Posts by SoSo

  Aurul nu este transportat in nave de comert.


  In serverele normale, aurul nu este o "resursa" (cum sunt lemnele, vinul, marmura, cristalul si sulful) ci este... aur. Reprezinta visteria imperiului.


  In serverul de razboi, desi este o RESURSA (pentru ca se poate jefui), ea nu ocupa loc in navele de comert pentru ca aurul se fura cu unitati si este transportat automat in visterie. Chiar si in cazul unei ocupati pe insula X, jaful dat de pe orasul A ocupat de tine se intoarce in orasul A, moment in care aurul intra automat in visterie (se si actualizeaza) si resursele merg mai departe spre orasul tau de destinatie unde ajung in magazie (orasul de destinatie este orasul de unde ai pornit ocuparea si care este setat ca oras de intoarcere a trupelor dupa retragerea ocuparii).


  Nu contest ce spui... dar... daca am inteles bine, spui ca experimentul (faptul ca ai folosit 300k cristal - raportez discutia la pretul maxim al experimentului, iar tu o adaptezi la nivelul tau) nu ti-a adus scor la cercetare? Daca da, este evident ca nu a adus pentru ca ti s-au oferit 150k puncte de cercetare iar scorul in punctaj la aparea dupa ce cercetezi. Daca te referi ca ai CERCETAT ceva si nu ai primit scor, aici... nu stiu ce sa zic, actualizarea nu se face IMEDIAT, deci ar trebui sa fii atent la orele de updare. Pentru ca actualizarea scorului se realizeaza din ora in ora la xH25m, actualizarea pe sistem facandu-se la fix, iar reflectarea in scor este disponibila dupa minutul 25 al fiecarei ore.


  Pe noul loc construit nu stiu sa fi disparut cladirile. Eu zic si aici sa fii atent pentru ca acel loc NU APARE pe aplicatia mobila sau pe versiunea mobila a jocului, asa ca e posibil sa ai impresia ca iti dispare cladirea daca te loghezi pe aceste versiuni. Iar cand te loghezi pe PC sa vezi cladirea construita acolo. Din ce am citit prin anglia nu cred ca va mai exista vreun update pentru aplicatie. Dar pe versiunea mobila din cate stiu era o discutie ca se lucreaza ca acel loc sa fie vizibil si pe telefon (daca nu cumva deja s-a facut asta - recunosc ca nu am verificat).


  Spor la joc :D

  Un proverb din popor spune: "Vorba multa, saracia omului".

  Noi lasam FAPTELE sa vorbeasca, ca de vorba toti sunt buni.

  Tot o poveste din popor spune ca o caruta goala se cunoaste de departe,

  dupa galagia pe care o face pe drum cand merge.

  Asa e si cu oamenii iar povestea se completeaza cu proverbul de mai sus!


  FAPTE, nu "carute goale", "saracii ale omului", mai jos:

  Sa luam aminte de la SEFUL serverului Ny:  Nu e singurul dar el e capul!
  Otu, abi REGELE, nu da niciodata COLOS. E o iluzie optica!  PanNtix nu a fost niciodata posibilitatea asta.

  Revenind la subiect, ikariam este un joc de strategie si razboi. Strategia tu o faci cu 7, 8 9 sau maximul de 12 orase.

  Din partea mea un vot CONTRA, nu consider ca asta e una din necesitatile jocului, dar asta nu inseamna ca nu e, ci doar ca eu nu o consider.


  As vrea mai degraba marirea capacitatii navelor de la 500 la 1.000 de bunuri pe nava pentru ca este evident pentru oricine ca jocul a evoluat.

  Sunt ceva erori care sunt pe zi ce trece reparate.


  Forumul nu e optimizat pentru telefon dar nici pentru monitoare mai mici de 19 parca (am testat pe un monitor de 17 si nu se optimizeaza ca sa se vada tot intr-o singura imagine fara bara de jos care muta imaginea spre stanga-dreapta). Pana cand se rezolva si asta, si clar se va rezolva, ramane sa privim de pe monitoare mai mari :))))