Posts by ErGeNeKoN

1 nisandaki üç canavarın yüzü badidol dü. son yayında badidol ün yüzü yok. etkinliği önümüzdeki haftalarda yapacaklar. son versiyon ile demekki pürüzleri kaldırdılar. Birde adamlarda ego yok. Kendileri ile dalga geçebiliyorlar. Bizim como yu canavar a benzetsek 1 yıl ban yeriz :P

O gözlüklü badidol. birebir olmasa da benzetmişler.

Bozuk saat günde iki kez doğruyu gösterir. İkariam da da bazen doğru kararlar oluyor. Olumsuz o kadar çok karar var ki, bu kararlar bazen kış günü güneşin içinizi ısıtması gibi birşey. GP depolarında tatilden sonra satış için süre konulması kadar, son güncellemedeki tiyatroya gelen yenilikler ve üç günde bir olsa da ambrosa verilmesi çok güzel bir karar. Böyle güzel versiyonların devamını bekliyoruz.

DELİ ittifakı savaş sayfasında paylaştığım yazıda , öncesinde ve devamı yazılarda amacını aşmış ifadeler varsa bu yazılardan dolayı kalbini kırmış olduğum dostlarım varsa amacım, onları üzmek yada kalplerini kırmak değildi. Savaş boyuncu gece gündüz emek veren DELİ ittifakı oyuncularını ve yine savunma yaparak emek vermiş KAN ittifakı oyuncuları tebrik ediyorum. KILICINIZ KESKİN OLSUN.

Biz birbirimiz yeni tanımıyoruz. Oyuncu panelime girersen , Abi bana ulaşırmısın mesajın halen duruyor. Ben bir şey yazıyorsam boşuna yazmam. Gece saldırısı sen hastahanede iken oldu. Bu arada geçmiş olsun. Özelden de ulaşabilirdim ancak buradan yazdıysam demekki haksızlığa tahammül edememişim. Olaylar gerçekten bireyseldi. Hacı olayı da sizden önce bize saldırmışlardı. O zaman ki diyalog, Ketoda ki de yine sizden sonra keto ya geldiklerindeki olay. Ben ayrıca zaten keto dayım. Gerçektende çiftçilik yapıyorum. Bundan da gocunmam.

D-A ya gelince bunlar ufak oyuncular, ufak ittifaklar , ufak ittifaklara sempatim var. Bizim ittifakta inaktif oyunculara yağma atmaları için müsade bile ediyorum. gelişsinler diye. Sizin kaç inaktif hesabınıza saldırmış olabilirler. Bırakın saldırsın gelişsinler. Hesabına bakmayıp inaktife düşüyor ise bir oyuncu , yağma yemesi normaldir. Ben büyük ittifakım benim inaktifte olsa oyuncuma saldırılmaz diyorsanız işte EGO budur. Ufak oyuncular ne kadar çok gelişirse ikariam da o kadar kalabalıklaşır. Bırakın oyuncular gelişsin, adamlar ezip oyundan soğutmayın. KAN a gelince , savaş diyorsanız savaşırız, dostlarımızı kıracak halimiz yok. Tekrar geçmiş olsun. KILICINIZ KESKİN OLSUN.

Deli ittifakı ile yapmış olduğumuz savaşı savaşı karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunuyoruz. Bu panelde savaş başlangıcında yazmış olduğum yukarıda alıntısını yaptığım yazıda , öncesinde ve devamı yazılarda amacını aşmış ifadeler varsa bu yazılardan dolayı kalbini kırmış olduğum dostlarım varsa ittifakım adına özür diliyorum. Savaş boyuncu gece gündüz emek veren DELİ ittifakı oyuncularını ve yine savunma yaparak emek vermiş KAN ittifakı oyuncuları tebrik ediyorum. KILICINIZ KESKİN OLSUN.

