Posts by SoSo


  Rapoartele Aliantei oFF de pe serverul ARES (WAR)

  Blazonul-o-FFicial-al-aliantei-o-FF.png

  Un tornado îmi spulberă visul,

  Un tsunami de foc – Paradisul

  Şi-n ruinele unei iluzii

  Realitatea trage concluzii.

  Din acest moment TOATE rapoartele Aliantei oFF de pe Ares 3 (WARserverRO):

  Lupte epice pe mare sau pe uscat, Jafuri la drumul mare, Hall of Fame, razboaie si batalii

  vor fii publicate in acest

  TOPIC DEDICAT ALIANTEI oFF

  dupa modelul acceptat de forumul Ikariam si Regulamentul acestuia pe toate comunitatile jocului.


  Cand vrei sa pari bun dar nu te ajuta experienta:  BUG-ul care aparea la ora fixa a fost remediat. Intre timp, in 10.10.2022 (azi) intre 6 si 9 ora serverului, va avea loc mentenanta de intretinere a sistemelor si, dupa cum observati, toate serverele sunt inchise pe perioada mentenantei. Poate se vor regla mai multe erori de pe servere. In aproximativ 30 de minute jocul isi reia cursul.


  Spor!  Hoola,

  Realizaremos el mantenimiento de la red el lunes 10.10.2022, entre las 06:00 y las 09:00.

  Durante este tiempo, los servidores del juego no estarán disponibles.

  Tu equipo de Ikariam.es

  Noi stim ca #AiciNuENy...

  ...dar tot aici este si #FamiliaoFF


  În 2008 se lansa în România, Ikariam! Doua servere, Alpha si Beta, îşi aşteptau războinicii să construiască imperii şi să-şi înceapă luptele! După 14 ani de navigare de la Alpha la Ares, cu escale prin Ny, Omikron, Ypsilon, Sigma, noi, cei care formăm astăzi Familia oFF ne întoarcem la origini, în Lumea Alpha, unde fiecare dintre noi, sub o formă sau alta ne-am început povestea! Din 2008 până în 2012, cei mai vechi dintre noi am inceput in Alpha in alianta care poate sa se numeasca azi strabunicul aliantei oFF, apoi in 2012 in Omikron lua fiinta DVS alianta care urma sa-si pastreze structura pana azi. Azi, Familia oFF este urmasul de cinste a divolilor DVS! Am trecut împreună prin victorii şi înfrângeri, bucurii şi supărări, am întâlnit în călătoria noastră zmei ai serverelor, jucători care se credeau invincibili, dar am întâlnit şi oameni faini şi în orice escală am facut, am primit alături de noi oameni noi care azi sunt parte a acestei familii virtuale! Povestea noastră, a tuturor, nu se termină aici. Aş spune ca abia începe... din nou... în Alpha!


  Si, asa cum am învăţat acum 14 ani, toate poveştile în ikariam încep cu un JAF,

  de data asta PRIMELE de pe serverul Alpha, adunate intr-o sectiune speciala:

  DIRECTIA DE TAXE SI IMPOZITE


  Am luptat cu cine am putut, mai mici sau mai mari, ca o echipa:

  Contra CNV

  Contra QED

  Contra ASH

  Contra ANEYE

  Contra _SPR_

  Contra SAS

  Contra LOrD

  Contra Wars

  Contra SAW


  Am deranjat imperii mari, aliante cu putere pe Alpha, prin urmare ne-am atras primii mari rivali:

  Contra YKZ


  Am incercat sa ramanem prieteni cu cei pe care ii cunoastea si alaturi de care am crescut candva in Alpha, insa dragoste cu forta nu se face, prin urmare...

  am "mostenit" rivalitatea aliatilor nostri, razboaiele contra FED, in timp ce ei ne-au parasit:

  Contra FED


  Am realizat PRIMUL si SINGURUL Hall of Fame pe serverul Alpha, cel mai mare JAF realizat pe un raport UNIC

  dupa modelul de succes realizat inainte pe Ny:

  Hall of Fame pentru oFF


  Pentru ca multi jucatori pe alpha sunt "acoperiti" am luptat cu Undecoverii lumii pana cand i-am obligat sa-si recunoasca apartenenta:

  Acoperitii Alpha DESCOPERITI


  In casa aliatilor, prietenii au devenit rivali si au inceput sa isi arate adevarata fata iar din asta s-a nascut un Apostol care isi dorea

  Apocalipsa pentru oFF. L-am cinstit cum am stiut noi mai bine - Luptă și poezie:

  Apocalipsa dupa HUSEIN

  HUSEIN este EROUL


  Actiunile nostre atat militare cat si la piraterie au zguduit din temelie Lumea Alpha si au provocat liderii alianțelor sa își regândească strategiile, să se alieze, să creeze cea mai MARE coaliție din Alpha... contra oFF cu motto-ul deja celebru: AICI NU E NY! Asa a inceput iubirea între Puterile Alpha, alianțele de top ale serverului care ieri erau rivali, azi s-au unit pentru distrugerea dușmanului comun: Alianta oFF! Si.. am continuat:


  Contra Marilor Puteri ALPHA: FED + YKZ + M-W & Co.


