Ben neden etiketlendim
Bunu okuyunca aklıma badidol geldi. Çok güldüm. TR de etiketlenince, Türkçe bilmiyorum. neden etiketliyorsunuz diye trip atıyordu. Senin trip te ona benzemiş. ![]()
Ben neden etiketlendim
Bunu okuyunca aklıma badidol geldi. Çok güldüm. TR de etiketlenince, Türkçe bilmiyorum. neden etiketliyorsunuz diye trip atıyordu. Senin trip te ona benzemiş. ![]()
Display MoreYine bomboş bir etkinlik oldu. Yine yönetim bu işi becerememiş görünüyor.
Bakın savaşta sadece 22 bin füze kullandım (120% etkiyle 16 defa ve 106% ile 6 defa saldırdım) ve gelen ödüllere bakın:
Gemileri basmak için kullandığım kaynak:
Odun: 2,2 M
Sülfür: 13.2MYaklaşık olarak gelen kaynak:
Odun: 6 M
Üzüm: 1 M
Mermer: 1 M
Kristal: 1 M
Sülfür: 28 M
Altın: 1.5 M
kaynaklar katlanmış gibi gözükse de gemileri basarken kaybettiğim nüfus, üretimde gecikmeler ve altını hesaba katınca yine neredeyse kafa kafaya geliyor. Ne bir premium ödül ne de bir şey. Kendim ilk 10 içinde, ittifakım ise ilk üçte bitirdi.
Gerçekten BOM BOŞ bir etkinlik daha. Her seferinde bizi daha nasıl fazla hayal kırıklığına uğratabilirler diye oturup düşünüyorlar galiba....
Sadece füze kullanmak hata olmuş. füze 2 vatandaş ile basılıyor. Hesaplamalarda vatandaş sayısıda önemli. örneğin. hep okçu gönderseydin daha fazla ödül alırdın. okçu için 6 vatandaş gerekir.
Arkadaşlar isterseniz size yeni sunucular ile ilgili tartışma sayfası açalım. Konunun dışına çıktınız. Gerçi ikariam TR ta başından beri böyle idi. Oyuncular oyun hataları, haksızlıkları şikayet etmek yada itiraz etmek yerine hep birbirleri ile uğraştılar. İkariam ve GF de bu didişmelerden, kendine pay çıkarıp, oyunu nasıl oynanamaz hale gitiririm. Oyuncularda bu çıkılmaz durumdan ambrosa alarak kurtulur. Her olumsuzlukta nasıl ambrosa gelirleri artar onu planladılar. Multi hesap, GP depoları, karaborsa, korsan, bot hesap, ışın atma, ada kapatma, kilit. hepsi eski oyuncuların sizin gibi tartışmalarından çıktı. Bu tartışmalar bitmez. Sanal kavgalar, hakaretler. Hesaplar banlanır. Banlanan oyuncu hırs yapar, yeniden hesap açar. Yada büyük paralar ile hesap satın alır . Ambro ya yüklenir. GP basar. her türlü hileyi kullanır. Kazanan kim? Yine ikariam.
Display MoreBurada eksik olan bir durum var. Oyunda etkinlik için açılan pencereye x tuşu konmuş . yanlışlıkla kapatıldığında tekrar açma şansı yok. Oyunda her taşın altına baktım aktif edecek tuş yok. Ancak oyundan çıkış yapıp tekrar girince aktif hale geldi. Bunun düzeltilmesi, soldaki pencerelerin altına tuş eklenmesi gerekir.
Bir ihtimal daha var.
Diğer kısayol "dünya haritasında bir yerde" duruyor.
Yanlışlıkla kapatan "okyanusta keşif" yaparak bulacak etkinliğe girişi yani.
Haklısın, koordinatı önceden notlara kaydetmek lazım. Yinede kolay bulmak için şehir görüntüsünde pencere daha güzel olur.
Senin de Öğretmenler Günün Kutlu Olsun Hakan Sertkale eski_kral
Kaptan sen pek fazla foruma yazmazdın. Hakanı görünce dayanamadın herhalde
İkariamda iyi şeylerde olabiliyor. İkariam altın çağına girdi. Altını olan aktif oyuncusu olan ittifaklar dönemi başlıyor. Ağır silahlı GP si yüksek hantal ordular yerine , vurkaç sistemli bol yağmalı dönem başlıyor. Efelik değil, efendilik geçerli olacak. Mucit e de sınırlama getirilirse tadından yenmez.
İkariam ekibini tebrik ederim çok güzel bir karar oldu. Şu mucit işinide makul bir seviyeye sabitlerlerse tadından yenmez.
Sırada o var.
Burada eksik olan bir durum var. Oyunda etkinlik için açılan pencereye x tuşu konmuş . yanlışlıkla kapatıldığında tekrar açma şansı yok. Oyunda her taşın altına baktım aktif edecek tuş yok. Ancak oyundan çıkış yapıp tekrar girince aktif hale geldi. Bunun düzeltilmesi, soldaki pencerelerin altına tuş eklenmesi gerekir.
