satın alıyor. İkariam ı alırsa hepimizi banlatır. Sadece şeyla ibrikçibaşı kalır.
-
Display More
Fransız'a cevap yazmışlar.
"Oyun ölmekten uzak. Neden bir Instagram sayfası oluşturduğumuza gelince: oyuncular bunu istiyordu ve yapması kolay, biz de yaptık."
(Şirket bizle aynı görmüyor demek ki)Yeni mesaj da yayınlamışlar.
"Ah, müzik. Müziğin tatlı sesi. Elbette müzik kelimesi de pek çok şey gibi eski Yunanlılardan geliyor. "Müzik" kelimesi, Yunan mitolojisindeki eski sanat tanrıçaları Muses'ten türemiştir. Belki amfitiyatroda hızlı bir konser için Ikariam'daki vatandaşlarınıza katılın?"
Genel kültür ile beraber ipucu veriyor olabilir mi?
Yeni gelecek versiyonda projeksiyonlu tiyatroda müzik çalabilirler. Instagramdaki yarışmada kazanan 10 kişi belirlendi. Önümüzdeki hafta listeyi yayınlayacaklar.
-
brezilyalı takipçiler çok
-
Destek demedim cevap verdi dedim. Destek veren yok herkez memnun
-
Bize bu kısmı yeter.

İngiltere,Fransa,İtalya ve Latin ülkelerinde haber var sanırım (bir de bizde tabi
).Almanya'ya daha haber veren yok.

Bizden birşey olmaz, ikariamda boykot yazıma 8 kişi cevap verdi. Sen bile destek atmadın. Böyle iyi.
-
Henüz bir mesaj gelmiş abarttın

-
87 den biri bana ait. o kupa buraya gelecek

Diğerleriyle ilgilenmiyorsun yani?
Dağçılık çantası, oquceha tişört olsaydı ilgilenirdim.
-
87 den biri bana ait. o kupa buraya gelecek