Daha önceki forumlarda sunuculara özel tartışma başlıkları vardı. Bu başlıklar , savaş raporları bölümünde tartışılmasın burada tartışılsın diye açılmıştı. Ancak biz Türk milleti olarak kapı önü muhabbetini çok severiz. Heleki eski mahallelerde , teyzelerimiz, taburelerini alır , kapı önüne çıkar, hem dedikodu yapar hem de çekirdek çıtlardı. O muhabbetler sayesinde kimbilir kimler evlenmiştir. Konumuza dönecek olursak TR sunucularında , 2008 den buyana oyunda savaşlar yapılır. Foruma raporlar asılır. Raporun altına eleştiri, tartışma , rodos bastın, yeşil rapor aldın ama generalin benden çok düştü, ben daha çok kestim. Bu tartışmalar bitmez. asıl savaş orada başlar. Tabi kurallarda var forum yetkilisi de ya uyarır yada tartışmaları siler. Bu tartışmaların ünlüleri de vardı. Şimdi herkesin ortak tamam budur diyeceği, eski dostum, Grand ın eline kimse su dökemez. Uzun uzun yazar da yazar. Omikron sunucusunda EFS ittifakı olarak, KAN, SAS (adını hatırlayamadığım) üç ittifaka karşı 5-6 ay sürdü sanırım. İkariamın ilk uzun savaşını yapmıştık. Fakat Grand ın buradaki EFS yi savunması iki yıl sürmüştü. Evet konuyu dağıtmayalım. Cyclops sunucularındaki oyuncuların hem burada muhabbet etmesi, hem oyun hakkında bilmedikleri bir konu varsa buradan sorması ve yardım alması. Hemde sunucudaki savaşlar ile ilgili raporların altında değil de burada tartışması çok güzel olur. Ayrıca Luck dan da rica edelim. Savaş başlığındaki tartışmaları silmek yerine buraya yönlerdirir ise daha güzel olur.

Arkadaşlar tebrik ediyorum.

Kan ittifakı DELTAdaki KAN ittifakı mı?

bulut kardes B L A C K i mi özledin yoksa. Burdaki kan oyunculari chaos (kan) oyunculari bazilari. Onlarinda tam orjinali olmasada geride kalan kisiler. Hem onlar olsa sence Deli oyun oynayabilirmiydi 😆

Delta daki KAN ittifakının, MURAT ın yada Vedat ın DELİ ile problemi yoktu. Bilakis ortak hareket ediyorlardı.

Tebrikler , güzel raporlar ancak savaşın başlangıcındaki gyroların keslip tükenince rodos basarak aldığın yeşil raporuda asmanı beklerdim.. Nihayetinde aramızda eğlenip sters atıyoruz. Hoca ilede geçen gün mesajlaştık. Ben rodos u sevmem hiçbir şehrimde rodos tapınağı yok. Bizim ittifaktanda olsa karşı ittifaktanda olsa rodos a ne gerek var. Nihayetinde bir emek var. Yenersin yenilirsin. Rodos geçici koruma sağlar. Neyse takip ettiğim kadarı ile güzel savaşıyorsun. KILICIN KESKİN OLSUN.

Neden ilk rodosu ben mi bastım? Ki savaş kuralları mı belirledik de hangi tapınağı kullanacağımı soracağım birisine? O zaman hades de açmayalım merkeze geldi yattı dersin? İstersen örs de açmayalım mucit farkı dengelensin? Savaşın ahlakına uysaydınız da 30 tane savaşçımızın şehrini kitlemeden önce savaş ilanı yapsaydınız, o zaman serzenişinizin bir anlamı olurdu!

Morayın deposu patlayana kadar sizin de kılcınız keskin olsun sonrasında ortada kılıç tutacak kan kalmayacak gibi zaten.

Ben uslubumu bozmadım. tebrik ettim. Cevabın gayet usluplu oldu. Şimdi sen etikten bahsediyorsun. savaş ahlakından bahsediyorsun . Hyper de beğeni yapmış. 4 nisan 2026 da birleşmeden hemen sonra yapılan saldırı hakkında Şevket e mesaj atmışım whatsap tan. Asi kıvılcım ve Hyper bizim oyunculara saldırıyor. Bir durum mu var diye. O mesajı burda paylaşmam uygun olmaz. Şevket e sorabilirsin. Buradaki mesajlarınızda o kadar güzel gizliyorsunuz ki hep, KAN ittifakı size saldırmış. Kimlerin arayı bozmak istediğini gayet iyi biliyorum. Bizden 3 kişi ise aynı şekilde DELİ den de okadar yada daha fazlası var. Sayfanıza artık son mesajım Daha fazla kirletmek istemiyorum. Hepinize iyi oyunlar.

Zaman zaman kaynaklarda bonus etkinlikleri yapılıyor. Altın ile ilgili sadece pusuda altın aldık. Kaynaklarda bugünlerde %42 bonus var. Tüm kaynakları kapatan oyuncuyada etkinlik sürecince %42 daha fazla altın üretim verilmesi güzel olur.