  Si pentru ca "Cine se aseamana, se aduna", ei s-au unit, iar noi am primit alaturi de noi oameni de bine,

  jucatori activi care ne-au inteles luptele si s-au regasit din jocul loc, in jocul nostru!

  Alianta oFF este pentru toți cei care respectă reguli de bun simt și care inteleg ca ikariam e un joc!

  Blazonul-o-FFicial-al-aliantei-o-FF.png

  Din acest moment TOATE rapoartele Aliantei oFF:

  Lupte epice pe mare sau pe uscat, Jafuri la drumul mare, Hall of Fame, razboaie si batalii

  vor fii publicate in acest

  TOPIC DEDICAT ALIANTEI oFF

  dupa modelul acceptat de forumul Ikariam si Regulamentul acestuia pe toate comunitatile jocului.


  SĂ ÎNCEPEM CU ÎNCEPUTUL:  A trecut Basescu prin FED si a vandut rachetele. Va facem cadou cateva, de gust?


  Salut


  Reclamarea unui BUG va trebui sa o faci prin sistemul de suport, prin tichet. Aici putem doar noi, jucatorii sa iti spunem daca am intampinat aceeasi problema si daca am gasit o solutie. Din experientele colegilor mei, aceasta situatie e intalnita daca actiunea ta se termina la ora fixa, la momentul in care serverul isi da un update (incarca actualizarea datelor la scoruri totale, general, cercetari, etc. Adica celebrul update de ora fixa pe care il stiu toti jucatorii de cand jocul). In urma implementarii noii versiuni, jocul are un lag la ora fixa (intre 00 si 02 minute a fiecarei ore) si in acest interval e posibil sa intampini situatii de genul celei prezentate de tine, pierderi de trupe / resurse, imprastierea navelor comerciale si / sau dispersarea armatei. Navele comerciale se vor intoarce dupa reorganizare in oras. Totusi, acest lucru nu a fost intalnit in mod frecvent la trupe sau resurse, prin urmare e posibil ca acestea sa fie pierdute definitiv.


  Pentru a evita, cel putin pentru moment, aceasta situatie, iti recomand sa nu intreprinzi actiuni care au finalizarea la ora fixa.

  Orice actiune de jaf / transport / raiduri, trebuie sa aiba finalizarea inainte sau dupa update-ul de ora fixa pana cand GF va remedia aceasta situatie!


  Spor la joc!

  Salut


  Dupa implementarea noii versiuni, jocul are un lag foarte mare la fiecare update de ora fixa, atunci cand se actualizeaza toate datele jocului (scoruri totale, generali, cercetari, etc). E o eroare care (poate, dar nu e ogligatoriu) distruge inclusiv trupe, imprastie nave de comert sau anuleaza actiunile care au finalizarea in ora fixa (intre 00 - 02 minute a fiecarei ore). Eu personal din experienta ce o am, am recomandat colegilor ca nicio actiune sa nu se mai termine la ora fixa, orice raid, orice jaf, orice final de lupta sa se realizeze inainte sau dupa ora FIXA, astfel incat sa fie evitata situatia in care iti pierzi trupele / navele / resursele / punctele!


  Sigur, rezolvarea va trebui sa vina de la GF si cel mai probabil o sa vina in urmatorul update. Pana atunci, va trebui sa ne adaptam si sa evitam pe cat posibil, BUG-ul!


  Spor la joc! :)

  Adevarul este ca.... noi pe IkariamRO nu am fost anuntati nici macar ca apare un update nou, decum sa fim anuntati ca vor exista remedieri ale unor erori! E... bine ca se lucreaza... Update-ul de ora fixa blocheaza jocul pret de aproape 2 minute, distruge trupele care isi au intoarcerea in ora fixa. E o eroare majora care sper sa fie remediata de GF! :)

  Capacitatea navelor de transport ar trebui modificata, sau introduse nave in plus prin cercetare sau oricum considera ei ca e posibil. Incarcarea in port a fost modificata... in sensul ca s-a marit nivelul maxim inclusiv la portul comercial.

  Faptul ca acuma e maxim 20 de zile tot e vine. Sa fii vazut cum a aratat prima versiune. Ca noi pe Romania am primit direct versiunea 8.8.2 pe cele doua servere de germania si anglia au inceput cu versiunea 8.8.0 si timpul de constructie la unele cladiri ajungea si la 22 de ani!


  Cea mai mare provocare (si zic eu ca ar trebui sa se schimbe ceva) va fii sa muti milioanele alea de resurse cu 200-200 si ceva de nave ce le ai cu capacitate de 500 pe nava... E aproape imposibil sa faci atatea nivele intr-o viata :))) sau ma rog, in cat mai avem noi din viata! :)) Dar cred totusi ca acest aspect se va rezolva in urmatoarele update-uri!

  Asteapta 7 zile de la momentul la care ai ajuns in Purgatoriu ca sa iti dispara "clona" de pe beta. Apoi o sa poti merge inapoi spre beta. Numele este deja folosit tot de tine, de fapt de contul care a fost "banat" pentru "transfer cont" in momentul in care contul a plecat pe serverul inactivilor!