Mucit atölyesinde , birliklerin mucitlenmesi ucu açık. Bu ucu açıklık haksız rekabetin önünü açıyor. Bir oyuncu 36 lvl mucit yaptığında bunun önünde duracak birlik yok. Bunu sağlamak için diğer oyuncu 40 a çıkması gerekir. diğeri 50 ye. Bunu sağlamak , firmanın işine geliyor. Ambrosa ya yüklenirler diye düşünüyor. Ancak ambrosa ilede çözülecek bir durum değil. Mucit i düşük olan oyuncu yada ittifak bu sefer haksız yollara baş vuruyor. ufak oyunculara baskı yaparak onlardan kaynak ve altın talebinde bulunuyor. Verniyen hesabını kapatıp gidecek yada baskıya boyun eğecek. Oyun içinde çıkılmaz bir hale geldi. Birlikleri mucitlemenin üst sınırı 20 lvl olmalı. Yoksa bir kaç yıl geçmeden oynayacak oyuncu da kalmıyacak.
Oyun kuralları arasında
3. Pushing
Zayıf oyunculardan yararlanarak çıkar elde etmeye çalışmak yasaktır.
Toplam yüksek skor listesinde suçlanan kişiden daha alt sıralarda olan oyuncu, zayıf oyuncu olarak görülür.
demektedir.
Bu ittifakın bizden istediği GP, altın, korsan puanını ispat edemiyoruz. Şuan savaşımızda bu isteklerini gerçekleştirmek için 1 trilyonluk hesap THRAAL adalarımıza ve şehirlerimize saldırmaktadır. Bu konuyu açalı kaç gün oldu. yetkililerden FastFooD ve PannaCotta dan hiç bir girişim yada cevap alamadık. Yöneticileri yapacakları aslında açık. Öncelikle ucu açık olan mucit olayına bir sınırlama getirmeleri, en fazla 20 seviye mucitte sınırlamaları şart. Bunu İkariam üst yönetimine bildirmeleri gerekir. Şimdi ben buradan badidol u etiketlesem gelip burada kapris yapıyotr. Ben Türkçe bilmiyorum beni etiketlemeyin diyor. Ama yöneticilerimizde isteklerimizi üstlere ulaştırmıyor. Bu konunun acil çözüme kavuşması gerekir.
Aşağıdaki yazı Zelus daki tüm ittifak diplomatlarına gönderilmiştir.
Hiç olmazsa onlardan gelecek çözüm tekliflerini değerlendireceğiz.
"Selamlar dostum. 1 haftadan beri, DENGE ittifakı ile savaşıyoruz. Daha öncesindende saldırıları oluyordu. Bu saldırılar , daha çok gp si olmayan ufak gelişmekte olan oyunculara yönelikti. Bu saldırıları kesmelerini istedik. Almış olduğumuz cevap bize her ay şukadar GP basıp verin. Bu kadar korsan puanı verin tarzında oldu. Hatta altın aktarmamızı istediler. Bizde haraç vermiyeceğimizi bildirdik. Bu konuda Zelus da bir çok ittifak şikayetçi. Belki size gelmemiş olabilirler. Ancak ele geçirdikleri ittifak sayısı azaldıkça ve kuvvetlendikçe sizede gelecekler. Bu oyunu oynanmaz hale getirmeye ittifakları baskı altında tutmaya çalışıyorlar. Çünkü oyun mucit denilen sonu olmayan bir sistem getirdi. Kimin mucit i yüksek ise savaşta o söz sahibi. DENGE de savaşacak oyuncu sayısı az bunu mucit ile kapatıyorlar. Daha fazla kristal ve altına ihtiyaçları var bunu , ittifaklara saldırarak çözmeye çalışıyorlar. Bunu önlemenin tek yolu. Diğer ittifakların savaşçılarının tek çatı altında toplanarak DENGE ye karşı koymaktır. Bu konuda bir çalışma yürütüyoruz. Ya yeni bir ittifak kuralım. Yada mevcut bir ittifakın altında toplanalım. Bu konuda sizlerin görüşlerinizi bekliyorum."
Operatörlerinde hatası ve kusuru olabilir. Yada göz de yumabilir. Hakaret etmediğin sürece hiçbir operatör bunları dile getirdin diye bu sebebten hesabını kapatamaz. Buna FastFooD müsade etmez müsterih ol. Sadece sen değil. Bütün oyuncular içinde geçerli. Hata ve kusurları , hakaret etmeden dile getirmekten çekinmeyin.