Tebrikler , güzel raporlar ancak savaşın başlangıcındaki gyroların keslip tükenince rodos basarak aldığın yeşil raporuda asmanı beklerdim.. Nihayetinde aramızda eğlenip sters atıyoruz. Hoca ilede geçen gün mesajlaştık. Ben rodos u sevmem hiçbir şehrimde rodos tapınağı yok. Bizim ittifaktanda olsa karşı ittifaktanda olsa rodos a ne gerek var. Nihayetinde bir emek var. Yenersin yenilirsin. Rodos geçici koruma sağlar. Neyse takip ettiğim kadarı ile güzel savaşıyorsun. KILICIN KESKİN OLSUN.

Ulubatlı kardeşim, kardeşim diyorum bende küçüksün ben 70 yaşındayım. Seni Delta dan beri tanırım Orada da diğer KAN ittifakında idim. Uslubum hiçbir zaman değişmez. Senin deyimin ile karın ağrım yok. Bu bir oyun, neden karnım ağrısın ki. Önceki olayların hepsinde ufak tefek sürtüşmeler oldu. Fakat karşılıklı iyi niyetle kapattık. Bahsetmiş olduğun oyuncuyu içişlerinden arkadaş araştırma yapmadan almış. Benim sonradan haberim oldu. İttifaktan çıkardık. FBI megatron olayların başlangıcı olduğunu sen söylüyorsun. Bende sonradan öyle duydum. Kral Arthurda ittifaktan çıktıktan sonra bu arkadaşa kilit atmış. SAKINCALI bana mesaj atınca benim olaylardan haberim oldu. soruşturdum iki kişi arasında bir olay. Kendisine olay bireysel ittifakları karıştırmayalım dedim. O da teşekkür etti. bende mesajı var. Bu arada yazında görüştüğümüzü yazmışsın. Sizin ittifaktan hiç kimse ile ben mesajlaşmadım sen dahil. Sadece bazen şevket e mesaj atarım. Onunlada birleşmeden sonra hiç mesajlaşmadık. Ben bayramdan bayrama diplomatınıza mesaj atarım. Başkada irtibatım olmaz. SAKINCALI nın mesajından sonra Lider mesaj paylaştı. DELİ ittifakının yönetim kararını bildirdi. Bütün olay bu. Bu arada Bugün SAKINCALI dan bende kilit yedim. Teşekkürler :P

Biz birbirimiz yeni tanımıyoruz. Oyuncu panelime girersen , Abi bana ulaşırmısın mesajın halen duruyor. Ben bir şey yazıyorsam boşuna yazmam. Gece saldırısı sen hastahanede iken oldu. Bu arada geçmiş olsun. Özelden de ulaşabilirdim ancak buradan yazdıysam demekki haksızlığa tahammül edememişim. Olaylar gerçekten bireyseldi. Hacı olayı da sizden önce bize saldırmışlardı. O zaman ki diyalog, Ketoda ki de yine sizden sonra keto ya geldiklerindeki olay. Ben ayrıca zaten keto dayım. Gerçektende çiftçilik yapıyorum. Bundan da gocunmam.

D-A ya gelince bunlar ufak oyuncular, ufak ittifaklar , ufak ittifaklara sempatim var. Bizim ittifakta inaktif oyunculara yağma atmaları için müsade bile ediyorum. gelişsinler diye. Sizin kaç inaktif hesabınıza saldırmış olabilirler. Bırakın saldırsın gelişsinler. Hesabına bakmayıp inaktife düşüyor ise bir oyuncu , yağma yemesi normaldir. Ben büyük ittifakım benim inaktifte olsa oyuncuma saldırılmaz diyorsanız işte EGO budur. Ufak oyuncular ne kadar çok gelişirse ikariam da o kadar kalabalıklaşır. Bırakın oyuncular gelişsin, adamlar ezip oyundan soğutmayın. KAN a gelince , savaş diyorsanız savaşırız, dostlarımızı kıracak halimiz yok. Tekrar geçmiş olsun. KILICINIZ KESKİN OLSUN.

