Posts by SoSo

  1-Ho-F-Alianta-o-FF.png
  De-a lungul anilor ne-am mai intalnit, sub diferite forme. Aceeasi jucatori "exceptionali" peste tot! Greii serverului Alpha!
  La cererea publicului spectator si participant, aducem in lumina reflectoarelor luptele mafiei japoneze. Le-ati cerut, le-ati avut!

  N-am intentionat inceperea unor lupte cu YKZ, dar se pare ca intre CNV si YKZ exista prietenii mai vechi. Sa va tina!


  Si pentru ca el s-a oferit sa ajute CNV, colegii au inceput... cu liderul! Salut YOYO


  Un proverb din popor spune: "Vorba multă, sărăcia omului".

  Noi lăsăm FAPTELE să vorbească, că de vorbă toţi sunt buni.

  Blazonul-o-FFicial-al-aliantei-o-FF-Pagina-interna.png

  Tot o poveste din popor spune că o căruţă goală se cunoaşte de departe, după gălăgia pe care o face pe drum când merge.

  Aşa e şi cu oamenii iar povestea se completează cu proverbul de mai sus! FAPTE, nu "căruţe goale", "sărăcii ale omului",

  prezentate mai jos:

  Blazonul-o-FFicial-al-aliantei-o-FF.png

  În 2008 se lansa pentru prima dată în România, Ikariam!


  Doua servere, Alpha si Beta, îşi aşteptau războinicii să construiască imperii şi să-şi înceapă luptele! După 14 ani de navigare de la Alpha la Ares, cu escale prin Ny, Omikron, Ypsilon, Sigma, noi, cei care formam astăzi Familia oFF ne întoarcem la origini, în serverul Alpha, unde fiecare dintre noi, sub o formă sau alta ne-am început povestea de jucători!


  Am trecut împreună prin victorii şi înfrângeri, bucurii şi supărări, am întâlnit în călătoria noastră zmei ai serverelor, jucători care se credeau invinvibili, dar am întâlnit şi oameni faini şi în orice escală am primit alături de noi oameni noi care azi sunt parte a acestei familii virtuale!


  Povestea noastră, a tuturor, nu se termină aici. Aş spune ca abia începe... din nou... în Alpha!

  Si, cum am învăţat acum 14 ani, toate poveştile în ikariam încep cu.... un JAF:


  In 2 zile și 9 ore fuziunea serverelor va fi finalizată. Știe cineva sa ne răspunda ce putem face cu conturile care ar trebui să ajungă pe Beta și nu mai sunt locuri? Se vor suplimenta cumva aceste locuri? Gen prin transferul conturilor inactive sau in ghost că e clar că și alea sunt calculate de scriptul jocului in numărul locurilor disponibile) spre serverul "purgatoriu"?

  Buna seara


  Situatia e destul de aiurea, eu detin un cont care e inca in serverul Ny. Posibilitatea de a ajunge pe alpha se exclude ca am ajuns la limita, iar contul va trebui sa fie transfera pe Beta. Problema este ca.... serverul Beta este FULL, nu mai detine locuri goale. Am colegi care inca sunt blocati in vechile servere si ar mai avea la dispozitie doar 3 zile sa aleaga un server. Insa alegerea lor nu mai pare, de fapt, o alegere din moment ce NU POT alege serverul Beta, daca si-ar dori acest lucru.


  Intrebarea noastra, de bun simt este, ce se va intampla in aceasta situatie in care jucatorii, desi au dreptul sa aleaga, NU POT alege si sunt fortati sa migreze pe Alpha? Ce se intampla, de asemenea, cu un jucator care detine un cont pe serverul Pi de exemplu pe care a muncit si care NU POATE sa il transfere in Alpha deoarece detine deja 11 conturi pe alpha aduse din alte servere?


  Suntem interesati de un raspuns pentru ca dupa cum vedeti mai sunt putine zile pana cand fuziunea va fi definitiva! :)

  Atasez o poza mai jos.


  "2. Jucatorii din serverul "cimitir" se transfera pe noi servere, ajungand in top 50

  Este evident ca s-a intamplat acest lucru. Pentru a fi foarte clari si directi despre asta: nu, acest lucru nu ar fi trebuit sa se intample si ne pare rau pentru aceasta omisiune. Investigam problema. Jucatorii care au facut acest lucru vor fi mutati inapoi pe serverele cimitirului de unde se vor muta din nou fara a mai cauza probleme."


  Nu reusesc sa inteleg acest paragraf, este clar ca se refera la fuziunile deja realizate... sa inteleg ca exista posibilitatea ca acele conturi care, la fuziune, au ajuns in top 50, sa fie relocate INAPOI in serverul "cimitir" adica in severul de origine (sau in serverul "Porgatoriu, al mortii" cum l-am numit noi jucatorii) si vor fi nevoiti sa REIA procesul de fuziune? Ca asta ar fi un pic aiurea.... oamenii deja s-au asezat in server, si-au mutat orasele, etc.


  Daca inteleg eu gresit, imi cer scuze, si mi-as dori din suflet sa imi traduca si mie, prostul, cineva mesajul. Ca asa is de suparat pe astia de la GF cu fuziunea serverului de razboi de nu mai judec o fraza simpla... Mai ales cand vad titlul "Ne pregatim de o fuziune chibzuita." Am avut senzatia ca astia de la GF au schimbat sensul cuvantului "chibzuit" direct in DEX si ca Academia Romana e complice...


  Buna seara,


  Exista o contradictie care ar trebui lamurita... In versiunea romaneasca, donatiile pentru mine tin 18 zile "de la unire" iar in versiunea "englezeasca" a aceleiasi intrebari, raspunsul este diferit. As dori, eu si multi alti jucatori, o lamurire suplimentara: In cazul donatiilor la minele de resurse, fondul special destinat donatiilor, va avea dispozitie de consum de 18 zile, sau va fi nelimitat? Pentru ca informatiile sunt contradictorii:


  Pe romania avem traducerea urmatoare:


  Intrebare: Ce se va intampla cu nivelul minei ? Ce se va intampla cu donatiile mele?


  Raspuns: Din pacate se va pierde nivelul actual al minei. Vor fi alte nivele ale minelor pe noile servere. Tot ce ati donat inainte de fuziune va fi salvat intr-un fond special de donatii pe care il puteti folosi pentru a dona la noile mine. Acest fond va fi valabil 18 zile de la unire.


  Iar pe Anglia, nu exista nicio precizare despre cele 18 zile disponibile de donatie:


  Question: What happens to the mine levels? Where will my previous donations go?

  Answer: Unfortunately you will lose your previous mine levels. You will however gain new ones on the new world. The previous donations will be credited to you on a separate, non-plunderable donation account. From there, you can then donate to the mines in your new home world.


  As dori, daca se gaseste o explicatie sau un raspuns, sa se spuna clar: Ce se va intampla cu "fondul de donatie"? Va fi disponibil doar 18 zile dupa unire (adica 18 zile dupa momentul fuziunii FINALE a tuturor serverelor, va fi disponibil doar 18 zile de la momentul intrarii pe noul server, sau va fi un fond permanent care va fi nelimitat doar ca in primele 18 zile mina va dura maxim 12h de extindere?


  Niste lamuriri suplimentare ar fi de mare ajutor! :D


  Multumim pentru intelegere!