Posts by SoSo

  Salutare


  Cel mai probabil esti venit pe server prin fuziunea serverelor de pe un alt server spre Beta. Asta inseamna ca nu e un BUG, ci tu ai avut in inventar resurse de donat gratuite, provenite din donatiile de pe serverul anterior. La fuziune, ai primit resursele donate anterior ca resurse pentru a fi donate pe noul server.


  Vezi postarea de pe forum >>> FUZIUNE

  Conturile mutate, asta da, e o claritate. Ma refer la cele ramase pe server. Faceam referire la ce s-a spus mai sus, ca pe serverul tinta conturile inactive dispar si cele existente primesc relocare. Cele care vin prin fuziune primesc mutari gratuite, inclusiv premium cine are, asta da, e lamurita!

  Asta chiar ramane o neclaritate si ar trebui lamurita pentru ca oamenii isi fac calcule, planuri, etc... La fuziune, conturile inactive de pe server dispar, asta e clar, scrie clar in mesaj, conturile ramase primesc o relocare (ca in cazul testarii fuziunii de pe test) sau raman unde sunt? E important pentru ca in functie de asta jucatorii isi gandesc pozitiile pe harta de mai bine de o saptamana!

  Tehnic se poate... doar ca reprogramarea insulelor ar insemna sa se modifice si cele pe care oamenii isi fac acuma aranjamentele... isi consuma mutarile sa formeze ce pot forma in actuala configuratie a serverelor... si apoi sa se modifice... nu stiu ce sa zic.


  Oricum ar fi.. asta este, mergem mai departe, atatia cati om mai merge.

  Buna seara!

  Aveti vreo noutate in legatura cu hartile de pe Alpha si Beta? Ar mai fi maine si poimaine sa iau o decizie impreuna cu alianta, daca sa ne mutam spre centrul hartii unde nu vom prinde toti oras pe forja, sau la margine de harta unde vom prinde insule cu forja dar posibil sa nu avem posibilitatea sa le folosim, pentru ca, fiind izolati, nu vom avea cu cine sa luptam si vom juca Farmville. :D

  In situatia asta a fost alianta LEX, care dupa unirea severelor din 2015 (sper sa nu gresesc anul), a venit de pe Eta pe Beta si membrii s-au asezat undeva la marginea hartii unde nu se intampla nimic, iar ulterior am vazut ca s-au lasat de joc. Alianta era una foarte activa pe ETA, pe multi ii stiam personal, erau prieteni unii cu altii, cum rar gasesti intr-o alianta.


  Eu din cate imi amintesc, tu esti pirat vechi, vechi ca istorioa de pe Beta.

  Am fost si eu in alianta ta pe vremea cand eram jucator pe Beta. Daca Beta ramane server tinta, voi fiind deja jucatori pe Beta, NU veti putea sa va mutati orasele, veti ramane pe pozitiile unde sunteti deja... din nefericire. Acest lucru s-a intamplat si la vechea fuziune cand serverul My si Ny, Alpha si Beta, erau servere tinta!


  Din pacate, cred ca nimeni nu a studiat harta, dar pana la urma ei stiau prea bine ce harti au pe alpha si beta, ca doar Romania a fost una din comunitatile care a inceput FIX de la inceput. Noi nu suntem o comunitate venita ulterior, formata la cativa ani de la aparitia jocului... Tot nu inteleg de ce au insistat sa mentina cele doua servere mult prea invechite si aproape nefunctionale din punct de vedere al miracolelor.... Dar sa speram ca "nimic nu e batut in cuie" si maine ne anunta ca au regandit serverul pe care vor realiza migrarea... ori doua servere noi, pe care sa migreze inclusiv alpha si beta, ori alt server din categoria serverelor noi, cele aparute dupa prima fuziune cu miracolele impartite mixt...

  O doamne... :))) Nu am avea atatea neclaritati daca GF ar vorbi aceeasi "limba de jucator" :))))) Sa speram ca nu se amana fuziune cum se amana formarea guvernului in romania :)) E bine ca s-a lamurit ca regulile de "Transfer cont" nu se aplica in litera lor la fuziune, astfel ca regula cu top 50 sa nu se mentine pentru fuziune. Ar fi fost binew ca cele doua servere tinta sa fie altele decat Alpha si Beta (doua noi) asa cum s-a mai propus... ar fi interesant daca mai multi jucatori de pe mai multe comunitati ar insista pe acest subiect (ca sunt convins ca nici pe alte comunitati jucatorii nu sunt multumiti cu mentinerea primelor servere ale tarilor lor), servere vechi cat istoria, fara prea multe imbunatatiri aduse din 2009 pana azi...

  Buna dimineata


  Inteleg ca se realizeaza noua fuziune... pe repede inainte si este adevarat ca o asteptam de foarte mult timp insa la precedenta fuziune jucatorii au migrat spre primele servere cu configuratie de miracole noi (Ny si My) si, evident, o parte spre Alpha si Beta. La aceasta fuziune suntem nevoiti sa migram spre server 1 si 2 (asa intelegem din mesaj) si presupunem doar ca 1 si 2 inseamna Alpha si Beta. Servere care, avand in vedere ca sunt primele servere ale tarii, sunt deja foarte populate, miracolele de forja de exemplu sunt doar pe insulele de sulf, insule care, evident in zonele bune sunt deja populate.


  Intrebarea mea pertinenta, zic eu, este: Serverele 1 si 2 sunt Alpha si Beta asa cum banuim? Daca da, exista vreo posibilitate de remodelare a hartii in asa fel incat miracolele sa nu mai fie doar pe sulf? Sau va trebui sa migram spre doua servere "dinozaur" cu alianta gata formate, cu intelegeri obscure de tot felul si pe deasupra sa ne punem orasele si pe Ares sau Hermes sa fim cu totul in dezavantaj?


  Am asteptat cu DISPERARE o fuziune a serverelor si in continuare spun ca e nevoie de ea, dar una e sa ne dorim asa mult fuziunea si alta e sa ne aruncam conturile intr-un loc aleator si sa ajungem pe Alpha sau Beta cu 10 oameni din 50, ca 40 efectiv isi sterg coturile... Propunerea noastra (ca idee, ca oricum daca jocurile sunt deja facute, nu cred ca se mai accepta idei noi), este sa se migreze eventual pe servere NOI. Doua servere noi, goale, numite 1 si 2 pe care sa migreze TOTI jucatorii indiferent de server. Adica sa migreze si cei de pe Alpha si Beta.

  Un proverb din popor spune: "Vorba multa, saracia omului".

  Noi lasam FAPTELE sa vorbeasca, ca de vorba toti sunt buni.

  Tot o poveste din popor spune ca o caruta goala se cunoaste de departe,

  dupa galagia pe care o face pe drum cand merge.

  Asa e si cu oamenii iar povestea se completeaza cu proverbul de mai sus!


  FAPTE, nu "carute goale", "saracii ale omului", mai jos: