Posts by ErGeNeKoN

Operatörlerinde hatası ve kusuru olabilir. Yada göz de yumabilir. Hakaret etmediğin sürece hiçbir operatör bunları dile getirdin diye bu sebebten hesabını kapatamaz. Buna FastFooD müsade etmez müsterih ol. Sadece sen değil. Bütün oyuncular içinde geçerli. Hata ve kusurları , hakaret etmeden dile getirmekten çekinmeyin.

İkariam da her yapılan değişiklik ufak oyuncuların ve ittifakların aleyhine işliyor. Önce bütün sucular birleştirilerek 4 sunucuya düşürüldü. Güçlü ittifaklar ile güçsüzler bir araya toplandı. İki yıllık sunucular ile 17 yıllık sunucudaki hesaplar ve ittifaklar bir araya geldi. Yetmedi. Bu birleşme ile başka ülkelerde bot kullanımları serbest iken TR de bot kullanmak, yasaktı. Serbest olan ülkelerde geliştirilen milyonluk hesaplarda birleşme ile Tr sunucularına geldi. 20 sunucuda bir oyuncunun 10 ar multi den 200 hesabı vardı. Birleşme sırasında 10 tane hesabını sunucuya aktardı. 4 sunucuya 40 hesap aktarmış oldu. Kalan 160 hesap ARAF a düştü. Faka bunun denetimini kimse yapmadı. bu 160 hesapta ARAF tan daha sonra sunuculara taşındı. Şuan Zelus ta bir ittifakın 3000 multi hesabı olduğu söyleniyor. Bu hesapları hiç kimse denetlemiyor. Bu 3000 multide biriken altınlar tek bir hesaba aktarılıyor. Bu hesabın kanatları altında olan ittifakta Zelusda önüne gelen hesaba saldırıyor. FastFooD PannaCotta Size mutlaka bu hesap ile ilgili bir çok şikayet ve ticet açılıyordur. Bu güne kadar ne yaptınız? ne yapmayı düşünüyorsunuz. Bana klasik cevap olarak "ticket açın inceliyelim" cevabı vermeyin. Yada burası forum oyun için gerekli yerlere ticket açın gibi klasik cevap ve savunmaların vakti geçti. Gerçekten de ikariamda elinizi taşın altına sokmanız gerekiyor. Burada Zelus serverini örnak verdim. Ancak başka sunucularda da durum aynı vaziyette. Eğer sizler buna dur demiyecek iseniz. Açık söyleyin biz başımızın çaresine bakalım. Bu güne kadar hep dostluk içersinde kalmaya sunucuda kimseyi kırmamaya çalıştık. Çoğu ittifaktada oyunda edindiğim dostlarımda var. Hep onlarla iletişime geçip ortamı yatıştırmaya çalıştık. Fakat bir dostun mesajı şöyle idi. "Siz ittifak olarak bize her ay şu kadar GP basarsanız, şu kadar altın aktarırsanız, şukadar korsan puan verirseniz sizlere saldırmayız" Şimdi bunu yazan arkadaş, dost elbette bunu oyundan yazmıyor. sosyal medyadan mesajlaşıyor. Hatta youtube den sesli mesaj gönderen bile var. O yüzden oyundan bunu belgelendiremeyiz. Ticket açsakta boş. Bu tür sosyal medya mesajlarına ceza verilemiyeceğini ben bildiğim gibi onlarda biliyor. O arkadaşa verilen mesaj şu oldu. "Biz haraç vermeyiz" Artık gemileri yaktık. Yönetim dur demiyecek ise dur diyecek bizler varız. Zelus, theseus, kronos, sunucularındaki savaşçı oyuncuları, Zelus da kuvvetli bir ittfak çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.

YA HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ, YADA OYUNLARIMIZI KAPATIP YOK OLACAĞIZ:

Ben buradan durumu bildirdim. Test sunucu neden var? Açsınlara orada hesap, yada mevcut hesapları varsa test etsinler. Test sunucuda da ve tüm sunucularda aynı hata var. Test sunucudaki bir durumu bildirdiğimizde oradaki yöneticiler, test i kapatabileceklerini bildirerek tehdit ediyor. İkariam bizimle işbirliği yapmıyor ki. Sizde bildirmez iseniz, sorun yok , böyle devam ederiz.