Gerçekten şaka gibi. Gp yi yüklenmişsin, Cyclops da kara raporunda belitilen kişi kadar oyuncusu olan en düşük D-A ittifakına karadan saldırmışsın. Sen karadan saldırıken diğerleri yağma atmış bunu başarı olarak buraya asmışsınız. NoMeRCy ,KenNoKage, kaptanihtiyar ve diğerleride beğeni atmış. Geçenlerde de KAN ittifakına gece baskını yaptınız. Tıpkı DENGE nin size yaptığı baskın gibi. Ben ve ibrahim araya girdik. Oyuncularınıza söz geçirebildiniz. Çok geçmedi yine saldırılara devam ettiniz. Oyuncumuzda ittifaktan çıktı ve sizin oyunculara kilit attı. SAKINCALI bana mesaj attı. Bende olay bireyseldir, ittifakları karıştırmayalım dedim. Yukarıdaki aynı ekip olay bireysel değilmiş gibi düğüne gelir gibi GP yüklenip boş adalara yağmaya gelmiş. Yukarıda FROST Denge için Ego dan bahsetmişti. Arkadaşlar lütfen EGO larınızı yere indirin. Siz DENGE ile savaşırken FROST un ricası ile onun adasındaki yeri NoMeRCy e bıraktım. Yine bireysel olarakta oyuncularımız destek verdi. İyilikleri çabuk unutuyorsunuz. Hacı ya okadar laf ettiniz. Hacı ya Zelus da ve Keto da bir kere ricada bulundum. Beni kırmadı ve tek saldırı dahi yaptırmadı. DELİ ittifakında Ahde vefa yok.

styx hiç bir özelliği olmayan bonus yok eski Alpha benzeri sunucu. Atlas da mermer bonus daha fazla, keto da kristal bonus daha fazla, cyclops da odun ve sülfür bonus fazla ve asker basım daha hızlı, savaş sunucu gibi

Destek hesabınıza giriyorsanız, ticket açın. Hesap isminiz? Hangi sunucuda oynuyordunuz? Bunları belirtin. Ticketinizin coma hesabına yükseltilmesini talep edin. Muhtemelen sunucu birleşmesinde hesabınız otomatik olarak bir sunucuya aktarıldı. ve sonrasında mezarlık a Araf a düşmüştür. Belli bilgileri verdikten sonra araftan çıkarılır. Ancak hesabınızın e posta bilgileri ile lobi hesabı da açmanız gerekebilir. Lobi açıldığında hesabınız aphostel de görünür.

tamam da bizim oyuna müdahalemiz bulunmuyor deyip geçiştirmeyin lütfen, bir çözüme kavuşacak mı ya da çözüm aranıyor mu bilgi verin?

Hatayı raporlamışlar ama kayıplar geri verilecek mi, orası belli değil.

hiç aydınlatıcı bilgi verilmiyor en azından hatanın raporu sonrası dönüş ne oldu vs

Kayıpları geri vermek zordur. Geri verebilmek için film i geri sarmak gerek. Oda mümkün olmayabilir. Hata tesbit edilir. Bir sonrasında aynı hata tekrarlanmaması için önlem alınır. Bu hep böyle olmuştur.

PannaCotta Birleşme ile birlikte envantere gelen inşaat malzeme bağışı için

İnşa malzemesi bağışı

Bilgi
    Bu eşya maden ocağı ya da oduncu kampı geliştirmeleri için bağışlanabilir.

Bu eşya envanter üzerinden kullanılamaz, cünkü bir premium fonksiyonu için kupon görevi taşıyor. Sözkonusu fonksiyonu oyunda kullan! Envanterde böyle bir eşya varsa, Ambrosia yerine kullanılacaktır.

Bu kadar inşa malzemesini nereye sığdıracağız?

Lüks ürün bağışı için

Lüks Ürün Bağışı

Bilgi
    Bu eşya maden ocağı ya da oduncu kampı geliştirmeleri için bağışlanabilir.

Bu eşya envanter üzerinden kullanılamaz, cünkü bir premium fonksiyonu için kupon görevi taşıyor. Sözkonusu fonksiyonu oyunda kullan! Envanterde böyle bir eşya varsa, Ambrosia yerine kullanılacaktır.

Hayatta her zaman mucizeler yaşanır.

Açıklaması yapılmış. Bu açıklama ile oyuncular Lüks ürün bağışını maden ocaklarında kullanmak istiyorlar. Tabiki kullanamıyorlar. Halbuki açıklamanın Tapınaklarda kullanılacak denmesi gerekir. İlgili yerlere iletirseniz. Bu çeviriyi düzgün şekilde yaparlarsa karışıklık önlenmiş olur.