İkariam da her yapılan değişiklik ufak oyuncuların ve ittifakların aleyhine işliyor. Önce bütün sucular birleştirilerek 4 sunucuya düşürüldü. Güçlü ittifaklar ile güçsüzler bir araya toplandı. İki yıllık sunucular ile 17 yıllık sunucudaki hesaplar ve ittifaklar bir araya geldi. Yetmedi. Bu birleşme ile başka ülkelerde bot kullanımları serbest iken TR de bot kullanmak, yasaktı. Serbest olan ülkelerde geliştirilen milyonluk hesaplarda birleşme ile Tr sunucularına geldi. 20 sunucuda bir oyuncunun 10 ar multi den 200 hesabı vardı. Birleşme sırasında 10 tane hesabını sunucuya aktardı. 4 sunucuya 40 hesap aktarmış oldu. Kalan 160 hesap ARAF a düştü. Faka bunun denetimini kimse yapmadı. bu 160 hesapta ARAF tan daha sonra sunuculara taşındı. Şuan Zelus ta bir ittifakın 3000 multi hesabı olduğu söyleniyor. Bu hesapları hiç kimse denetlemiyor. Bu 3000 multide biriken altınlar tek bir hesaba aktarılıyor. Bu hesabın kanatları altında olan ittifakta Zelusda önüne gelen hesaba saldırıyor. FastFooD PannaCotta Size mutlaka bu hesap ile ilgili bir çok şikayet ve ticet açılıyordur. Bu güne kadar ne yaptınız? ne yapmayı düşünüyorsunuz. Bana klasik cevap olarak "ticket açın inceliyelim" cevabı vermeyin. Yada burası forum oyun için gerekli yerlere ticket açın gibi klasik cevap ve savunmaların vakti geçti. Gerçekten de ikariamda elinizi taşın altına sokmanız gerekiyor. Burada Zelus serverini örnak verdim. Ancak başka sunucularda da durum aynı vaziyette. Eğer sizler buna dur demiyecek iseniz. Açık söyleyin biz başımızın çaresine bakalım. Bu güne kadar hep dostluk içersinde kalmaya sunucuda kimseyi kırmamaya çalıştık. Çoğu ittifaktada oyunda edindiğim dostlarımda var. Hep onlarla iletişime geçip ortamı yatıştırmaya çalıştık. Fakat bir dostun mesajı şöyle idi. "Siz ittifak olarak bize her ay şu kadar GP basarsanız, şu kadar altın aktarırsanız, şukadar korsan puan verirseniz sizlere saldırmayız" Şimdi bunu yazan arkadaş, dost elbette bunu oyundan yazmıyor. sosyal medyadan mesajlaşıyor. Hatta youtube den sesli mesaj gönderen bile var. O yüzden oyundan bunu belgelendiremeyiz. Ticket açsakta boş. Bu tür sosyal medya mesajlarına ceza verilemiyeceğini ben bildiğim gibi onlarda biliyor. O arkadaşa verilen mesaj şu oldu. "Biz haraç vermeyiz" Artık gemileri yaktık. Yönetim dur demiyecek ise dur diyecek bizler varız. Zelus, theseus, kronos, sunucularındaki savaşçı oyuncuları, Zelus da kuvvetli bir ittfak çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.
YA HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ, YADA OYUNLARIMIZI KAPATIP YOK OLACAĞIZ:
Ben buradan durumu bildirdim. Test sunucu neden var? Açsınlara orada hesap, yada mevcut hesapları varsa test etsinler. Test sunucuda da ve tüm sunucularda aynı hata var. Test sunucudaki bir durumu bildirdiğimizde oradaki yöneticiler, test i kapatabileceklerini bildirerek tehdit ediyor. İkariam bizimle işbirliği yapmıyor ki. Sizde bildirmez iseniz, sorun yok , böyle devam ederiz.
İttifak arkadaşı nı beslemiyor. aynı ittifaktan oyuncular birbirine saldıramaz. Bunlar iki farklı ittifak. Oyunda da düello seçeneği var. Oyun buna müsade ediyor. Oyunun müsade ettiği hiçbir hareket ban sebebi olamaz. Hades in farklı kullanımları var. Aralarında hiçbir bağ olmayan ittifaklar bile savaş sırasında hades açıyor. O zaman hades kullanan herkesi suçlayabilirmiyiz?
What is the justification?
FastFooD , PannaCotta Ticaret merkezindeki hata devam ediyor.
The store is closed on the test server, products are not accessible.
Ticaret anlaşması yaptığımız oyuncuların , kara ve deniz birliklerinin yanında hammaddeler bölümünde satmış oldukları malları, koordinat gözetmeksizin görebiliyorduk. Ancak son güncelleme ile birlikte , hammaddeler bölümüne tıkladığımızda bölüm açılmıyor ve satılan malları göremiyoruz.
Asi kıvılcım bir ara hızını alamayıp, Araf ta benim şehirlere de kıvılcım çaktı . Ama çabuk toparladı. Tebrikler, Kılıcınız keskin olsun.![]()