İttifak arkadaşı nı beslemiyor. aynı ittifaktan oyuncular birbirine saldıramaz. Bunlar iki farklı ittifak. Oyunda da düello seçeneği var. Oyun buna müsade ediyor. Oyunun müsade ettiği hiçbir hareket ban sebebi olamaz. Hades in farklı kullanımları var. Aralarında hiçbir bağ olmayan ittifaklar bile savaş sırasında hades açıyor. O zaman hades kullanan herkesi suçlayabilirmiyiz?

Ticaret anlaşması yaptığımız oyuncuların , kara ve deniz birliklerinin yanında hammaddeler bölümünde satmış oldukları malları, koordinat gözetmeksizin görebiliyorduk. Ancak son güncelleme ile birlikte , hammaddeler bölümüne tıkladığımızda bölüm açılmıyor ve satılan malları göremiyoruz.

arkadaşlar merhabalar.ben 1.5 yıl önce 46 bin ambrosia almıştım.tıpkı denge oyuncuları gibi oyunu illegal şekilde istediğim kadar kaynak çekebilir miyim kendi şehirlerime.bilgisi olan aydınlatsın.sonuçta bu oyunun yürüyüp ilerlemesi bizim desteklerimize bağlı.pamuk elllerini ceplerine skanların bir farkı olmalı değil mi?

Ambrosa almışsın, bu ambrosa ile kaynak yada GP çektiğinde illegal olmaz ki. Oyunun müsade ettiği her şey legaldir. İllegal durum var ise yada oyun açığı var ise bunu engellemek oyun yönetiminin görevidir.

Burada gördüğünüz ilk 8 oyuncunun aylık ambrosia alım durumunu sadece Comanın panelinde görülebilir. Bu oyuncular altın ve GP lerini sürekli yükseltmek, yeni versiyon ile mucitlerinide en tepeye taşımak zorundalar. Bunun içinde sürekli ambrosia alılrlar. Oyun şehir ışınlamak için ambrosia ya yönlendirir. Kaynak ve altın yükseltmek için ambrisia ya yönlendirir. Bunun içinde sürekli 365 gün kampayalar düzenliyor. Hiç ambrosia almayan kampanyalara katılmayan şirkete kazanç sağlamayıp, yük getiren oyuncuyu istemiyor. Bu ticari menfaatlerden dolayı bu oyuncuların oyunlarına hiçbir zaman müdahele etmez. Şirketin menfaatleri dışında bu tür oyunculara müdahele eden yöneticiler takımdan uzaklaştırılır. GP yi yüklenmiş yönticilerdende korkusu olmayan, birisi (Banlanmıyacağını bilyor demek ki, ) rasgele bir ittifaka savaş açıyor. Sonra işgali ve yağmaları kaldırırım ancak bu güne kadar şu kadar altın yaktım. Bunları bana vereceksiniz tarzı mesajlarıda oluyor.

Duyumlarıma göre ; Oyuncu ticket açıp şikayet ettiğnde , şikayet edenin hesabı kontrol ediliyor ve " seninde şu hesapların şöyle diye uyarılan oyuncuların var. " diyorlar.

(Bunların hepsi dedikodu. )

Ahmet kardeşim. Bu ittifak savaşı değildi. Sadece senin ile şuan ittifakımızda olmayan bir oyuncu ile aranızdaki meseleyi, senin genel e yaymak istemen. Gerçekten o oyuncu sebeb ise onun üzerine giderdin. Biz sadece senin başka oyunculara saldırman üzerine savunma yaptık. İttifak savaşı olsa yakınımdaki joker oyuncularına yağma atardım. Senin yüzünden onlarla aramı bozmam. Nihayetinde bu bir oyun. Kişiselleştirmeden oynanırsa zevkli olur. Aramızdaki fark bu. Lordomar ın da söylemek istediği bu. Sen olayı kişiselleştiriyorsun.

Aleykümselam Zingo kardeşim . Sözümün yanlış yere çekilmesini istemem . Polemikleri başlatan Ahmet oldu . Benim buraya karşılık verme sebebim olayı kendi adıma aydınlığa kavuşturmak . Elimde buna benzer onlarca KÜÇÜK rapor var . Dilersen arşivdekilerin tamamını paylaşabilirim . Kestiğim 2-3 gemi ile attığım her yağma raporunu paylaşmaya kalkarsam baya bir vakit harcamam gerekir . Şehri sıfır kaynak ile sizin 2-15 ada takımınıza çıkardım . Tüm hesaplar tatilledi . Geç görenlere biraz yağma yapabildim . Oradan merkezinize geldim . Ana adalarınıza girdik . Herkes tatilledi , Hacı fotoğrafları yukarıda paylaşmış . Herkes döndü ben kaldım , günlerce adalarınızda dolaştım . birkaç başarısız denemeniz sonu müsait olamadığım güzel bir vakitte yakaladınız . Geç farkettim . Kazandınız . Kaynakların tamamı sizin olduğu için bir miktarını kullanıp kalanını saldım . Benle olan kesim mücadelesinde avantajlı olduğunuzu kabul edip tebrik ettim .kaynak olarak size hadesten karlısınız . Bunu merkezime gelip bütün şehirlerimi alıp beni yağmalamış gibi paylaşmanızın doğru olmadığını belirtmek istedim .
    Hepsini bir kenara bırakıyorum . Bir daha hiçbirinizle polemiğe girmeyeceğim . Çünkü karşılıklı tartışmaya dönüyor . Niyetim Ahmet’e uyup bu münakaşaya katılmak değil ama nefsime hakim olamadım . Diyolog anlayışınız çok yanlış . Ahmetin mesajları beni bu noktaya getirdi . Namus şeref oyunla ölçülmez . Bunun için Ahmet ve Mayerr hariç Diğer arkadaşlardan özür dilerim . Zahmetin boş konuşmalarını serverda bilmeyen kalmadı . Deprem oldu sen yağma derdindesin diyerek acıtasyon yapan , beni toplumsal olaylardan bi haber sanarak neredeyse vatan hainliği ile suçlayan mayerede diyecek sözüm yok . Düzgünce mücadelemizi verelim . Bu tür kelime oyunlarına gerek duymayalım . Anlaşırsanız ittifak yetkilileri ile görüşün anlaşın . Anlaşamazsanız üyeleri tahrik edip banlatma çabasına girmeyin .Onurlu şekilde mücadele ettiğinizde daha fazla tebrik alırsınız . Ben ahmetin mücadelesini tebrik ettim ve hatasını farketmesini ümit ettim . Laftan anlamayacağını öğrenmiş oldum . Umarım siz buna bir çözüm bulursunuz . Hacının bitti dediği yerde olay bitmiştir . Birdaha hiçbirinizle münakaşaya girmeyeceğim . Sizde münakaşa çıkartan arkadaşlarınızı dizginlerseniz daha nezih bir mücadele olabilir . Saygılar .

Fazla yorum yapmaya gerek yok. LordOmar daha öncesinden söylenmesi gerekeni bu sayfada size söylemiş. Hades den oda bahsediyor. Yine olduğu gibi Ahmet ten

FastFooD , PannaCotta Daha önce bu konuda banlanmış hesaplar mevcut. Bu konuda mağdur olmuş milyonluk hesaplar var. Eğer bu durum suç değil ise banlanmış olan hesaplar açılacakmıdır? Reel hayatta suçsuzluğu sonradan anlaşılmış cezaevlerinde suçsuz yere yatmış olanlara devlet tazminat ödeniyor. İkariam tazminat ödemese de bu hesapları açıp tekrar oynamalarına müsade etmelidir.

Kardes ne ağıt yakmissin ^^ Ittifak gp hesapliyorsun da ittifak oyuncu sayisini da hesapla bari.Bizimkiler hakliymis cidden 3.kisi gelmesin savasi bitirip giderler dediler,gelmedik bizde ^^ Neyse sen git biz geliriz yakinda tepenize ;)

Herkes zelusda neler olduğunu biliyor. Ancak diğer sunuculardakiler bilmiyor. Aslında yorum yapmak niyetinde değildim. Bu sayfanızda enson sizi tebrik etmiş, Denge ittifakına bir uyarı yapmıştım. Yaptığım yorumun özü şu idi. GP ve Altın yönünden büyük ittifaklara zayıf , çiftçi ve savaş ile ilgisi olmayan oyuncular girer. Kendilerini korumak için. Bu oyuncular ittifaka güvenip şımarık hareket eder demiştim. Bu yorum DENGE ye değil. Genel bir yorumdu. Şimdi fark ediyorum ki DENGE gerçekten Büyük ittifakmış. Onlarlada savaştık. Dişi diş savaştık. Yenildik. Hiç rapor asmadılar.

Bilhassa Hükümdar şehirlerime geldi. Kendisinden tek ricam oldu. Adada bayan arkadaşımız var. Onun haricinde tüm şehirleri alabilirsin dedim. Gerçektende o bayan arkadaşımızın tek şehrine dokunmadı. Bir çöp dahi almadı. Bu delikanlılığı gösterebildi. O yüzden DENGE oyuncularından Ve Hükümdardan özür diliyorum. Joker e gelince o bahsettiğim bayan arkadaşın şehirlerine saldırdıklarında ve yağma attıklarında karşı saldırı ve savunmaya geçtik. Hiç diplomasiyi işletmedim. Çünkü haklı savunma yapıyoruz. Bu savaşta yenilebiliriz. Yağma da veririz. Ancak savaşı efendice götürmek en iyisi. Kaçtılar korktular tarzı paylaşımlar hoş değil. İttifakım sizleri yeterlice tanımaz. Ama ben hepinizi tek tek tanıyorum. Taa omega dan.Omegadaki Joker böyle değildi. Yine de içinizde ricamı kırmayan arkadaşlarınız da var. Dostça birbirimizi kırmadan savaşmak en güzeli.

Lobi den forum a giriş var. Onu da kaldırırlar mı , ne dersin? Oyunları da kapatırlarsa çok güzel yöneticilik yapacaklar.

Yukarıda badidol şöyle bir laf etmiş " Rakiplerimizin çoğunun artık forumları bile yok." Demek ki forumsuz ikariam hayal ediyorlar.

Daha önce bu konuda ceza yemiş kişilerin bu cezaları kaldırılacak mı? PannaCotta

Mümkün değil.Cephane bug dan 9000 gün cezalı oyuncular var. Halen cezalılar. Onlar kaldırılmadı yıllardır. TR de verilen ceza kalkmaz. GF Yapılan bug u düzeltemiyor. Sonra buna ceza yok diyor. Geri ye dönük hiçbir zaman işlem yapılmıyor.

Güzel video olmuş, yapan arkadaşın eline sağlık. Mobil konusunda eksik bilgi var. Aslında ikariamın hatası mobil e geçmesi idi. Haksız rekabet orada başladı. O zamanlar elimizdeki telefonlar oyun oynamaya elverişli değilken, bazı oyuncuların ellerindeki telefonlar daha hızlı idi. Şimdiki androit samsun galaksi A6 ile Iphone 16 nın arasındaki fark gibi. Önce bunu korsanda hissettik. okulda dersde bile korsan puanı için oyuncu tıklıyor iken, diğer oyuncu evine gidip PC yi açınca korsan yapabiliyordu. Ayrıca Cep telefonda oyun hileleri daha fazla yapılabiliyordu. Multi hesap yasak iken , cepten de bağlanan oyuncular çoklu hesapları kontrol etmeye başladı. IP takipleri zorlaştı. Bu durumda haksız rekabete yol açtı. Şirket mobil yatırımı kesti . Multi hesapları serbest bıraktı. Multi hesapları 10 a kadar çıkarmak ile rekabeti kıracağını zannetti. Bunun sonucunda IP paylaşımının önüne geçemedi. Hesapların el değiştirilmesine karşı bağış hesap hatası yaptı. kod lar kırılıp, şifreler çalınıp, bağış hesap yolu ile hesaplar çalınınca yaptığı hatadan geri döndü. Oyun denetimi ile ilgili yaptığı bir çok hatalarda var ancak bunları anlatmak burada uygun değil. Tüm bunlara rağmen ikariam iyidir. 69 yaşındaki ihtiyar delikanlıyı gecenin 3 üne kadar oyunda tutabiliyor ise büyük başarı:)